Lehekülgi: 1 2 |
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.
|
postitati 03.01.11 20:01
|
|
|
Hetkel mõtlesin Passatit. Ja leidsin mingi kuulutuse kus oli müüa 3800.- eeki .
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 03.01.11 20:36
|
|
|
Mina olen kõigile masinatele paigaldanud vedrutaldrikutele lisapuksid vahele. Mingisugune 3,4,5cm tõstmist ei ole kindlasti selline probleem mis
sillageomeetriast tulenevalt olulisi probleeme hakkaks tekitama, eks rohkema tõstmise korral peab jh natuke loomungulisemalt asjasse suhtuma. Minule
isiklikult ei ole sillaregullis kordagi isegi mainitud, et midagi valesti on.
Tean, et on vedrutaldrikutele alumiiniumist vahepukse tehtud, mina olen valmistamise lihtsuse huvides kasutanud ka vineerseibe. Tavaliselt on
originaal kummikandmikke ka paarisentimeetrilise erinevusega olemas.
C4 universaalkerega masinatel peaks ju ka olema tagasilla asendist sõltuv jäikuse reguleerimise süsteem või on see ainult osadel autodel? Kui koormus
tagasillal sageli mitmesaja kilo võrra muutub siis ei ole ainult vedru jäikuse või pikkusega võimalik tekitada kompromissi mis igasugustesse oludesse
sobiks, vanaaegsetel autodel kasutati seks puhuks topeltvedrusid mis alles koormamisel tööle hakkasid.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
r2its
huviline
Registreerunud 16.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 c5
|
postitati 04.01.11 05:01
|
|
|
Teema juba pikale veninud kuid konkreetset midagi pole hullu peab lootma
esimesele ja tagumisele difri lukule.
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 04.01.11 05:09
|
|
|
Mis sul on vaja et keegi sul kõrval seisaks ja näpuga näitaks? Siin teemas on välja toodud mitmeid variante.
|
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.
|
postitati 04.01.11 06:07
|
|
|
Ise leidsin küll lahenduse oma passati tõstmiseks:
1) Taldriku tõstmine
2) Vedrude alla lisapuks
3) Coiloverid
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 04.01.11 07:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Lauri_O
Ise leidsin küll lahenduse oma passati tõstmiseks:
1) Taldriku tõstmine
2) Vedrude alla lisapuks
3) Coiloverid |
Passatist ei tea ma midagi, samuti pole taldrikute tõstmine kõigil isenditel nii lihtne ja labane, kuna taldrik on juba amordi küljes, mitte ei käi
amordil olevatele hammastele jnejne.
Teemaalgatajale nii palju infoks, et b2'l on paraku kõige lihtsam ikkagi vedru vahetus või sobivad kummikausid üles vedru alla. Paljukest see just ei
tõsta ja kui palju sellest üldse kasu, aga tasub kindlasti proovimist. Samas omajagu peavalu saab olema vedrukaussi kõrgema vedrusoonega kausi
leidmine - väga lihtne on siis kui mõnes varuosapoes on tuttav ees, kellel on väga hea piltmälu erinevatest toodetest. Tavaline laks on see, et
leitakse üldse mitte audi tootevalikust asju.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 04.01.11 08:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cilaper
Endal on plaanis coiloverid meisterdada. Algul katsetan originaal vedruga, kui see ei rahulda siis läheb midagi jäigemat alla. Probleem tekib mul
kõrgusega kui 3 inimest taga ja pakiruum kaupa täis. Auto taguosa vajub selle peale ca 10cm mis on minu jaoks täielik ulme. Tühjalt on kõik korras ja
silmale ilus vaadata. Autoks c4 avant. | On sul sellest rohkem pajatada? Kust mida varuda, ning mis see eelarve võiks olla.
Kuna mu praegune vedrujäikus on piisav(-40mm madaldusega), siis olen hakanud mõtlema ka nendele asjadele juurde Coiloverite tegemisest, veidike
kõrguse regulerimist vastavalt oludele on vajaka. Praeguse kõrgusega võrreldes vahemik -10mm - +50mm oleks vast saavutatav.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Crp
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi
|
postitati 04.01.11 13:49
|
|
|
audi c4 puhul tundub , et piisab täiesti avandi vedrudest ja suurtest ratastest . Auto maast 23 cm küljekarbist mõõtes , hea rehv ja rohkem eriti pole
vajagi , kui just jeepidega ei taha võidu müttama minna .
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 04.01.11 17:10
|
|
|
Kui valmis saan siis annan teada kuidas ja kuipalju midagi lõpptulemuse tarvis vaja läks. Kuna idee ise tekkis alles 2 päeva tagasi siis läheb mul
veel aega veidi. Kuid mõõdud on võetud ja treialiga juba räägitud. Siiamaani probleeme pole tekkind. Ainuke küsimärk on hetkel materjali valik ja
kättesaadavus.
