Deprecated: Implicit conversion from float 521055.00000000006 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - Kas auto remontida või varuosadeks?
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kas auto remontida või varuosadeks? (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1820)
tarbor
huviline

Registreerunud 15.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.11 17:24 Tsiteeri
Kas auto remontida või varuosadeks?

Nonii. Alustame sellest, et autos on 94a. Audi A6 2.5 TDI. Automaatkast ja esivedu.
Juhtus siis selline asi, et hooratas suutis ära laguneda. Muidu auto oli enne seda probleemi täitsa tip-top: mootor korras, kast korras kui esines iluvigu.
Kuna endal teine auto olemas millega igapäevaselt sõidan siis kas tasuks mul see varuosadeks müüki paisata või korda teha ja siis tervikuna müüki lükata. Sooviks siis saada paar asisist soovitust.
Ette tänades.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 29.09.11 17:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarbor
Nonii. Alustame sellest, et autos on 94a. Audi A6 2.5 TDI. Automaatkast ja esivedu.
Juhtus siis selline asi, et hooratas suutis ära laguneda. Muidu auto oli enne seda probleemi täitsa tip-top: mootor korras, kast korras kui esines iluvigu.
Kuna endal teine auto olemas millega igapäevaselt sõidan siis kas tasuks mul see varuosadeks müüki paisata või korda teha ja siis tervikuna müüki lükata. Sooviks siis saada paar asisist soovitust.
Ette tänades.

Müü mulle maha. Lammutada ei soovita, neid niigi vähe müügis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AndreasS
huviline

Registreerunud 14.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B5 97' 1,8 Atm

postitati 29.09.11 17:33 Tsiteeri

Sõltub sellest kui palju see remont maksma läheb. Kui tuua kuskilt prügimäelt uus hooratas ja ise mõnel nädalavahetusel vahele visata ja auto muus osas igati timm, siis mina teeks küll korda. Samas kui osta uus hooratas ja lasta kuskil kallite meistrimeeste juures teha, siis ehk läheb asi nii palju maksma, et peale müüki jääb "puhast" ainult mõne õlle jagu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarbor
huviline

Registreerunud 15.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.11 17:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: AndreasS
Sõltub sellest kui palju see remont maksma läheb. Kui tuua kuskilt prügimäelt uus hooratas ja ise mõnel nädalavahetusel vahele visata ja auto muus osas igati timm, siis mina teeks küll korda. Samas kui osta uus hooratas ja lasta kuskil kallite meistrimeeste juures teha, siis ehk läheb asi nii palju maksma, et peale müüki jääb "puhast" ainult mõne õlle jagu.

Sellessuhtes, et tööd ja asjad teeksin ikka ise ära. Ainult uue hooratta peale kuluks raha.

-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 29.09.11 17:38 Tsiteeri

Kahtlustan, et see automaatkasti hooratas pole nüüd nii ulme asi, mida kusagilt saada poleks.
Isegi mul vedeleb nimetatud auto hooratas kuuri all:)

Mis sul seal üldse ära lagunes?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarbor
huviline

Registreerunud 15.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.11 17:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -ivar-
Kahtlustan, et see automaatkasti hooratas pole nüüd nii ulme asi, mida kusagilt saada poleks.

Tegelikult saaks selle hooratta kergelt korda ka teha kui tahtmist oleks. Niipalju kui ma vaatasin siis pean uuesti kokku neetima selle. Mitte muidugi tavaliste neetidega mis kasutatakse pleki neetimisel.

-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 29.09.11 17:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarbor
Tsitaat:
Algselt postitas: -ivar-

Tegelikult saaks selle hooratta kergelt korda ka teha kui tahtmist oleks. Niipalju kui ma vaatasin siis pean uuesti kokku neetima selle. Mitte muidugi tavaliste neetidega mis kasutatakse pleki neetimisel.

Hammasvöö tuli lahti?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kask90
huviline

Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw

postitati 29.09.11 17:44 Tsiteeri

Mina soovitaksin küll alles hoida.Soov endalegi kunagi midagi sellist soetada soetada, küll natuke uuema aastaarvu ja nelikveolise:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarbor
huviline

Registreerunud 15.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.11 17:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Hammasvöö tuli lahti?

Ei tea nii täpselt öelda kuna pole kasti veel maha kiskunud. Algul kahtlustasin, et kepsupolt läks pooleks aga lahtivõttes selgus hoopis hoorattal need needid kuskile nelja tuule poole minema lennanud.

tarbor
huviline

Registreerunud 15.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.11 17:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kask90
Mina soovitaksin küll alles hoida.Soov endalegi kunagi midagi sellist soetada soetada, küll natuke uuema aastaarvu ja nelikveolise:P

Teine auto on mul ka A6 2.5 tdi 95a aga avant kerega. Ei näe pointi selles, et 2 autot oleks.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 29.09.11 17:51 Tsiteeri

Tsitaat:

No edu sellega, sest C4 ei tulnud tehasest diisel+nelikvedu+automaat ;)

kask90
huviline

Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw

postitati 29.09.11 18:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat:

No edu sellega, sest C4 ei tulnud tehasest diisel+nelikvedu+automaat ;)

Seda ei teadnudki ausalt öeldes, ja ega ma neid käigukasti tüüpe polegi uurinud.Rohkem huvitus hea mootor ja nelikvedu:).Aga manuaal sobikski rohkem:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.3% - SQL: 71.7%]