Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Audi b2 quattro summutijooks (Vastuseid: 21 | Vaatamisi: 3050)
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 24.10.11 16:29 Tsiteeri
Audi b2 quattro summutijooks

Tervist.

Olen silmitisi probleemiga seoses summutijooksuga. Tegemist b2 typ 85, 82kw quattroga, mis aastast 1985.
Nimelt autol on all kaks pütti ja mõlemaid on lapitud eelmiste omanike poolt nii, et silme eest lööb kirjuks.Samas ei sooviks mingeid sportpütte ka vahele visata ja eelistaks rohkem originaalsemaks jääda. Suurim soov oleks seda tagumise summutiosa uut saada. Ja nagu kord ja kohus kahe otsaga. Kindlasti keegi teist on silmitis olnud antud probleemiga. Kust saab siis soetada endale antut summutijooksu ja mis hinnaga.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.11 16:36 Tsiteeri

Ei saagi. Mina lahendasin probleemi Renaldo abiga, roostevabast kogu jooks, pütid läksid kasutusse 85kw fwd-le mõeldud Walkeri toodang klaaskiudsisuga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.11 16:38 Tsiteeri

Mis maksma läks ligikaudu koos töörahaga see asi?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.11 16:41 Tsiteeri

Aastal 2006 oli see umbes 7000 vana raha.

-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 24.10.11 17:15 Tsiteeri

Käisin ka erinevaid sumpa firmasid läbi ja igal pool oli esialgne suhtumine "pshh meilt ikka saab", aga kui hakati kataloogi lappama siis tulemus oli null.
Ühes kohas tehti orig osale päring ja seal pakuti katalüsaatorist keskmisesse pütti sirget toru mingi ulme hinnaga :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 24.10.11 17:48 Tsiteeri

Walker teeb esiveostele kõike, mis jääb leegist tahapoole, kuubikul vahetasin kõik välja. Leegitoru ei tee aga samuti keegi. Neljaveolisega on täiesti puuks. Ka oma sedaan Q'le olen silmad lahti hoidnud ja igale poole päringuid esitanud, aga mida pole seda pole. Mingi mikimaa veebilehte sai kollitatud, et YES 4000Q'le neil kõik olemas. Kui tellimiseks läks, siis tuli kiri vastu, et UUPS SORRY, for front wheel drive only :(.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.11 17:52 Tsiteeri

No siis on kehvad lood. Peab tegema ise. Tartu ja võrumaa kandis teate head summutitegijat? ja kust oleks kõige arukam osta summutitoru ja pütte? Peab vist ikka esisillaveo püti viskama vahele taha. Pikkus neil umbkaudu quattro omaga sama?
Ja kust seda walkeri toodangut mõtekas osta on?

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.11 18:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
Ja kust seda walkeri toodangut mõtekas osta on?

Walkerit pakub vist Tartus suvaline piimapood kah, aga mina võtsin Forsist, tegid parema hinnaga kui "piimapoed".

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Vahur102
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 competition & A4 1.9 tdi

postitati 24.10.11 18:42 Tsiteeri

Kui väga häda käes siis võin su ühe Põltsamaa tegijaga kokku viia.
Hinna ja kvaliteedi suhe tal ka suht paigast ära,hinna kasuks
:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.11 18:56 Tsiteeri

Kas B2 ja B3 väljalasked ei ole mitte samad või siis väga sarnased, et neist ehitada? Tagumine pütt näiteks peaks küll sama olema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.11 19:12 Tsiteeri

B2
B3

Hegol
klubiliige

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B2q & Audi 80 B3q 16v & Audi A4 Avant B9q & Audi Q4 e-tron q

postitati 24.10.11 19:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: margus
Kas B2 ja B3 väljalasked ei ole mitte samad või siis väga sarnased, et neist ehitada? Tagumine pütt näiteks peaks küll sama olema.

Põhimõtteliselt on sul õigus, et on sarnased, aga tagumine pütt erineb väljuva toru poolest - B2 tuleb kaugemale kui B3. Ning keskmise osa erinevus on selles, et enamus B3q on kasutusel ka katalüsaator, mida B2-el pole. Seega üksühele allapnekut loota pole. Lisaks veel see, et ka B3q summutajaid uuest peast juba mitu aega saada pole eriti hästi. Pakuti mulle ca aasta tagasi poolakate poolt tehtud keskmist osa ~700 vana raha eest (sõbramehe hind). Tagumisest võib unistada ainult :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.11 19:13 Tsiteeri

Hetkel ma pole kindel mis ma teen üldse. Kere tahab tegemist ja vist jätan summuti vähe teisejärguliseks. Aga samas kui tahan selleks talveks üv ära teha pean midagi ette võtma. Aga hetkel turuuuring, et teada kuhu poole püürgida ja mis hinnaga.

