Deprecated: Implicit conversion from float 253134.00000000003 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - Audi Coupe Quattro 2,3l 100kw - 1989 - aulerr
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi Coupe Quattro 2,3l 100kw - 1989 - aulerr (Vastuseid: 31 | Vaatamisi: 4360)
aulerr
huviline

Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: audi coupe quattro 2,3l 100kw

postitati 13.10.11 07:57 Tsiteeri
Audi Coupe Quattro 2,3l 100kw - 1989 - aulerr

See siis minu audi!
Kui kellegil mingit tarka nõu anda sellise auto edasi putitamise kohta siis.
Huviga ootan ette panekuid!

Tulevikus soov s2 soetada!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aulerr
huviline

Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.11 08:13 Tsiteeri
pilt ka siis

[img]http://fotoalbum.ee/photos/rux/90913651[/img]

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad TDI manuaal

postitati 13.10.11 09:01 Tsiteeri

Kaua see su käes on olnud?

PS. S2'ed lähevad koguaeg kallimaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 2.5TDI 132kw. Quattro 2003

postitati 13.10.11 10:01 Tsiteeri

Tore Audi küll aga teema kuidagi poolik. Märgi ära mis lisad, head ja vead masinal on? Siis saab ka putitamise kohta targemad mehed siin kaasa rääkida. Hetkel nagu pildi järgi miskit putitama hakata kole keeruline.

Muidu hea valik see R5 ning mis peamine --> Q

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 13.10.11 10:13 Tsiteeri

Teeks siis pildi ka nähtavaks:

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/363/327/09091365122ca4.jpg

See käib nii: lähed suure pildi peale albumis, vajutad paremat klahvi hiirel ja valid properties ning siis sealt Adress (URL) tuleb panna siia pildi lisamise aadressiks.

Natuke võiks selgitada kere seisukorda, kas on viga mingis resolutsioonis aga, pildil jääb suht nukker mulje ja näib nagu oleks ainult veljed ostetud, samas muu karjub appi:)

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 13.10.11 10:21 Tsiteeri

Näiteks endal selline teema. Ei pea olema samasugune aga saad mingisuguse ettekujutuse :) Muidu poleks lisanud aga hõbedased mõlemad :cool: Teema

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aulerr
huviline

Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.10.11 09:20 Tsiteeri

Auto olnud minu käes kolm aastat umbes.
Lisad jms: Kliima , väljalase algusest lõpuni ümber ehitatud.
Iluvigu on, eelmine aasta sõideti sisse juhipoole, mis nüüd siis enam vähem korras.
Nii palju olen ise välja mõelnud ja ehitanud, et gaasisiibri ümber teind. Mootoriga pole rohkemat midagi teinud.
Hiljuti avastasin, et klapisääretihendid läbi. Et mitte autot seisma jätta ostsin uue plokki ja lasen selle korda teha.

Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad TDI manuaal

postitati 14.10.11 10:37 Tsiteeri

Ma olen seda Saaremaal näinud, siis oli mingi teema parema esimese rattaga. Ükski plekk polnud vist päris sirge aga jõudu korrastamisel.

aulerr
huviline

Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.10.11 12:10 Tsiteeri

Vaidleks vastu! Kõik peale parempoolse karbi oli sellel hetkel sirge!
Tarvis, tarvis, eks ta saa kunagi ka täitsa sirgeks :cool:

raksike
huviline

Registreerunud 26.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8TQ

postitati 14.10.11 12:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiil
Ma olen seda Saaremaal näinud, siis oli mingi teema parema esimese rattaga. Ükski plekk polnud vist päris sirge aga jõudu korrastamisel.

See on sama teema mida mulle räägiti minu auto kohta, et puude vahele sõidetud jne aga tegelt pole midagi sellist olnud! Muidu päris hea näeb välja ja arvata on, et nii vanal autol mõni mõlk jne.

Edu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 14.10.11 13:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raksike
Tsitaat:

See on sama teema mida mulle räägiti minu auto kohta, et puude vahele sõidetud jne aga tegelt pole midagi sellist olnud! Muidu päris hea näeb välja ja arvata on, et nii vanal autol mõni mõlk jne.

