tarbor
huviline
Registreerunud 15.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.09.11 17:24
|
|
|
Kas auto remontida või varuosadeks?
Nonii. Alustame sellest, et autos on 94a. Audi A6 2.5 TDI. Automaatkast ja esivedu.
Juhtus siis selline asi, et hooratas suutis ära laguneda. Muidu auto oli enne seda probleemi täitsa tip-top: mootor korras, kast korras kui esines
iluvigu.
Kuna endal teine auto olemas millega igapäevaselt sõidan siis kas tasuks mul see varuosadeks müüki paisata või korda teha ja siis tervikuna müüki
lükata. Sooviks siis saada paar asisist soovitust.
Ette tänades.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 29.09.11 17:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarbor
Nonii. Alustame sellest, et autos on 94a. Audi A6 2.5 TDI. Automaatkast ja esivedu.
Juhtus siis selline asi, et hooratas suutis ära laguneda. Muidu auto oli enne seda probleemi täitsa tip-top: mootor korras, kast korras kui esines
iluvigu.
Kuna endal teine auto olemas millega igapäevaselt sõidan siis kas tasuks mul see varuosadeks müüki paisata või korda teha ja siis tervikuna müüki
lükata. Sooviks siis saada paar asisist soovitust.
Ette tänades. |
Müü mulle maha. Lammutada ei soovita, neid niigi vähe müügis.
|
|
|
AndreasS
huviline
Registreerunud 14.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B5 97' 1,8 Atm
|
postitati 29.09.11 17:33
|
|
|
Sõltub sellest kui palju see remont maksma läheb. Kui tuua kuskilt prügimäelt uus hooratas ja ise mõnel nädalavahetusel vahele visata ja auto muus
osas igati timm, siis mina teeks küll korda. Samas kui osta uus hooratas ja lasta kuskil kallite meistrimeeste juures teha, siis ehk läheb asi nii
palju maksma, et peale müüki jääb "puhast" ainult mõne õlle jagu.
|
|
|
tarbor
huviline
Registreerunud 15.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.09.11 17:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AndreasS
Sõltub sellest kui palju see remont maksma läheb. Kui tuua kuskilt prügimäelt uus hooratas ja ise mõnel nädalavahetusel vahele visata ja auto muus
osas igati timm, siis mina teeks küll korda. Samas kui osta uus hooratas ja lasta kuskil kallite meistrimeeste juures teha, siis ehk läheb asi nii
palju maksma, et peale müüki jääb "puhast" ainult mõne õlle jagu. |
Sellessuhtes, et tööd ja asjad teeksin ikka ise ära. Ainult uue hooratta peale kuluks raha.
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: typ 85q & XC
|
postitati 29.09.11 17:38
|
|
|
Kahtlustan, et see automaatkasti hooratas pole nüüd nii ulme asi, mida kusagilt saada poleks.
Isegi mul vedeleb nimetatud auto hooratas kuuri all
Mis sul seal üldse ära lagunes?
|
|
|
tarbor
huviline
Registreerunud 15.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.09.11 17:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -ivar-
Kahtlustan, et see automaatkasti hooratas pole nüüd nii ulme asi, mida kusagilt saada poleks.
Isegi mul vedeleb nimetatud auto hooratas kuuri all |
Tegelikult saaks selle hooratta kergelt korda ka teha kui tahtmist oleks. Niipalju kui ma vaatasin siis pean uuesti kokku neetima selle. Mitte muidugi
tavaliste neetidega mis kasutatakse pleki neetimisel.
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: typ 85q & XC
|
postitati 29.09.11 17:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarbor
Tsitaat: | Algselt postitas: -ivar-
Isegi mul vedeleb nimetatud auto hooratas kuuri all |
Tegelikult saaks selle hooratta kergelt korda ka teha kui tahtmist oleks. Niipalju kui ma vaatasin siis pean uuesti kokku neetima selle. Mitte muidugi
tavaliste neetidega mis kasutatakse pleki neetimisel. |
Hammasvöö tuli lahti?
|
|
|
kask90
huviline
Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw
|
postitati 29.09.11 17:44
|
|
|
Mina soovitaksin küll alles hoida.Soov endalegi kunagi midagi sellist soetada soetada, küll natuke uuema aastaarvu ja nelikveolise
|
|
|
tarbor
huviline
Registreerunud 15.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.09.11 17:46
|
|
|
Tsitaat: | Hammasvöö tuli lahti? |
Ei tea nii täpselt öelda kuna pole kasti veel maha kiskunud. Algul kahtlustasin, et kepsupolt läks pooleks aga lahtivõttes selgus hoopis hoorattal
need needid kuskile nelja tuule poole minema lennanud.
|
|
|
tarbor
huviline
Registreerunud 15.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.09.11 17:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kask90
Mina soovitaksin küll alles hoida.Soov endalegi kunagi midagi sellist soetada soetada, küll natuke uuema aastaarvu ja nelikveolise |
Teine auto on mul ka A6 2.5 tdi 95a aga avant kerega. Ei näe pointi selles, et 2 autot oleks.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
kask90
huviline
Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw
|
postitati 29.09.11 18:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat: | Algselt postitas: kask90
Mina soovitaksin küll alles hoida.Soov endalegi kunagi midagi sellist soetada soetada, küll natuke uuema aastaarvu ja nelikveolise |
No edu sellega, sest C4 ei tulnud tehasest diisel+nelikvedu+automaat
|
Seda ei teadnudki ausalt öeldes, ja ega ma neid käigukasti tüüpe polegi uurinud.Rohkem huvitus hea mootor ja nelikvedu.Aga manuaal sobikski rohkem
|
|
|