undionu
huviline
Registreerunud 19.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80
|
postitati 19.10.04 13:47
|
|
|
ABS aju?
Mure ABSiga. Tuli hakkab põlema armatuuris kui liikuma hakata ning ABS ei tööta kah. Käisin diagnostikas, kus öeldi, et aju on tuksis.
Kas keegi oskab soovitada kust saaks mõistliku hinnaga uue või pruugitud aju? Poes pidavat maksma üle 10 tonni.
Autoks A4 1,8T 1996a.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 19.10.04 13:53
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja undionu
Mure ABSiga. Tuli hakkab põlema armatuuris kui liikuma hakata ning ABS ei tööta kah. Käisin diagnostikas, kus öeldi, et aju on tuksis.
Kas keegi oskab soovitada kust saaks mõistliku hinnaga uue või pruugitud aju? Poes pidavat maksma üle 10 tonni.
Autoks A4 1,8T 1996a. |
Proovi oma "pees aju" mõne korras auto peal enne kui uut ostma hakkad. Diagnostika ei ole "aamen kirikus", et kui öeldi siis nii
on.
|
|
|
ryblik
huviline
Registreerunud 21.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: hetkel autotu
|
postitati 19.10.04 14:11
|
|
|
Aju tuksis? Pigem äkki on nagu mõni andur rivist väljas. Mul endalt täpselt samad nähud mis Sul ja mul on andur õhtal...
C.R.E.A.M.
|
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 19.10.04 14:34
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ryblik
Aju tuksis? Pigem äkki on nagu mõni andur rivist väljas. Mul endalt täpselt samad nähud mis Sul ja mul on andur õhtal... |
oled kindel, et viga ei ole lihtsalt juhtmes?
|
|
|
ryblik
huviline
Registreerunud 21.07.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.04 15:54
|
|
|
Jah... Sul võibn täiesti õige olla... Ma ei ole kindel et juhtmetes asi pole... võib olla küll...või siis on andur pees...
Ma koguaeg olen kardetava remondikalliduse tõttu seda edasi lükanud...ja see on kahjuks siukene asi ka millega ma ise hakkama ei saa...
C.R.E.A.M.
|
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 19.10.04 16:14
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ryblik
Jah... Sul võibn täiesti õige olla... Ma ei ole kindel et juhtmetes asi pole... võib olla küll...või siis on andur pees...
Ma koguaeg olen kardetava remondikalliduse tõttu seda edasi lükanud...ja see on kahjuks siukene asi ka millega ma ise hakkama ei saa...
|
tester külge ja mõõda ära, seal peab takistus tekkima. kasuta otsingut, mina sain oma probleemile just nii lahenduse. arvasin ka, et andur või aju aga
võta näpust, juhe oli hoopis 
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 19.10.04 18:00
|
|
|
kõige lihtsam alustada testriga ajupoolsest juhtmest. Teine asi, kontrollida absi peapumba ühendust kapoti all. Ajus vaevalt probleem. Peapump kah
muidugi selline tore asjake, kus muresid võib esineda. Mille alusel üldse Sulle öeldi, et aju ära?
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 19.10.04 18:05
|
|
|
Üks võimalus on veel see et abs-i andurid on hammastest liiga kaugel või on hammaste vahed muda või miskit muud jama täis.
Samuti tuleks üle vaadata andurite ühendused kapoti all ja tagaistme all.
|
|
|
|
undionu
huviline
Registreerunud 19.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80
|
postitati 20.10.04 07:01
|
|
|
Siis kui asi pihta hakkas, puhastasin kõik andurid ära mustusest.
Käisin oma murega nii Forssis, kui ka Boschi diagnostikas. Mõlemad lasid arvutist paberi välja, kus veakood ütles, et viga ajus.
Äkki oskab keegi head elektrikut soovitada, kes asja üle vaataks ja need mõõtmised ära teeks? Talv on varsti ukse taga ja ABS kuluks marjaks ära.
|
|
|
ryblik
huviline
Registreerunud 21.07.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.10.04 07:36
|
|
|
Kui aus olla siis ma ühineksin undionuga... Mul täpselt sama mure hinge kraabib, aga nii vali elektrik ise ei ole kahjuks 
C.R.E.A.M.
|
|
|
|
katsjarain
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Dodge Caliber ja Peugeot 206 XS
|
postitati 16.03.05 13:47