Edu

Kas otsustad seda pildi järgi või oled päris elus näinud? Pildi järgi oleks nagu masin plastiliinist, lömmis, laiguline ja esistange on katki ja vajunud, kui aga seda pilti avataris vaadata, siis on üldmulje kena, sest selline värvus ju sobib coupele hästi ja velgki on sobilik, ehk siis kaugelt kärab küll!
Äkki teemaalgataja oskab selgitada minu eelnevaid kommentaare, äkki ma eksin ja pilditegemismasin moonutab ja väänab asju?

kohilapoy
huviline

Registreerunud 03.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe

postitati 14.10.11 13:25 Tsiteeri

Mingeid suuremaid plaane ka autoga on? Või noh, räägi üldse edasistest plaanidest vähe lähemalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aulerr
huviline

Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.10.11 14:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Edu

Jah, 23 aastat vana auto, millele hakkab 300 000 km ette tiksuma ja millel mõni mõlk siin seal on, käib asja juurde;)

aulerr
huviline

Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.10.11 14:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
Tsitaat:

Edu

Kas otsustad seda pildi järgi või oled päris elus näinud? Pildi järgi oleks nagu masin plastiliinist, lömmis, laiguline ja esistange on katki ja vajunud, kui aga seda pilti avataris vaadata, siis on üldmulje kena, sest selline värvus ju sobib coupele hästi ja velgki on sobilik, ehk siis kaugelt kärab küll!
Äkki teemaalgataja oskab selgitada minu eelnevaid kommentaare, äkki ma eksin ja pilditegemismasin moonutab ja väänab asju?

Lömmis ja laiguline on ta tõesti tänu kaamerale!

aulerr
huviline

Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.10.11 14:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kohilapoy
Mingeid suuremaid plaane ka autoga on? Või noh, räägi üldse edasistest plaanidest vähe lähemalt.

Üks suurem plaan on plokikaas lasta portida ja lihvida! Ja tulevikus üle värvida.

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 14.10.11 19:24 Tsiteeri

Küsiksin, miks plaan kaant portida ja üle lihvida? On su prioriteet kiirem auto või lihtsalt originaali parendamine?

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 14.10.11 19:49 Tsiteeri

Lihvida pole mõttet, kui sirge teine. Portimine on hea idee, aga lasta teha profil siis. Saad võimsust juurde, vabama hingamise ja ökonoomsemaks isegi. Teine asi kuipalju raskemaks lääb jalg siis :D

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
m0cc
huviline

Registreerunud 27.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: W213, 5008

postitati 14.10.11 20:07 Tsiteeri

Nähtud autot nii natuke peale ostu, vahepeal ja paar kuud tagasi. No eks iluvigadega on nii nagu on aga muidu suht tubli auto. Alguses oli küll igasugu jama sul sellega aga elasid õnneks üle. Jõudu :).

aulerr
huviline

Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.11 09:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Küsiksin, miks plaan kaant portida ja üle lihvida? On su prioriteet kiirem auto või lihtsalt originaali parendamine?

Sest vanal plokkil klappisääretihendid läbi ja eks kiirem auto ka

aulerr
huviline

Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.11 09:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: m0cc
Nähtud autot nii natuke peale ostu, vahepeal ja paar kuud tagasi. No eks iluvigadega on nii nagu on aga muidu suht tubli auto. Alguses oli küll igasugu jama sul sellega aga elasid õnneks üle. Jõudu :).

Jah tõesti oli taga igast jama aga nüüd mootor käib ilusti ja eks jõudu ikka tarvis. ;)

aulerr
huviline

Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.11 09:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
Lihvida pole mõttet, kui sirge teine. Portimine on hea idee, aga lasta teha profil siis. Saad võimsust juurde, vabama hingamise ja ökonoomsemaks isegi. Teine asi kuipalju raskemaks lääb jalg siis :D

Ikka profil ja asi juba tegemisel.
Arvan et algus ikka jalg raskem kui tavaliselt;):D

aulerr
huviline

Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.11 12:43 Tsiteeri

Kas keegi teab mis mootorid veel minu käigukasti otsa muidu istuvad?:)

jannyy
huviline

Registreerunud 20.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1.8T 20V

postitati 18.10.11 13:26 Tsiteeri

Mida süda ihaldab, kõik peks otsa sobima (audi toodangust siis):cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aulerr
huviline

Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 19.10.11 06:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jannyy
Mida süda ihaldab, kõik peks otsa sobima (audi toodangust siis):cool:

Okei tore teada:D:cool:

aulerr
huviline

Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.11 14:21 Tsiteeri

Nii tegi minu audi siis aastal 2010 talv! ja minu teada teeb ta nii siiani;)i

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 39.9% - SQL: 60.1%]