Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: avarii (Vastuseid: 21 | Vaatamisi: 3283)
jamesson
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,0E 92 C4

postitati 01.11.04 05:15 Tsiteeri
avarii

Juhtus selline lugu,läksin naisega laupäeval linnapeale auto parkisin Raua tänavale.Sõidan rahulikult bussiga kui politseist helistati-teie autole sõideti sisse!Ehmatus suur kimasin kohale ja selgus,et mingi leedu jorss oli sõitnud tänava äärde pargitud autole tagant sisse,krt, tagapamper puru , pagasiluugilt värv maas.Kutsusin politsei ja tegime akti,täna peab kindlustusse minema,vaatab mis saab.Kuidas on klubilistel suhted avariide ja kindlustustega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
rivo54
huviline

Registreerunud 06.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 01.11.04 07:33 Tsiteeri

see nali võib sul päris pikaks minna kuna teine osapool on teisest riigist. Tean ühte sarnast juhtumit mis võttis aega ligemale 6 kuud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.04 11:27 Tsiteeri

ega jh kiirelt see asi liikuma ei hakka,endalgi oli laupäeval väike kõks maanteel: üks mazda mees sõitis mööda aga ära ei mahtunud ja lõpetas mul esiiivas:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 01.11.04 13:12 Tsiteeri

ma peaks heal juhul selle nädala lõpuks raha kätte saama, mis teeb siis umbes täpselt 3 nädalat avariist. seltsiks inges ja ilmselt läks nii ruttu seepärast et ise neile üle päeva peale käisin ja lõpuks alla andsin mingil määral.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
JohnDoe2200T
huviline

Registreerunud 14.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 AVANT 2210 ccm3 Turbo Q

postitati 01.11.04 13:26 Tsiteeri

mul oli kunagi nii 3a tagasi peaaegu sama proble kuid tegelased eestlased.
läks aega 2,5 kuud, kindlustaja oli siis sampo, ja teha lasin tarmo autos.

Peaasi, et kere massile oleks vastav mootor... 4 vedu teeb asja ilusaks ning mugavaks... 200% AUDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 '93

postitati 01.11.04 14:28 Tsiteeri

minul läks iseenesest suht hästi isegi:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=9035

276
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 01.11.04 15:19 Tsiteeri

No minu eelmise auto tagaotsa väike kõks lahenes ka meeldivalt ning siinloetu põhjal lausa sprinteri tempoga...2 nädalat kõksust kuni korras autoni.

Süüdlase kindlustajaks oli siis ERGO kus sai asju aetud. Käisime süüdlasega koos seal, vaadati autod üle, kirjutasime seletuskirjad, minu autost tehti pildid ja uuriti, et kas mul on omal mingi kindel koht kus autot lasen remontida. Ütlesin, et otseselt mitte aga olen Arandi(tartus siis) kohta head kuulnud. Sellega oldi kohe nõus, öeldi et mine näita ette ja küll sealt siis kindlustusse pakkumine saadetakse. Paar-kolm päeva hiljem helistati Arandist, et garantiikiri käes ja leppisime aja kokku millal auto töösse läheb. Igatahes, minul on kindlustustega suhtlemisest ainult head kogemused... :D

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 06.11.04 18:33 Tsiteeri

No nii, seadus ei luba kindlustusel üle 3 kuu venitada ja kui, venib siis tuleb viivist küsida ja peab ka saama.
Omal oli laks ärasõiduga mendid möllud värgid (reedel), kindlustuses (esmaspäeval) hinnati kahjud tilluke mõlk tiival, nii 2cm pikk ja katkine tuleümbruse plastik (auto oli 80 aastast 1983) anti 1500 raha ja auto. arvele tuli 3 kuud ja 2 päeva hiljem koos viivistega kuna käsitlejal oli kahe silma vahele jäänud. peale helistamist ja järelepärimist tuli ruttu üle se raha, auto oli selleks ajaks ammu romulas. firmaks siis Sampo

Satan will claim my soul.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.04 11:32 Tsiteeri

Mina sain kindlustuselt vastuse 5h möödudes, tegemist oli tavakindlustusega ja süüdlane ka eestlane

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
margus84
huviline

Registreerunud 04.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: 1992 a audi 80 B4 1.9 TDI

postitati 08.03.05 18:57 Tsiteeri

Mul juhtus samuti ka üks kõks (seoses sellega otsi endale paremat esituld ja suunatuld).

Ise olen süüdi (tagant otsasõit).:mad:
Kuna autot ei ole jõudnud enda nimele ümber vormistada (omanik tartus ise tallinnas) ja kirjalikku volikirja ka ei olnud, küsimus, kas see on mingi probleem, et omanik roolis ei olnud ja mul volikirja pole?

Mis see muudab?
Mul ka tavakindlustus (Ergo)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tanel
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 08.03.05 19:05 Tsiteeri

Muudab seda, et kindlustuse "boonused" saab endale auto omanik kes on kirjas teh. passis, mitte sina kes selle avarii põhjustasid.