-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.11 20:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hegol

Põhimõtteliselt on sul õigus, et on sarnased, aga tagumine pütt erineb väljuva toru poolest - B2 tuleb kaugemale kui B3. Ning keskmise osa erinevus on selles, et enamus B3q on kasutusel ka katalüsaator, mida B2-el pole. Seega üksühele allapnekut loota pole. Lisaks veel see, et ka B3q summutajaid uuest peast juba mitu aega saada pole eriti hästi. Pakuti mulle ca aasta tagasi poolakate poolt tehtud keskmist osa ~700 vana raha eest (sõbramehe hind). Tagumisest võib unistada ainult :D

Minu b2q'l kat all ja isegi pagassiluugil kiri katalysator.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.11 06:25 Tsiteeri

Ühele ur-le sai Renaldo kaasabil Simonsi S2 tagumine pütt alla aretatud, odav ei ole ka see muidugi.
Samas ma ei tea palju ur ja 80/90 põhja alt erinevad, kas on sarnased või mitte.

Lisaks leidsin info, et typ85 90 quattrole peaks Walker ikkagi tootma tagumist pütti.
Tootekood on 12889 ja ühe maaletooja letihinnaks 348.- eurot, kindlat saadavust peab eraldi uurima.

Jürarrak
klubiliige
ac aasta auto 2008 võitja

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Some quattro GmbH Cars

postitati 25.10.11 06:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: indro
Samas ma ei tea palju ur ja 80/90 põhja alt erinevad, kas on sarnased või mitte.

Täitsa samasugused on. Erinevus on lõputorude asukohas.

Parem must minevik kui lilla tulevik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.11 07:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Lisaks leidsin info, et typ85 90 quattrole peaks Walker ikkagi tootma tagumist pütti.
Tootekood on 12889 ja ühe maaletooja letihinnaks 348.- eurot, kindlat saadavust peab eraldi uurima.

Pisut OT, aga ikkagi: Ma üldse ei imesta, kui mingeid asju on uuesti tootma hakatud. Läbi aegade olen selliste casedega mitmel korral kokku puutunud, et pole pikalt enam saadaval ja siis ühtäkki on ja võta nagu putru :). Ehk siis olen Ebayst ja kurat teab kust asja kätte saanud suht ok seisus ja hiljem võta Eestist poe riiulilt tutikat 2x odavamalt kui mitte rohkem Ebayst.

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.11 16:23 Tsiteeri

See nädal minema pärima forssist saadavuse kohapealt siis. Kust muidu uurisid seda saadavust,mis firmaga oli tegemist, indro?

Ebayst saaks terve summutijooksu 800 euroga ja tagumise püti 400 eur midagi. Ilmselgelt liialt kallis. Targem ikka vist lasta teha.

indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.11 18:52 Tsiteeri

Forss sind tõenäoliselt aidata ei saa, nemad minu teada Walkerit ei müü.
Ma proovin homme selle maaletooja käest uurida saadavust ja paremat hinda.
Tsitaat:
See nädal minema pärima forssist saadavuse kohapealt siis. Kust muidu uurisid seda saadavust,mis firmaga oli tegemist, indro?

-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.11 19:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Forss sind tõenäoliselt aidata ei saa, nemad minu teada Walkerit ei müü.
Ma proovin homme selle maaletooja käest uurida saadavust ja paremat hinda.
Tsitaat:

Küsi siis juba tervet sumpat:)

P6l32ra
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Quattro

postitati 22.11.11 21:37 Tsiteeri

Vahetasin enda B4CQ-l värskelt välja alates katist kogu tagumise otsa. Soovitan küsida Autoeksperdist, nt Mustamäe kauplusest. Keskmist osa peaks olema Soome laos sees, tagumine osa tehase tellimus, aga tuleb kuskil 2 nädalaga kohale. Hinnad vastavalt 109 euri keskmine ja 242 euri tagumine osa.

Krisssu
huviline

Registreerunud 28.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI 80 Quattro /84

postitati 22.11.11 22:27 Tsiteeri

Olemas terve jooks eest taha kui vaja ;)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.5% - SQL: 61.5%]