Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: lukku siis (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1564)
voit17
huviline

Registreerunud 18.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100

postitati 28.10.04 16:09
lukku siis

On kellelgi kuskil kapi taga seismas üks automaki rauast hoidik? sai soetatud uus makk aga jah, loksub ja pole vargakindel!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jaks
huviline

Registreerunud 14.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 635 CSI, E34 M5, E23 , Audi A6 quattro Avant

postitati 28.10.04 16:14

Olenevat makist on ka see hoidik einev.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 28.10.04 16:28

Mul mõned kuskil vedelevad, aga jah, olenevalt makist on lukustusavad erinevates kohtades.

PS. vargakindlust sa sellega küll ei saavuta. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
voit17
huviline

Registreerunud 18.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.04 16:35

185 x 60 x 175 mm see peaks olema
netis võtsin

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jaks
huviline

Registreerunud 14.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 635 CSI, E34 M5, E23 , Audi A6 quattro Avant

postitati 28.10.04 16:36

Küsimus on maki firmas. Kas Alpine, Pioneer või miski teine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
voit17
huviline

Registreerunud 18.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.04 16:36

ja jah varastest rääkides saab ikka veitsa küll, kui armatuuri lahti võtad ja selle sinna tugevalt kinnitad, aga jah, toores jõud käib ikka üle, ega füüsika vastu ei saa1 :)

voit17
huviline

Registreerunud 18.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.04 16:38

Aiwa makk muide kui aitab

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.04 16:43

No 180 x 51 mm on standartne DIN ava. Ürita oma maki külgvaatest siia pilt saada, siis näeks, kudas seal see lukustus on.

Makki tugevalt armatuuri kinnitades saad lihtsalt lisakahju purustatud armatuuri näol. Sõrgkang teeb oma tööd suht tõhusalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
trivor
huviline

Registreerunud 20.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.04 18:04

no ka selline variant sahtlist, et kui õhtul autost välja astud, haarad ka maki sahtlist kaasa. ja kui hommikul autosse, siis lihtsalt lükkad maki paika, ja pistikud lähevad supsti oma kohale.
sellist sahtlit tehakse näiteks kadaka autoturu juures automakkide poes, Leo juures.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.04 18:55

Tsitaat:
Esialgne postitaja trivor
no ka selline variant sahtlist, et kui õhtul autost välja astud, haarad ka maki sahtlist kaasa. ja kui hommikul autosse, siis lihtsalt lükkad maki paika, ja pistikud lähevad supsti oma kohale.
sellist sahtlit tehakse näiteks kadaka autoturu juures automakkide poes, Leo juures.
No kui ta alles 1k eest maki ostis, siis ma suht kahtlen, et ta teist 1k on valmis sellisesse sahtlisse paigutama. Pakkugem siiski reaalseid asju.

voit17
huviline

Registreerunud 18.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.04 21:05

Mis 1k?! mul on Aiwa, mitte jvc!

Sermon
huviline

Registreerunud 06.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: 330xd

postitati 28.10.04 21:43

Tsitaat:

Mis 1k?! mul on Aiwa, mitte jvc!

kus on juttu JVCst ?:S
pakuti sulle ju sahtli varianti :S

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 28.10.04 21:47

Kui otsid seda metallist raami mis makki paigal peaks hoidma siis tõenäoliselt saad selle minu käest. Vaatan täpsemalt järgi, kuid olen kindel, et mul neid vedeleb hulgi.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 28.10.04 22:02

Ei ole põhjust enneaegu tänulik olla. Üks raam jäi lausa töölaual silma, ei pidanud kappi ronima hakkamagi. Helista mulle homme või saada U2U, saad oma raami. Kui oled sama kodanik kes kunagi spido jm. kellad sai siis seekord pane 50.- valmis. Juhul kui ei ole siis on see minupoolne kingitus.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 34.8% - SQL: 65.2%]