;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
margus84
huviline

Registreerunud 04.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.05 19:20 Tsiteeri

aga see, et mul volikirja pole

formaalselt ju liikluseeskirja rikkumine

või on kindlustusseltsid nii tolerantsed, et politseisse ei teata

või pean luuletama hakkama ,et maha jäi, ja muretsen taganjärele

kurat, närvid pärast laksu läbi:mad:

tanel
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 08.03.05 19:35 Tsiteeri

Tegelikkuses on asjad üldiselt nii, et kui avarii põhjustaja oma süüd sündmuskohal tunnistab, osapooled on kained ja omavad kehtivat kindlustuse poliisi täidavad nad omavahel kindlustuse paberi (sinise ja kollasega), siis politsei enam "mängu" ei tule.
Ei tea ka juhust, et kindlustus teataks politseile et kummagil poolel puudub volikiri sõiduki kasutamiseks.

lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 08.03.05 23:43 Tsiteeri

Tekkis teoreetiline küsimus. Et mis juhtub siis kui kokku saavad kaks autot, millest nö. kannataja poolel puudub kehtiv liikluskindlustus, süüdlaspoolel on see olemas??? Ning oletame, et süüdlane tunnistab viga ja politseid kohale ei kutsuta.
Niipalju kui ma oma kevadisest kõksust mäletan siis minu käest(kannataja pool) kindlustust ei küsinud(võin ka eksida), seega oleks mul võinud vabalt olla ka kindlustus olemata(kohe kindlasti ei ole see mingi propaganda).

Lihtsalt tekkis küsimus, et kas kindlustus ise igaks juhuks veel kontrollib mõlema osapoole poliisi kehtivust?

Ning teine situatsioon. Mis juhtub siis kui kehtiva kindlustuspoliisita autoomanik saadab EMEXisse mõne kehtiva poliisiga auto? Remondi peab ju välja maksma süüdlase kindlustusfirma, aga kui süüdlasel ei ole kehtivat poliisi või isegi mitte lepingut. Mis siis saab? Süüdlane laiutab käsi, maksab trahvi ära kindlustuse puudumise eest ja jalutab nagu õige mees muiste minema, samas kui mõni A8 või uhkema Mersu omanik läheb autot EMEXisse viima?
Kas sellistel juhtudel on kahju kättesaamiseks ainuke võimalus süüdlane kohtusse anda? Või osutab siin oma abistava käe LKF?

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 09.03.05 05:42 Tsiteeri

Ma ei viitsi liiklusindlustusseadust üles otsida,aga tsiteerin seda,mis on meelde jäänud:

1.Tuleb teha selgeks mõisted: Liikluskindlustuspoliisi kehtivus ja Liikluskindlustuslepingu kehtivis

Kui klient on sõlminud kohustusliku kindlustuslepingu ja poliis ei kehti ei katkesta see siiski siiski kindlustuskaitse kehtivust,kuid seltsil on õigus nõuda 5x summat kogu mittekehtinud aja eest ?

2. Siis maksab välja kas fond või kannatanu kindlustusselts ning fond hakkab süüdlaselt pappi tagasi nõudma .

See jutt 100% tõele ei pretendeeri...pekske,kui vaja :P

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
margus84
huviline

Registreerunud 04.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.05 07:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tanel358
Tegelikkuses on asjad üldiselt nii, et kui avarii põhjustaja oma süüd sündmuskohal tunnistab, osapooled on kained ja omavad kehtivat kindlustuse poliisi täidavad nad omavahel kindlustuse paberi (sinise ja kollasega), siis politsei enam "mängu" ei tule.
Ei tea ka juhust, et kindlustus teataks politseile et kummagil poolel puudub volikiri sõiduki kasutamiseks.

ma loodan tõesti, et asi on nii

täna siis ergosse minek

õnneks minu kahjustused on kordades väiksemad, kui sunny omad (sunny on nagu svamm, mis võttis löögi enda peale)

kui mul oleks olnud 2++ tonnine ameeriklane, poleks mul võibolla isegi tuli katki läinud:D

oleks pidand tõepoolest hoolikam olema ja ette vaatama,
aga ma tõepoolest arvasin, et see sunny oli juba läinud:mad::D

jamesson
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,0E 92 C4

postitati 09.03.05 14:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jamesson
Juhtus selline lugu,läksin naisega laupäeval linnapeale auto parkisin Raua tänavale.Sõidan rahulikult bussiga kui politseist helistati-teie autole sõideti sisse!Ehmatus suur kimasin kohale ja selgus,et mingi leedu jorss oli sõitnud tänava äärde pargitud autole tagant sisse,krt, tagapamper puru , pagasiluugilt värv maas.Kutsusin politsei ja tegime akti,täna peab kindlustusse minema,vaatab mis saab.Kuidas on klubilistel suhted avariide ja kindlustustega.

