Lehekülgi: 1 2 |
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.
|
postitati 08.01.11 17:38
|
|
|
No seda enam kui tegelt kallim kui minu pakutud summad, ei mäleta täpselt palju ise maksin kuna oma A8-l samad asjad tehtud.
|
|
|
|
fred2103
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.11 17:40
|
|
|
Täpselt ! Mina enda 8 rihmavetust alla 10 000.- ei saanud kuidagi.
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Tsitaat: | Algselt postitas: Lauri_O
Ei no ega ta mul põle kuskil. Kui ei taheta hakkan ise sõitma või annan naisele. Hind on hind ja auto on auto,selge see et võid samasuguse ja sama
varustusega auto osta praegu 50 või 60 kiloga aga sinna kohe hakkad tampima rihmavahetus koos rullide ja veepumbaga (4000.-) sildade remont (4000)
õlivahetused kast,sillad,mootor,difrid (3000) sisepesu (1500.-) nagunii on siin seal kriimud kraapsud ja siis veel nipet näpet vaja teha ja kõik see
ju võtab aega mis tänapäeval maksab kõige rohkem, et sõida vii too autot. Lõpuks selle suure jama peale tulebki auto hinnaks 75 000.- aga milleks
mulle sellist jama kui võin tulla ja kohe panna 80 000.-kus juba kõik need eelmainitud tööd tehtud ja muud vaeva polegi kui sõita tanklasse. Olen
ühele A8 -le juba hinge sisse puhunud ja oioi kui väikseks jäi pangaarve peale seda ning kui palju aega ja närve kulutasin et saavutada hea tulemus.
|
Rihma ja muu kama vahetus 4000, , õlivahetused kastis, mootoris jne. 3000
, sildade remont 4000  . Kus sellise hinnaga tehakse, ma
paneks kohe mitu aega kinni ja hakkaks vahelt kasseerima. |

|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 08.01.11 17:53
|
|
|
Ei no ega ta mul põle kuskil. Kui ei taheta hakkan ise sõitma või annan naisele. Hind on hind ja auto on auto,selge see et võid samasuguse ja sama
varustusega auto osta praegu 50 või 60 kiloga aga sinna kohe hakkad tampima rihmavahetus koos rullide ja veepumbaga (4000.-) sildade remont (4000)
õlivahetused kast,sillad,mootor,difrid (3000) sisepesu (1500.-) nagunii on siin seal kriimud kraapsud ja siis veel nipet näpet vaja teha ja kõik see
ju võtab aega mis tänapäeval maksab kõige rohkem, et sõida vii too autot. Lõpuks selle suure jama peale tulebki auto hinnaks 75 000.- aga milleks
mulle sellist jama kui võin tulla ja kohe panna 80 000.-kus juba kõik need eelmainitud tööd tehtud ja muud vaeva polegi kui sõita tanklasse. Olen
ühele A8 -le juba hinge sisse puhunud ja oioi kui väikseks jäi pangaarve peale seda ning kui palju aega ja närve kulutasin et saavutada hea tulemus.
|
Ma mõtlesin, et siin teemas sõna ei võta - hind on kokkuleppimise küsimus, pole tulemuslik selle üle foorumis arutleda.
Küll aga jäi selles postis silma terve nimekiri asjadest, mis meie ostuabi autol kõik tehtud peaks olema ja millise hinnaga neid siis peaks tehtama...
See tekst nüüd küll mingit kindlust ei lisa, justkui suhkruvati hinnaga ära remonditud terve auto?
Seetõttu olen ka mina pigem toetamas seisukohta, et olgu tegemata, pigem lasen oma raha eest ise teha. Sest eelnevast tekstist silmatorkavad hinnad
erinevatele töödele ja materjalidele on minuarvates isegi mistahes Hiina päritolu varuosade jaoks liiga madalad.
Aga see on kõigest minu arvamus. Auto maksumuse üle mõtteid vahetada oleks vast kõige kohasem peale ülevaatust/proovisõitu auto enda kõrval.
|
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.11 19:15
|
|
|
Tõin ju lihtsalt ja umbes näited. Selge see et need hinnad mida ma kirjutasin on ebaloomulikult odavad kuna ei mäleta mina palju ma täpselt maksin,see
jutt oli ju mõeldud näitena. Tule taevas appi.... ütleks Ansip.
|
|
|
|
end3l
klubiliige
Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm
|
postitati 08.01.11 19:29
|
|
|
Mind panevad lausa imestama need automüüjad, kes suudavad leida euroopa avarustest nii väikese läbisõiduga kvaliteetsed autod-- supermehed 
|
Kui sa nüüd vaatad hoolega, siis märkad, et suur enamus tolle autoaia autosid on ~160000 läbisõiduga
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 08.01.11 19:31
|
|
|
Mul läheb ka alatihti meelest ära kas olen remondi eest 10k maksnud või siis hoopis 4k. Egas pea prügikast pole .
|
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.11 19:36
|
|
|
Ise nuputasid välja või keegi ütles? Loogiline et keritakse näite tagasi ja mitte AINULT see autoaed vaid 90% autoaedadest teevad seda, äkki keegi
teeb veel turuuuringu et millised autoaiad kerivad tagasi ja millised mitte ja millised ajavad autode kohta kägu ja millised mitte. Teeksid paljudele
ostjatele elu väga lihtsaks.
