Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: amortide garantii defekteerimine (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 2822)
avalon49001
huviline

Registreerunud 19.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.10.11 15:02 Tsiteeri
amortide garantii defekteerimine

Sai mingi aeg tagasi Forsist amordid soetatud. Paraku aastaga olid juba pehmed. Sai siis Forsiga kokku lepitud, et toon amordid käeotsas neile ja nemad hoolitsevad edasi. Alljärgnev on siis ametlik vastus maaletoojalt. Veel teadmiseks, et tegemist on tagumiste gaasiamortidega ja paigaldaja ning läbisõidu on forss ise leiutanud :) - Mida kodanikud sellest arvavad?

http://static3.nagi.ee/i/p/786/59/1966480103f2d5_l.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 07.10.11 15:28 Tsiteeri

Mulle jääb hetkel arusaamatuks see viimane lõik. Kuidas täpsemalt mõjutab amortide garantiid ja selle lõppemist see, mis amordid on autole pärast vaidlusaluste amortide eemaldamist külge pandud?

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
avalon49001
huviline

Registreerunud 19.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.10.11 15:38 Tsiteeri

mingit garantiilehte mulle forsist ei antud. Seega nõudmine, et oleksin pidanud kohe murede ja sõidukiga maaletooja poole pöörduma ---- on veel eriti arusaamatu...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 07.10.11 15:57 Tsiteeri

Ja lisaks kõigele muule, mis arusaamatu on, on minu jaoks arusaamatu ka see, kuidas ühe ettevõtte esindaja sellisel määral kirjavigu sisse lubab ametlikus kirjas (just kirjavahemärke pean silmas :P ).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 07.10.11 16:16 Tsiteeri

Oi mis tuttav olukord, pooltelje otstega ei viitsinud pikalt jamada (siiski sain üllatusena neli kuud hiljem raha tagasi), aga kunagi televiisoriga käisin ka kogu kadalipu läbi Tarbijakaitses ja Tarbijakaebuste komisjonis, pikalt ei viitsi kirjutada, aga lõpuks lahenes asi minu kasuks, kirjutati ka algul ettevõttest igasugu [roppus] vastu:) Igatahes kõva närvi! Tahaksin näha inimest, kes on professionaal ja sellist juttu kirjutab amortisaatorite kohta, minul oli küll halb lugeda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lohe
huviline

Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw

postitati 10.10.11 06:54 Tsiteeri

"Garantii Defekteerimine" ??? :D

Naera ribadeks. Tundub, et antud juhul on garantii defektne. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
DonNiger
huviline

Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1.9TDI 96kw

postitati 10.10.11 10:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Ja lisaks kõigele muule, mis arusaamatu on, on minu jaoks arusaamatu ka see, kuidas ühe ettevõtte esindaja sellisel määral kirjavigu sisse lubab ametlikus kirjas (just kirjavahemärke pean silmas :P ).

+1.
Lisaks kirjavahemärkidele, ka kokku- / lahkukirjutamine, tugevad- / ja nõrgad tähed.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 10.10.11 10:26 Tsiteeri

Võite 2 korda arvata, kas ma irvitasin seda lugedes või ei. Saadaks garantii korras uuesti kooli. Defekteerimisele vms.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 10.10.11 11:08 Tsiteeri

Minul aga tekib küsimus, kuidas toimib antud ettevõtete kaadripoliitika? Mille alusel inimesi tööle võetakse?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 10.10.11 11:51 Tsiteeri

Tegelikult nii peris ei ole, et lähed amordid näpus ja kohe saad uued vastu.
Kui autol on madaldus ja paned tavalised amordid, siis garantiid Sul ei olegi, kuna auto ei ole enam tehase konditsioonis. Tegelikult oleksid Sa pidand minema autoga Sinna või helistama ja kokku leppima edasise tegevuse.
Ning selle nendega kooskõlastama. Siit mina loen välja, et Forss on Sulle vastu tulnud märkides läbisõidud ja paigaldused jne .. peris paljud maaletoojad ei anna garantiid ise paigaldades.
Samuti kas said vahetatud koos amortidega Sul ka tolmukatte ja mis olukorras need olid ?
Ehk siis tegelt tore on kellegi Kg Knutsoni tegelase üle naerda, kuigi Sulle on vastu tuldud.

Peris paljude töökodades on olemas amordi stendid, samuti ülevaatuspunktides.
Ka sealt oleksid sa vastavate näitude ja % idega paberid saand.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 10.10.11 12:00 Tsiteeri

Ma sain ise aru, et Forss soovitas asjad alt ära võtta ja sinna viia! Loomulikult oleks tulnud ikka kogu komplekt lasta korralikus kohas üle vaadata, aga kui nii lubati, siis miks vastu neile vaielda. Kuid kontrollis ei tuvastatud ju tihendite jms ebanormaalset kulumist, seega tolmukatte viga ei saaks nagu olla!
Loomulikult on asjas alati kaks poolt, aga no kirjeldada kliendile kirjas, et kuidas testi tehti ja siis öelda, et test on mõtetu ja midagi ei näita, on ka kuidagi imelik!

Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 10.10.11 12:17 Tsiteeri

Samas ega neil ju muud üle ei jäänd ka kuna antud autot mille all nad väidetavalt ei töötand ei olnud.
Gaasamortides osades on ka õli sees.. need on siis nn gaas õli amordid ning defekti korral irdub sealt samuti õli..

Ühe võimalusena kuidas asja lahendada näeksin ma, et küsisiksin need nn vigased amordid tagasi, paneksin autole uuesti alla ning läheksin autoeksperdi töökotta kontrolli.
Muidugi eelnevalt antud spetsialistiga suheldes.
Ja nn sõltumatu eksperdi jaoks kasutaksin mõnda ülevaatuspunkti.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 10.10.11 14:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Urmet24
Gaasamortides osades on ka õli sees.. need on siis nn gaas õli amordid ning defekti korral irdub sealt samuti õli..

Õli on ikka kõikides gaasamortides. Inertgaas on õhu asemel, et vältida raskemates oludes õli vahutama hakkamist.

avalon49001
huviline

Registreerunud 19.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.10.11 20:28 Tsiteeri

Forss seletas olukorda, et võtavad kahelt maaletoojalt ja peamise tarnijaga ongi nii nagu nemad alguses mulle lubasid. Peamine tarnija pidavat saatma hoobilt tehasesse tagasi ja sealt tuleb siis ametlik vastus. Lihtsalt need konkreetsed amordid olla võetud teiselt tarnijalt.
Tarbijakaitsega suheldes tulid välja paar tõsiasja.

Amortidel oleks pidanud müües kaasas olema garantiikiri. (kus siis kõik täpselt kirjas)
Klienti ei peaks mingil moel huvitama maaletooja vaid suhtlema ainult müüjaga - sisuliselt lükkas forss igasuguse jama enda kaelast lihtsalt ära.
Eestis kehtiva seaduse järgi on õigus nuriseda kaks aastat. Esimesel kuuel kuul peab müüja oma kuludega tõestama, kas mina lõhkusin asjad ära või mitte. Ülejäänud ajal on minu kulu ja kirjadega tõestada, et tootja on mulle praaki tootnud.

Sisuliselt läheb amortide uuesti alla toppimine + kontroll vastavas stendis + ajakulu ..... rohkem maksma kui need jublakad väärt on.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 15.10.11 06:45 Tsiteeri

Selliste case'dega polegi kahjuks mitte kuidagi muudmoodi, et õpitakse tavaliselt omadest kogemustest. Lihtne soovitus, kes vähegi viitsiks mitte omadest kogemustest õppida, kõik käigu kirjalikult ja võimalikult ametlikult, sel juhul on hiljem "üllatuste" puhul palju lihtsam kellelegi midagi näkku visata. Telefoni teel "konsulteerimine" on kahjuks vesi müüjate veskile! Kole kahju, et selle viimase otsa kukutakse pidevalt ja jäädaksegi kukkuma :(.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 15.10.11 07:34 Tsiteeri

No, ma olen kokku puutunud näiteks sellise autoga, millel oli kaasas paber, et oli käinud ühes teatud firmas kontrollis ( nimesi ei nimeta). Kuid viimane rida oli umbes selline: "Veermiku osadele garantiid ei anta, kuna autot pole kasutatud sihtotstarbeliselt."
Tahest tahtmata saab auto eesti teedel vatti, ja kui tõesti ka amordid näitavad väsimus märke, siis pole midagi imestada.

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 15.10.11 17:48 Tsiteeri

Olgu amortide ja garantiiga kuidas on, kuid säherduse kirja vormistamine peaks olema enesest (ja teistest) lugupidava asutuse jaoks välistatud. Ma saan aru kui hiinlased googletranslaatori abil sellise tulemuse saavutavad, a ehtsa eesti nimega kodanik võiks küll (silma)munad kolju seest välja häbeneda sellisele asjale alla kirjutades.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.1% - SQL: 64.9%]