Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: MMI navi seadistamine (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1332)
urx911
huviline

Registreerunud 01.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.11 10:04 Tsiteeri
MMI navi seadistamine

Kas on võimalik MMI navi seadistada selliselt, et see suudaks ära tunda aadressi, mida sisse kirjutama hakkan, ilma et peaksin täpse kirjapildi kirjutama. Ntx A. H. Tammsaare tee, sest vastasel korral ta lihtsalt ei leia seda üles. Sama mure ka väljaspool Eestit. Õige aadressi leidmiseks peab teadma, millises linnaosas see aadress asub. Ntx Brüssel, otsides tänavat Georges Henri, pean sisestama linnaks hoopis Woluwe Saint Lambert, mis on tegelikult Brüsseli linnaosa. Kui ma aga ei tea, millises linnaosas mõni aadress asub, tuleb väga pikalt otsida ja proovida. Või kasutada seljuhul Tom Tom-i abi. Põhimure siis ikka selles, et saaks auto navi toimima nagu ntx Tom Tom, mis aimab peale mõne tähe kirjutamist, mida ma parasjagu taga ajan.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 11.10.11 10:10 Tsiteeri

Minul on justnimelt selline aimaja MMI - peale konkreetse tähe sisestamist ei ole enam kogu alfabeet valikus. Peale kahe-kolme sisestamis jääb tavaliselt valik üsna kitsas. Peale seda saad kohanime Listist valida - seal peaks juba üsna vähese kruttimise tagajärjel õige aadress leitav olema. Kui selline kaardil on.
Minu kogemus siis A8 MMI ja 2011 aasta kaardiga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
urx911
huviline

Registreerunud 01.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.11 10:32 Tsiteeri

Mul on A6 2008a, ja ka 2011 kaart, kuid just nende linnaosadega on jama, midagi nagu aimaks ka, kuid...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 11.10.11 11:11 Tsiteeri

Mulle hetkel ei meenu, kas üldse oli vaja kõiki välju järjest määrata - võin küll eksida, aga vist sai ka kohe peale riigi sisestamist tänavanimega alustada. Siis peaks see linn või linnaosa valikuna olema. Kindlasti "müra" oleks selliselt rohkem, aga tulemusele peaks viima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
urx911
huviline

Registreerunud 01.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.11 11:13 Tsiteeri

pole sellele mõelnudki, proovin järgi, vaatab mis saab. :)

urx911
huviline

Registreerunud 01.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.11 11:00 Tsiteeri

Kui ainult riik valida, siis vähemalt minu auto navi ei anna enne linna valimist võimalust tänavanime valida. :(

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.2% - SQL: 80.8%]