To :end3l
|
|
|
|
KalviP
huviline
Registreerunud 20.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.11 20:01
|
|
|
See asi läheb ülekäte siin juba. Jätame selle teema parem sinnapaika, kuna keegi meist hetke kommenteerijatest ei ole reaalselt siis seda
ülikorralikku isendit proovimas käinud. See mis hinnaga keegi midagi müüb on tõesõna tema enda otsustada. Vabandused minu poolt kui tõesti laimasin su
autot. 
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.11 20:07
|
|
|
Paneks jah teema lukku ja läheks ikka normaalselt muude teemadega edasi. Oleme nagunii leppinud sellega et keegi ei osta seda autot, kuna heal ajal ei
ostetud siis ammugi veel praegusel ajal.
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 08.01.11 20:22
|
|
|
Igale asjale on ostja olemas, küsimus on vaid hinnas. 
|
|
|
prestigio
huviline
Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.01.11 04:38
|
|
|
Ise nuputasid välja või keegi ütles? Loogiline et keritakse näite tagasi ja mitte AINULT see autoaed vaid 90% autoaedadest teevad seda, äkki keegi
teeb veel turuuuringu et millised autoaiad kerivad tagasi ja millised mitte ja millised ajavad autode kohta kägu ja millised mitte. Teeksid paljudele
To :end3l |
Vähemalt SEE autoaed sai endale "viimasepeal" reklaami, kuna ise tunnistad tagasi kerimist ja minu tutvusringis saab see info küll laiali jagatud
Edu edasistel tehingutel 
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ  E39
|
postitati 09.01.11 05:32
|
|
|
Tüüpiline eestlane ostabki läbisõidu järgi auto.Muu nagu eriti ei huvita
|
|
|
impa
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2,8 98a.
|
postitati 09.01.11 09:51
|
|
|
Nojah.. Ja muidugi see "Kõik on tehtud" teema 
Ostsin oma auto ka "mis polnud tegelikult müügiks mõeldudki ja õlid ja asjad on vahetatud, näe, siin on mingi suvaline mobile 1 kleeps ka!"
Ikkagi lasin õlid vahetada ja "hooldusvabast" käigukastist tuli õli mis oli must ja kärssanud haisuga. OK, tegemist on müügiga ja loomulikult on
super see auto mida müüakse, aga tegelikult hakkab see s**a ajamine üle viskama :S Nii tahaks ausalt osta )
|
|
|
uko
huviline
Registreerunud 11.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad(132 kiluvatti),Avensis (130 kiluvatti)
|
postitati 11.01.11 19:30
|
|
|
... Loogiline et keritakse näite tagasi ja mitte AINULT see autoaed vaid 90% autoaedadest teevad seda ...
Kukkus vist tiba pahasti välja?Antireklaam
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 11.01.11 21:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prestigio
Vähemalt SEE autoaed sai endale "viimasepeal" reklaami, kuna ise tunnistad tagasi kerimist ja minu tutvusringis saab see info küll laiali jagatud
Edu edasistel tehingutel |
Rääkides veel Ropka Autoaiast, siis sugulane ostis ka sealt mõned aastad tagasi auto. Odomeetril ilutses 155 000km, aga tollipaberitelt loeti ~340 000
km välja. Auto oli muidugi täielik jama ka. Kahjuks ei teinud sugulane
ostueelset ülevaatust ning talle määriti sulaselge rämps pähe. Aga nagu see ütlus on, et loll saab ka kirikus peksa.
|
|
|
Taf
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: A 6
|
postitati 11.01.11 22:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: end3l
Mind panevad lausa imestama need automüüjad, kes suudavad leida euroopa avarustest nii väikese läbisõiduga kvaliteetsed autod-- supermehed 
|
Kui sa nüüd vaatad hoolega, siis märkad, et suur enamus tolle autoaia autosid on ~160000 läbisõiduga |
Eks see oligi rohkem iroonia 
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.11 12:51
|
|
|
Tänapäeval ikka inimesed nati targemad ja tahavad enne ostu käia autoga esinduses, mida ma viimaste autodega väga tihedalt olen juba teinud kuna
raskemad ajad ja inimene tahab head autot hea raha eest. Minu poolt pole tõrkeid et klient tahab esindusse minna kuna tean mis autol viga oli ja kõik
sai lastud ära teha ja kui leitaksegi seal midagi siis olen alati kliendiga kokkuleppele saanud et lasen ära teha ning see tema auto hinda ei mõjuta.
Kuigi viimasel ajal on enamus kliente lihtsad hu...rid ja tulevad lihtsalt peedistama. Eks ikka iga inimene otsustab ise kas sobib või ei ega
kellelegi midagi sundida ei saa.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 12.01.11 12:56
|
|
|
Ma olen samalt füüsiliselt pinnalt soetanud nüüdseks 9 aastat tagasi liikuri, mis teenib mind siiani, nii et... Enamus sõltub ikka ostjast .
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.11 13:00
|
|
|
Täitsa nõus, eks igaüks kiidab oma nagu öeldakse. Ei saa pahaks panna kui keegi kritiseerib, kuna eestis siiski sõnavabadus ning kõigil õigus oma
arvamust avaldada. Kuigi täielikku infot omamata pole mõtet hakata spekuleerima ja oletama.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |