Lehekülgi: 1 2 |
org22
huviline
Registreerunud 30.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 S-line 3.0 TDI 150kw
|
postitati 06.10.11 12:32
|
|
|
Webasto abi
Tere.
Plaan panna autole webasto peale ja ehk keegi jagab oma kogemusi sellega seoses ?
Nimelt milliseid firma tooteid kindlasti vältida ja millised mitte.
Isend millele tahan webasto panna on a4 2005 150 kw 3.0 DTI.
|
|
|
tarts
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.10.11 12:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: org22
Tere.
Plaan panna autole webasto peale ja ehk keegi jagab oma kogemusi sellega seoses ?
Isend millele tahan webasto panna on a4 2005 150 kw 3.0 DTI. |
Kui plaan ikka webasto panna, siis on ju firma valitud. Kui webasto=eelsjoondusahi üldisemalt, siis suhteliselt levinud on veel Ebersprächeri ahjud.
Rohkem nagu maitse asi, küsi konktreetsed pakkumised firmadest ja saad juba hinna järgi otsustada.
|
|
|
eestimaa
klubiliige
Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: E-tron 55
|
postitati 12.10.11 07:50
|
|
|
Tere.
Oled juba leidnud mingi lahenduse?
|
|
|
org22
huviline
Registreerunud 30.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 S-line 3.0 TDI 150kw
|
postitati 05.11.11 12:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: eestimaa
Tere.
Oled juba leidnud mingi lahenduse? |
Tere.
Sai siis uuritud hindade kohta, ja hinnad mis mulle öeldi oli ikka väga ehmatama panevad :S
Webosta hind koos paigaldamisega 2000-euri pluss miinus 200 euri.( jube )
Ja elektriline soojendus oli 500 euriga midagi, kahjuks kustutasin kogemata selle kirja ära ja ei mäleta enam tootjat.
Webasto jääb mul kohe kindlasti ära kuna selline summa on ikka liig,tuleb vist see elektriline eelsoojendi panna,nüüd lihtsalt tuleb lihtsalt see õige
firma otsida kes seda tööd teostaks,ma mõtlen ikka võimalikult sõbraliku hinnaga
Annan kindlasti ka teada kui asi külge pandud
|
|
|
RParve
huviline
Registreerunud 08.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3,0 Tdi 2005 Quattro avant
|
postitati 05.11.11 16:34
|
|
|
OÜ TRINWEST tegi mulle suulise pakkumise 1300 koos puldiga. (Webasto oma siis.)A6 c6 2005 3.0 tdi.Tundus suht hea pakkumine.Praegu siis mõtlen kust
raha kärpida .Panna tahan kindalsti sest talvel ikka asendamtu asi.
|
|
|
eestimaa
klubiliige
Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.11.11 17:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RParve
OÜ TRINWEST tegi mulle suulise pakkumise 1300 koos puldiga. (Webasto oma siis.)A6 c6 2005 3.0 tdi.Tundus suht hea pakkumine.Praegu siis mõtlen kust
raha kärpida .Panna tahan kindalsti sest talvel ikka asendamtu asi. |
Kui võimsat pakkusid 4,2 või 5,2 Kw?
|
|
|
RParve
huviline
Registreerunud 08.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3,0 Tdi 2005 Quattro avant
|
postitati 05.11.11 19:47
|
|
|
Kurat see hea küsimus.Päris detailidesse ei langenudki.Käisin alarmi panemas siis küsisin et mis maksab jne
|
|
|
urki
huviline
Registreerunud 31.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: MB 212 3,5 TDI,MB 212 CNG,A4 Q
|
postitati 07.11.11 05:01
|
|
|
Tere.
Tere.
Sai siis uuritud hindade kohta, ja hinnad mis mulle öeldi oli ikka väga ehmatama panevad :S
Ja elektriline soojendus oli 500 euriga midagi, kahjuks kustutasin kogemata selle kirja ära ja ei mäleta enam tootjat.
Webasto jääb mul kohe kindlasti ära kuna selline summa on ikka liig,tuleb vist see elektriline eelsoojendi panna,nüüd lihtsalt tuleb lihtsalt see õige
firma otsida kes seda tööd teostaks,ma mõtlen ikka võimalikult sõbraliku hinnaga
Annan kindlasti ka teada kui asi külge pandud |
Osta. ee saidil mingi mees tegeles webastode müügiga ja hinnad olid tunduvalt paremad,peale otsimist leidsin aadressi,saada auto mark ja oota
hinnapakkumisi,mulle tuli pakkumisi erinevaid
info@eelsoojendid.eu
|
|
|
eestimaa
klubiliige
Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.11.12 15:52
|
|
|
Kas keegi on veel järelpaigaldanud Webasto oma Audi A6-le (C6)?