MInul lõppes asi õnnelikult -aega läks 4,5 kuud,maksma 7000,00 (õnneks maksis kindlustus) ja pamper ilusam kui vana. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
margus84
huviline

Registreerunud 04.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.05 15:13 Tsiteeri

ega ma seda ei loodagi, et kindlustus maksab:D, olen süüdi, tunnistan

Käisin ERGOs ära, täitsin teate liiklusõnnetusest ja seletuskirja vormi, koopia juhiloast-tehn passist, volitust küsiti ka, aga pääsesin sellega, et pole kaasas

pean minema homme veel autot näitama, mõtlesin, et kuna süüdi, teen niikuinii ise, aga ju tahavad tõendust, et avarii ikka toimus

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 09.03.05 15:40 Tsiteeri

ergo kindlustus - ameco auto paldiski maanteel
nädal remonti viimiseni ja nädal autota.

mul sõitis üks tsikk foori taga lambist tagant sisse, luuk sees ja üks tuli kah katki, tüdruk pakkus 500 ja ütles, et pole hullu :D
kohe kindlustusse, autot näitama. sain ka mingi töökoja marja tänaval, ei soovita sinna eriti minna, kahtlane koht. helistasin ergosse, et tahan uut kohta, pakuti ameco auto paldiski mnt'l. näitasin samal päeval auto ära, ütles, et teeb pakkumise, saadab kindlustusse ja kui need vastavad, helistab. paari päeva pärast helistaski, et tooks esmaspäeval sisse. järgmise nädala reede õhtul sain kätte ja võtsin ka arvest koopia. ~19000 eeki läks selle parandus, sain uue luugi jne :) taguosa värvitu täiesnisti üle :cool:
mõlemad tuled vahetati kah ära. kusjuures ma tähendasin, et iga kord kui seal käisin oli maja ees mingi spoladega b3
:cool:

eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.05 15:42 Tsiteeri

Tsitaat:

tüdruk pakkus 500 ja ütles, et pole hullu

naiste mõistus:D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 325i

postitati 09.03.05 15:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kiireaudi
Ma ei viitsi liiklusindlustusseadust üles otsida,aga tsiteerin seda,mis on meelde jäänud:

1.Tuleb teha selgeks mõisted: Liikluskindlustuspoliisi kehtivus ja Liikluskindlustuslepingu kehtivis

Kui klient on sõlminud kohustusliku kindlustuslepingu ja poliis ei kehti ei katkesta see siiski siiski kindlustuskaitse kehtivust,kuid seltsil on õigus nõuda 5x summat kogu mittekehtinud aja eest ?

2. Siis maksab välja kas fond või kannatanu kindlustusselts ning fond hakkab süüdlaselt pappi tagasi nõudma .

See jutt 100% tõele ei pretendeeri...pekske,kui vaja :P

jutt pretendeerib tõele... vennale sõitis mingi golf detsembris ette ja vent talle küljepealt esirattasse sisse... golfil viga ei midagi vennal 96a mazda 626 esiosa segamini... aga golfi vend kohe kuidagi väga närviline ja soovis, et registreerime õnnetuse homme, et ta oli unustanud kindlustuse teha või sõitis just kindlustust tegema vms. ma läksin kohale saatsin vana selle jutupeale pikalt ja läksime vennaga kindlustusse. kindlustusest nüüdseks siis 3 kuud möödas aga autot pole ikka korda tehtud ... lipendab ja lopendab igalt poolt ja värvitooni erinevused jne. nüüd siis tellib vend sõltumaatu eksperdi hinnagu asjale ja ütleb kindlustusele koha kus ta tahab lasta auto korda teha. kindlustus peab selle kõik korvama olenematta summast. Asja plus kindlustusele on see et raha saavad nad tagasi selle venna käest kes ette keeras ja kellel kindlustust polnud. st. kindlustus leping oli aga poliisi kehtivat polnud. kindlustuses kohapeal tuli välja et tüüp on autoga sõitnud alates septembri lõpust ilma kindlustuseta ja kuna laks oli detsembri alguses, siis kindustus mees rääkis midagi selle vennaga ,et teda nüüd veel lisaks 5x 1,5kuu (või oli 2 kuu) kindlustushinnaga trahv kindlustusest ootamas...

kogu kamm siis toimus (vennal) ERGO kindlustus ja (golfi juhil) INGESe kindlustuse vahel

Kõige paremad kogemused IF kindlustusega, ühel tuttaval sõideti civic segamini ja auto tehti korda 2 nädalat 1 päev ja tehti väga hästi... öökoda ei mäleta enam kus tehti

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
alr
huviline

Registreerunud 23.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.05 07:57 Tsiteeri

Õnnetuse päevast raha kättesaamiseni-3nädalat, IF-i tavakindlustus siis

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 43.6% - SQL: 56.4%]