yepi
huviline
Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW
|
postitati 20.11.07 07:22
|
|
|
Kliima mootori turgutamine
Oleks vaja turgutada kliima mootorit mis juhib sooja ja külma õhu voolu.
Uurisin siit foorumist aga midagi ei leidnud
Või ei oskand.
Küsimus veel selline et kas saab kapotialt ka pistikt eemaldades anda 12v peale või käib see läbi juhtploki.
Tänud
Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 20.11.07 07:48
|
|
|
Otsi elektroonika alt %8v%
|
|
|
|
indre599
huviline
Registreerunud 27.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
postitati 20.11.07 08:26
|
|
|
kas sul ei puhu sooja niipalju kui peaks?
|
|
|
yepi
huviline
Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW
|
|
indre599
huviline
Registreerunud 27.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
postitati 20.11.07 11:59
|
|
|
mul oli endal sama jama just, asja sain korda nii, et kliima mootori küljes on siis see väike servo mootor mis liigutab sooja-külma klappi. Võtsin
selle mootori maha ja lahti ning puhastasin seest ära. Sinna mootorisse tekib mingi aja jooksul selline magneesiumipuru mis ei lase mootoril
korralikult töötada.Tugevama vooluga säristamine võib muidugi lõppeda läbipõlemisega ja uus selline servo maksab tsirka 2 kilo. soovitan soojalt sul
see mikromootor ära puhastada sest selline turgutamine on suhtkoht ajutine lugu ma usun.
|
|
|
alfons
huviline
Registreerunud 04.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: s2
|
postitati 20.11.07 14:01
|
|
|
Keegi teadjam võiks kirjeldada, kuidas vag-com`i abil see mootorite liigutamine käib!
|
|
|
donalds
huviline
Registreerunud 11.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: 1994 a6 quattro avant 2,6
|
postitati 01.12.07 18:00
|
|
|
njah
mul siiani sama jama aga ikkagi ei tea mis juhtmed ja kus ja ei oska nagu otsida kah... ma loll või milles asi???
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
postitati 02.12.07 01:07
|
|
|
tsiteerin:
Kui kliimaga variant siis 80% kindlusega paneb see teema sul ta tööle:
Panen siis siia kah selle üles,
Üldiselt aitab muidugi juhtmootori vahetus. Võib aga proovida sellist metoodikat. Kliima plokil pistikud küljest ära. Mootorite juhtmed jooksevad
äärmisse suurde musta pistikusse. Kliima plokk juhib mootoreid 8v pingega. Võtad autost kusagilt 12v ja annad mootori otstele 12V peale.Mootor hakkab
vaikse sirinaga tööle. Hoiad voolu peal niikaua, kui mootor ühte äärmisesse asendisse jõuab ja vait jääb. Siis vahetad polaarsust ja lased mootori
teise äärmisse asendisse. Ja nii mitu korda kõik mootorid läbi. Mootori otsad asuvad selles pistikus üksteise kohal st. üks üleval ja teine all reas.
Juhtme värvid:
1. mootor- Hall/punane ja vaalge/violett
2. mootor-Hall/valge ja Valge/kollane
3. mootor-Hall/kollane ja Valge/punane
4. mootor-Hall ja Valge/hall
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
postitati 02.12.07 02:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: indre599
mul oli endal sama jama just, asja sain korda nii, et kliima mootori küljes on siis see väike servo mootor mis liigutab sooja-külma klappi. Võtsin
selle mootori maha ja lahti ning puhastasin seest ära. Sinna mootorisse tekib mingi aja jooksul selline magneesiumipuru mis ei lase mootoril
korralikult töötada.Tugevama vooluga säristamine võib muidugi lõppeda läbipõlemisega ja uus selline servo maksab tsirka 2 kilo. soovitan soojalt sul
see mikromootor ära puhastada sest selline turgutamine on suhtkoht ajutine lugu ma usun. |
pakuks välja, et pigemini on tegu harjatolmuga vms
|
|
|
pionerfreak
huviline
Registreerunud 17.10.13
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8TQ
|
postitati 16.10.14 19:53
|
|
|
Ei hakkand uut teemat tegema, seega pmst mure sama et kuumade ilmadega kliima tööle panin siis viskas ikka korraliku kärsaka salongi (selline mähise
läbikõrbemis lõhn) nüüd jahedate ilmadega seda muret ei ole, aga on selline mure et nt miinuskraadidega läheb auto kuskil 30 min soojaks ja ei puhu
korralikult. Esiklaasile puhub juhipoolt kergelt ja kõrvalistuja poolt pmst ei puhugi ja üleüldse puhub väga aeglaselt ja sooja ei tule
korralikult.
Seega kas aitaks aind 12v andmisest?
a4 1996.a
|
|
|