Edit: Kuna mul madaldust pole siis tuleb mul ka veel vedrud leida taha, hea pakkumise ja sobivuse korral terve ring.
|
|
|
|
EigoP
huviline
Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5TDi
|
postitati 04.01.11 20:25
|
|
|
Aga kuidas veovõlli kaitsekummid tõstmisesse suhtuvad? Või oskab keegi
soovitada mis firma kaitsekumme kasutada. Vennal on kah A6 C4 natuke tõstetud ja Forssist ostetud 90kr kaitsekumme peab ikka aastas 1-2 korda
vahetama. Endal mul oli eelmine masin jällegi madalaks lastud ja sama jama nende kummidega, aastas korra pidi ikka vahetama.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 04.01.11 20:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: EigoP
soovitada mis firma kaitsekumme kasutada. Vennal on kah A6 C4 natuke tõstetud ja Forssist ostetud 90kr kaitsekumme peab ikka aastas 1-2 korda
vahetama. Endal mul oli eelmine masin jällegi madalaks lastud ja sama jama nende kummidega, aastas korra pidi ikka vahetama. |
Aga äkki on probleem neis kaitsekummides, osta paremad/kallimad, peavad ka vastu, sest 2 korda aastas vahetada on mistahes ls puhul ülemõistuse palju,
mingi 100-200tuh peaks ikka kestma! Carstopist igatahes soovitati mulle kunagi ca 200eek/tk eksemplare, need 90eegused soovitati kohe ära visata.
Endal kogemus selline, et poolteljeotsad, mis maksid 450eek/tk läksid poole aastaga läbi, kummid eesotsas!
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 04.01.11 20:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: EigoP
vahetama. Endal mul oli eelmine masin jällegi madalaks lastud ja sama jama nende kummidega, aastas korra pidi ikka vahetama. |
Vast oleneb kui palju see "natuke" tõstetud on. Mul C4 100l näiteks peale esimeste originaalamortide vahetamist Bilsteini gaasikate vastu, tõusis
esiots ikka üsna märgatavalt (paljude arvates ehk isegi "rõvedalt" palju, päris suur vahe on rattakoopa ja ratta vahel ). Nüüdseks juba 3,5 a olnud need ja veovõllide kaitsekummid (nagu ka
veovõllid ise) on originaalid.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 04.01.11 20:50
|
|
|
Ei ole täheldanud mina kah mingit muret ei oma kõrgemal ega ka madaldusega c4'l. Tavakõrgusega c4'l ma enam ei mäletagi, kuna need vahetatud said,
aga kindlasti on need mingi 4-5 aastat juba all olnud, tegemist siis ikka kummilutadega, mitte moodsa plastversiooniga. Mis puutub amordi vahetusel
auto tõusmisesse, siis see on ajutine nähtus ja mingit ulmet pole ma küll näinud, kuigi olen juba mitu ringi neid amorte ära vahetanud (samal isendil)
.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
EigoP
huviline
Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5TDi
|
postitati 12.01.11 16:10
|
|
|
Eks siis ikka oleneb asi kvaliteedist. Kuigi jah auto alla vaadates on veovõllid pmt 45 kraadise nurga all.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 20.01.11 05:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cilaper
Kui valmis saan siis annan teada kuidas ja kuipalju midagi lõpptulemuse tarvis vaja läks. Kuna idee ise tekkis alles 2 päeva tagasi siis läheb mul
veel aega veidi. Kuid mõõdud on võetud ja treialiga juba räägitud. Siiamaani probleeme pole tekkind. Ainuke küsimärk on hetkel materjali valik ja
kättesaadavus.
Edit: Kuna mul madaldust pole siis tuleb mul ka veel vedrud leida taha, hea pakkumise ja sobivuse korral terve ring. |
Leidsin siis sellised jutud:
One way I might go about converting OEM UrS rear coilovers to
adjustable coilovers...
Due to a freakish coincidence here's the BEST deal anyone is
likely to EVER find on a UrS CCK...
Kui ma nüüd õigesti aru saan, siis õige diameetriga tagumise amordi korral on tehtav selline variant, kus saab kasutada C4 kere coiloverite tegemiseks
B2 juppe. B2 tagapüstakule mõeldud 55mm keere sobib kenasti C4 esipüstaku ümber, ning B2 esipüstaku 50mm keere on täpselt samas mõõdus kui
Bilsteini(loodetavasti ka teiste tootjate) amortide ümbermõõt.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |