Marek29
huviline
Registreerunud 03.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.08 19:50
|
|
|
A4 puhur puhub igale poole v.a esiaknale
et siis puhub ette ja jalgadele aga esiaknale mitte,niiskete ilmadega suht nigel sõita,tahaks kiirelt korda asja saada
kust ja mida peaks vaatama???
PS:ei tia kas kokkusattumus aga asi hakkas pihta peale seda kui sai kliimaploki ja maki taga juhtmetega majandatud,samas mingeid lahtisi otsi ei
jäänud/leidnud
autoks A4 95a
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.08 19:58
|
|
|
oli omal sama jama, yles aknale ei miskit, juhtklapp oli kinni jäänud. pistik on tal sinine ja tuleb pardaka juurde üles. võta laegas maha ja lase
voolu peale, saad näha kas asi yldse liigub. mina pidin lõpuks ikka uue mootori ostma, oli kallis teine ja vahetus oli pehmelt öelda ilge kepp
ikka.
pruun oli pluss vist ja kõrval valge kohe miinus, polaarsust vahetades siis saab edasi tagasi kerida
|
|
|
Marek29
huviline
Registreerunud 03.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.08 20:09
|
|
|
ok tänud
kas muidu füüsiliselt seda klappi saaks ka paika liigutada,niiet puhuks ainult aknale??
hetkel resursid jamad remondiks aga sõita vaja
|
|
|
Aidõn
huviline
Registreerunud 28.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: S6C4 Avant TDI
|
postitati 29.10.08 20:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Marek29
ok tänud
kas muidu füüsiliselt seda klappi saaks ka paika liigutada,niiet puhuks ainult aknale??
hetkel resursid jamad remondiks aga sõita vaja |
Ei saa.Seal on reduktor,ja jõuga pressides lõhud plastikust varda ära.See pole raske,vahetada polaarsust.Ainult tuleb sinna anda 7 volti,kui ma ei
eksi.C4 on nii
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.08 21:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Aidõn
Tsitaat: | Algselt postitas: Marek29
ok tänud
hetkel resursid jamad remondiks aga sõita vaja |
Ei saa.Seal on reduktor,ja jõuga pressides lõhud plastikust varda ära.See pole raske,vahetada polaarsust.Ainult tuleb sinna anda 7 volti,kui ma ei
eksi.C4 on nii |
mootor on jah 7v, ei juhtu selle 12V andmisega ka midagi. kui suurema vooluga edasi tagasi sõidutada hakkab ehk veel töölegi
|
|
|
Aidõn
huviline
Registreerunud 28.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: S6C4 Avant TDI
|
postitati 29.10.08 21:51
|
|
|
Tsitaat: |
mootor on jah 7v, ei juhtu selle 12V andmisega ka midagi. kui suurema vooluga edasi tagasi sõidutada hakkab ehk veel töölegi
|
Kui sa annad talle peaaegu kaks korda rohkem voolu sõidutamiseks,siis põleb see väike mootor ärä.Peaaegu 6-7 sekundit ta liigub algusest lõpuni.Mu
klappidel oli niiSee juhtmootor maksab 1734 EEKi revalis,nii et odavaim
variant leida 7V allikas ja ilma riskita liigutada ta.Olen lugenud Venemaa foorumist,et jah,võib anda 12V sinna,aga mitte rohkem kui 1-2 sek.IMHO
|
|
|
altz1
huviline
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: V8tt
|
postitati 29.10.08 22:48
|
|