Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Vargalukk bensiinipumba abil? (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1169)
AndreA
huviline

Registreerunud 16.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.11 08:56 Tsiteeri
Vargalukk bensiinipumba abil?

Tere, hiljuti lõpetas töötamise bensiinipump. Sai siis lahti kistud ning avastasime, et voolu ei tule peale, aga sinna oli veetud ka mingi muu juhe. Kiskusime siis pool autot lahti ja avastasime, et leiutatud mingi lüliti, mis takistab bensiinipumba voolu saamist. Muidugi oli lagunenud ees ka üks juhe, see vahetatud , bensiinipump jälle funkas. Nuppu vajutades lakkas töötamast.

Autoks Audi A4 Avant numbriga 616 Tey

Sooviks teada, kes nii nupukas meister olla võis? Kui keegi teab siis andke teada;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 28.09.11 09:06 Tsiteeri

Mis siin nii erilist on?
See on maailma kõige enim kasutatud meetod igasuguste salalülitite või immode tegemisel.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 28.09.11 09:10 Tsiteeri

Vene ajal pandi isegi bensutoru vahele kraan kuskile istumise alla. Kui mingeid paagisiseseid el. pumpasid polnudki.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AndreA
huviline

Registreerunud 16.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.11 09:17 Tsiteeri

Sorri, ei elanud sel ajal :D aga lihtsalt sooviks teada, kes selle autokallal midagi teinud on ja mida :)

aavik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 28.09.11 10:45 Tsiteeri

Tutvustan sellise nupu nagu "Otsing" võlusid. Võiks äkki esmalt ise selle peale tulla.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AndreA
huviline

Registreerunud 16.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.11 11:17 Tsiteeri

wow, vägevalt üleolevad kõik siin! Mis sa arvad, et ma olen nii loll või:D ammu uuritud sealt, aga otsin siit ka ikkagi!

aavik
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 28.09.11 11:18 Tsiteeri

Mul esimesel autol, Ford Probe, oli aga selline asi vahel, mis suurema löögi peale bensupumba järelt ära võttis, see siis ilmselt avarii puhul vajalik. Mul aga õnnestus vastu mingit puujuurt selline mats põhja alla saada, et lõi selle kaitse peale, siis oli tükkk tegu, enne kui probleemi otsingutega pagasnikus ühe lülitini jõudsin:) Kas ka audidele sellist asja pandi? Või äkki oli see millalgi USAs kohustuslik ja võib olla sealt toodud audidel peal?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AndreA
huviline

Registreerunud 16.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.11 11:20 Tsiteeri

See on sinna ise meisterdatud,läbipuuritud ja s****ti ehitatud:)

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 28.09.11 13:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Mul esimesel autol, Ford Probe, oli aga selline asi vahel, mis suurema löögi peale bensupumba järelt ära võttis, see siis ilmselt avarii puhul vajalik. Mul aga õnnestus vastu mingit puujuurt selline mats põhja alla saada, et lõi selle kaitse peale, siis oli tükkk tegu, enne kui probleemi otsingutega pagasnikus ühe lülitini jõudsin:) Kas ka audidele sellist asja pandi? Või äkki oli see millalgi USAs kohustuslik ja võib olla sealt toodud audidel peal?

Audidel seda pole, aga mäletan, et Sierral oli see ka.

AndreA, mis su probleem hetkel on? Nagu oleks midagi eriskummalist leidnud? Järgmisena nõuad meilt vastust, kes roosade spoileritega kojameheluuad paigaldas? Loodad tõesti, et keegi tõstab käe ja ütleb, et jah, mina see sita töö autor olengi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 28.09.11 13:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6

Audidel seda pole, aga mäletan, et Sierral oli see ka.

Motronicuga varustatud Audidel on nii, et selleks, et bensupump aktiveeritaks peab aju nägema vähemalt 13rpm pöörete andurist. Seepärast ei hakka bensupump ka süüte sisse keeramisel kohe lööma.

Ehk siis, täiesti olemas, lihtsalt intelligentsemalt lahendatud :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Rom
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: C6 3.0TFSI S-line

postitati 28.09.11 15:28 Tsiteeri

Olen kuulnud, ka sellisest lahendusest, et kui rõhk langeb (suur leke) lülitub pump välja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.6% - SQL: 74.4%]