Mul on praegu nii et kui panen timeriga ahju tööle siis kliimaplokk hakkab puhuma 4-5 pöörde peal isegi siis kui olen eelnevalt seadistanud
manuaalselt puhuma 1 tugevusega.
Mismoodi see kliimaplokk töötama peaks ja kas saab seda üldse ise seadistada?
|
|
|
melnits
huviline
Registreerunud 19.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro 3.0 (162 kw) sedaan 2002.a
|
postitati 21.11.12 21:00
|
|
|
Tere, oleks ka abi vaja. Nimelt kuidas saab salvestada seda töötamise aega, praegu on selleks 60min. kuid autos olevast puldi taolisest asjast saab
seda muuta küll lühemaks ja pikemaks kuid ära ei oska salvestada kahjuks. Loodetavasti sai keegi aru ja oskab aidata!
Tänud!
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 21.11.12 21:23
|
|
|
Tere.
Tere.
Annan kindlasti ka teada kui asi külge pandud |
Eelmine nädal uurisin 3,0TDI mootoriga Audi A6 järelpaigaldatavat jahutusvedeliku soojendit. Sellele mootorile saab paigaldada ainult webasto või
õlivanni soojendi. Veevärki ei pidanud saama paigaldada ja kataloog ei annagi, kuna aju ei saa aru, mis toimub ja auto ei käivitu. Pakkumine sai
võetud 3 firmast ja igal poolt sama vastus. Paigaldaja soovitas raha alles hoida ja õlivanni oma mitte paigaldada. Siis uurisin distantskäivituse
kohta ja ka seda ei anna elektroonilise süütelukuga autole paigaldada, nii, et -30 ragistame ja käivitame külma rauda.
|
|
|
|
huviline30
huviline
Registreerunud 01.04.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 avant,1.9TDI 85kw
|
postitati 22.11.12 15:35
|
|
|
Kas keegi on veel järelpaigaldanud Webasto oma Audi A6-le (C6)?
Mul on praegu nii et kui panen timeriga ahju tööle siis kliimaplokk hakkab puhuma 4-5 pöörde peal isegi siis kui olen eelnevalt seadistanud
manuaalselt puhuma 1 tugevusega.
Mismoodi see kliimaplokk töötama peaks ja kas saab seda üldse ise seadistada? |
Sama siin.Tundub et peale tempi nr. ei salvesta viimasest setingust midagi.Puhumis suunad auto peal ja ventika kiirus 3 level/pulk ekraanil.Samas hea
seegi.Sakslased on arvestanud oma autodel webastoga.Kliimaploki pistikul spets webasto pin.Mõne japanlasega see nii lihtsalt ei läheks(kliimaplokile
vahele lisavidinad 300-400eur väärtuses).
|
|
|
eestimaa
klubiliige
Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.12 12:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: huviline30
Sama siin.Tundub et peale tempi nr. ei salvesta viimasest setingust midagi.Puhumis suunad auto peal ja ventika kiirus 3 level/pulk ekraanil.Samas hea
seegi.Sakslased on arvestanud oma autodel webastoga.Kliimaploki pistikul spets webasto pin.Mõne japanlasega see nii lihtsalt ei läheks(kliimaplokile
vahele lisavidinad 300-400eur väärtuses). |
Aga kuidas teistel töötab kellel on tehase Webasto, kas hakkab ka puhuma suurtel pööretel või kõige madalama peal?
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 25.11.12 21:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vedru
Paigaldaja soovitas raha alles hoida ja õlivanni oma mitte paigaldada. |
Õlivanni küte on parem, kui mitte midagi. Väga rumalaid soovitusi ikka jagatakse.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 25.11.12 21:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeus
Tsitaat: | Algselt postitas: vedru
Paigaldaja soovitas raha alles hoida ja õlivanni oma mitte paigaldada. |
Õlivanni küte on parem, kui mitte midagi. Väga rumalaid soovitusi ikka jagatakse. |
Kas see -25, -30 kraadiga ka mingit effekti annab?
|
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
|
eestimaa
klubiliige
Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.12 06:45
|
|
|
Aga kuidas teistel töötab kellel on tehase Webasto, kas hakkab ka puhuma suurtel pööretel või kõige madalama peal? |
Kus te tehase Webasto omanikud olete?
