Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: M: Audi A6 universaal. 2006 aasta S- Line 3.0tdi (Vastuseid: 0 | Vaatamisi: 897)
Entusjast
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.20 14:33 / uuendati 12.10.20 18:48
M: Audi A6 universaal. 2006 aasta S- Line 3.0tdi

1. Audi A6
2. Universaal
3. Hall
4. 2006
5. Automaat
6. 3.0tdi 165 ke
7. Tehase s- line. Speedline sport sisu, must lagi, kolme kodaraga rool,võtmeta sisenemine ja käivitus. Valguspakett mis sisaldab välispeeglite all valgusteid, pluss salongis ustel valguskaari.
Elektriline tagaluuk, elektriline kärukonks, vihmasensor, käiguvahetus rooilt, eesmised ja tagumised istmesoojendused, katuseluuk, webasto mis töötab ka puldist. 18 tollised veljed. Sisu terve ja kulumatta
8. 5400 tingi
9. Saanud palju hoolt ja remonti. Uus esiklaas, suvel vahetatud turbo ja turbo juhtmootor. Loomulikult õlid ja ka kõik muu sinna juurde kuulub. Esisild ülekäidud ja muu hulgas vahetatud kõik neli sillatala puksi. Kasutatud lemföder varuosi. Kevadel saanud kõik neli uut amorti ja uued vedrud. Esimesed pidurikettad Ate + taastatud suportid. Käigukast vahetab käike ilusti. Suvel paigaldatud uued barum suverehvid. Minu käes auto sõitnud 25000 km. Auto on soome registris ja minu nimel. Saab ilusti eestis arvele võtta. Ls 387000. Auto on esialgu Rootsis uuena müüdud ja 2019 soomes arvele võetud. Rootsi hoolderaamat ilusti täidetud ja Rootsi ajast ka arved ilusti olemas. Minu ajal tehtud töödest samuti arved olemas
10. Kontakt +358400450079. Asub muidu Helsingis aga huvi korral toon Eestisse näitama. https://m.nettiauto.com/audi/a6/11606614

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 22.6% - SQL: 77.4%]