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.12 07:34
|
|
|
Aga kuidas teistel töötab kellel on tehase Webasto, kas hakkab ka puhuma suurtel pööretel või kõige madalama peal? |
Ma ei ole ausaltöelda seda vaadanudki, homme hommikul vaatan ja annan teada.
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.12 07:47
|
|
|
Selleks hetkeks kui autosse täna istusin oli webasto ca 15 minutit käinud ja mõlema poole puhurid olid "5" peal. Peale auto käivitamist vaatasin
uuesti, siis olid esialgu "8" peal ja ~5km hiljem tööle jõudes juba "7" peal.
|
|
|
H5N1
huviline
Registreerunud 12.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7 (4M)
|
postitati 05.12.12 08:04
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: eestimaa
Kus te tehase Webasto omanikud olete? |
Viskasin samuti täna hommikul oma katlale pilgu peale, et mis kiirusel puhub.
Alustas puhumist kuskil kiirusel 3 ning 3-4 minuti pärast tõstis kiiruse 5 peale. 20 min peale katla käivitamist oli kiirus jätkuvalt 5 peal.
|
|
|
eestimaa
klubiliige
Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.12 11:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: indro
Selleks hetkeks kui autosse täna istusin oli webasto ca 15 minutit käinud ja mõlema poole puhurid olid "5" peal. Peale auto käivitamist vaatasin
uuesti, siis olid esialgu "8" peal ja ~5km hiljem tööle jõudes juba "7" peal. |
Hmm ja kuidas aku sellele vastu peab? Ma kardan küll, et kui ma iga hommik lasen sellel puhuril niimoodi töötada siis varsti aku tühi.
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.12 12:55
|
|
|
Hmm ja kuidas aku sellele vastu peab? Ma kardan küll, et kui ma iga hommik lasen sellel puhuril niimoodi töötada siis varsti aku tühi.
|
Ma olen selle autoga veel liiga vähe sõitnud, et mingeid pikemaajalisi järeldusi teha. Eelmine nädal kasutasin mitu hommikut järjest 30 minutit ja üks
õhtu ka töölt ära minnes ning siis oli aku 20% peal. Nädalavahetusel sai üks pikem ots (200km) tehtud ja nüüd olen iga hommik 15-20 minutit kasutanud
ning hetkel on aku ilusti 100% peal. Aku isenest paistab originaal olevat ehk reaalselt siis pea 7 aastat vana.
|
|
|
H5N1
huviline
Registreerunud 12.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7 (4M)
|
postitati 05.12.12 13:38
|
|
|
|
Kuigi audiga kogemus puudub, kuid olen omanud ka varem katlaga (webasto vms) autosid, siis rusikareegel on see, et katla töötamise aeg ei oleks pikem,
kui pärast reaalselt autoga sõidetakse. Ise kasutan tavaliselt hommikuti ca 15-20 min sest pärast kulgemine kestab samuti 20-25 min. Siiani ei ole
ühelgi autol veel akule kurja teinud.
|
|
|
huviline30
huviline
Registreerunud 01.04.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 avant,1.9TDI 85kw
|
postitati 05.12.12 19:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: H5N1
|
Kuigi audiga kogemus puudub, kuid olen omanud ka varem katlaga (webasto vms) autosid, siis rusikareegel on see, et katla töötamise aeg ei oleks pikem,
kui pärast reaalselt autoga sõidetakse. Ise kasutan tavaliselt hommikuti ca 15-20 min sest pärast kulgemine kestab samuti 20-25 min. Siiani ei ole
ühelgi autol veel akule kurja teinud. |
Keegi kellel kaabel olemas, võiks proovida kas läbi OBD on võimalik antud setingut kliima plokil manageerida.
|
|
|
GertR
huviline
Registreerunud 09.10.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6
|
postitati 19.12.12 14:24
|
|
|
Minul selline küsimus . Auto 2005 A6 C6 webasto muidu töötanud korralikult aga eile puldist käima pannes oli webasto nagu mingi aeg töötanud (salong
oli leige) aga siis ilmselt välja lülitunud, sest 45 min ei olnud kindlastit täis kui autosse läksin. Täna panin puldist käima, ilusti vilgutas
rohelist aga tundus et tegelikult ei olnud üldse käinud. Aku näitu ma ei vaadanud aga peal on uus aku. Samas olen suht aktiivselt kasutanud viimasel
ajal webastot ja sõitnud väga lühikesi linnaotsi (4km tööle ja 4 tagasi) kas võib olla, et auto on nii tark, et kui aku on liiga tühi, et võib tekkida
oht et käima ei lähe lülitab üleliigsed tarbijad välja?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |