Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Auto kõrgemaks tõstmine (Vastuseid: 39 | Vaatamisi: 10271)
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.

postitati 03.01.11 20:01 Tsiteeri

Hetkel mõtlesin Passatit. Ja leidsin mingi kuulutuse kus oli müüa 3800.- eeki .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 03.01.11 20:36 Tsiteeri

Mina olen kõigile masinatele paigaldanud vedrutaldrikutele lisapuksid vahele. Mingisugune 3,4,5cm tõstmist ei ole kindlasti selline probleem mis sillageomeetriast tulenevalt olulisi probleeme hakkaks tekitama, eks rohkema tõstmise korral peab jh natuke loomungulisemalt asjasse suhtuma. Minule isiklikult ei ole sillaregullis kordagi isegi mainitud, et midagi valesti on.

Tean, et on vedrutaldrikutele alumiiniumist vahepukse tehtud, mina olen valmistamise lihtsuse huvides kasutanud ka vineerseibe. Tavaliselt on originaal kummikandmikke ka paarisentimeetrilise erinevusega olemas.

C4 universaalkerega masinatel peaks ju ka olema tagasilla asendist sõltuv jäikuse reguleerimise süsteem või on see ainult osadel autodel? Kui koormus tagasillal sageli mitmesaja kilo võrra muutub siis ei ole ainult vedru jäikuse või pikkusega võimalik tekitada kompromissi mis igasugustesse oludesse sobiks, vanaaegsetel autodel kasutati seks puhuks topeltvedrusid mis alles koormamisel tööle hakkasid.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
r2its
huviline

Registreerunud 16.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 c5

postitati 04.01.11 05:01 Tsiteeri

Teema juba pikale veninud kuid konkreetset midagi :(pole hullu peab lootma esimesele ja tagumisele difri lukule.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 04.01.11 05:09 Tsiteeri

Mis sul on vaja et keegi sul kõrval seisaks ja näpuga näitaks? Siin teemas on välja toodud mitmeid variante.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.

postitati 04.01.11 06:07 Tsiteeri

Ise leidsin küll lahenduse oma passati tõstmiseks:
1) Taldriku tõstmine
2) Vedrude alla lisapuks
3) Coiloverid

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 04.01.11 07:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lauri_O
Ise leidsin küll lahenduse oma passati tõstmiseks:
1) Taldriku tõstmine
2) Vedrude alla lisapuks
3) Coiloverid

Passatist ei tea ma midagi, samuti pole taldrikute tõstmine kõigil isenditel nii lihtne ja labane, kuna taldrik on juba amordi küljes, mitte ei käi amordil olevatele hammastele jnejne.

Teemaalgatajale nii palju infoks, et b2'l on paraku kõige lihtsam ikkagi vedru vahetus või sobivad kummikausid üles vedru alla. Paljukest see just ei tõsta ja kui palju sellest üldse kasu, aga tasub kindlasti proovimist. Samas omajagu peavalu saab olema vedrukaussi kõrgema vedrusoonega kausi leidmine - väga lihtne on siis kui mõnes varuosapoes on tuttav ees, kellel on väga hea piltmälu erinevatest toodetest. Tavaline laks on see, et leitakse üldse mitte audi tootevalikust asju.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 04.01.11 08:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cilaper
Endal on plaanis coiloverid meisterdada. Algul katsetan originaal vedruga, kui see ei rahulda siis läheb midagi jäigemat alla. Probleem tekib mul kõrgusega kui 3 inimest taga ja pakiruum kaupa täis. Auto taguosa vajub selle peale ca 10cm mis on minu jaoks täielik ulme. Tühjalt on kõik korras ja silmale ilus vaadata. Autoks c4 avant.
On sul sellest rohkem pajatada? Kust mida varuda, ning mis see eelarve võiks olla.

Kuna mu praegune vedrujäikus on piisav(-40mm madaldusega), siis olen hakanud mõtlema ka nendele asjadele juurde Coiloverite tegemisest, veidike kõrguse regulerimist vastavalt oludele on vajaka. Praeguse kõrgusega võrreldes vahemik -10mm - +50mm oleks vast saavutatav.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Crp
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi

postitati 04.01.11 13:49 Tsiteeri

audi c4 puhul tundub , et piisab täiesti avandi vedrudest ja suurtest ratastest . Auto maast 23 cm küljekarbist mõõtes , hea rehv ja rohkem eriti pole vajagi , kui just jeepidega ei taha võidu müttama minna .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 04.01.11 17:10 Tsiteeri

Kui valmis saan siis annan teada kuidas ja kuipalju midagi lõpptulemuse tarvis vaja läks. Kuna idee ise tekkis alles 2 päeva tagasi siis läheb mul veel aega veidi. Kuid mõõdud on võetud ja treialiga juba räägitud. Siiamaani probleeme pole tekkind. Ainuke küsimärk on hetkel materjali valik ja kättesaadavus.

Edit: Kuna mul madaldust pole siis tuleb mul ka veel vedrud leida taha, hea pakkumise ja sobivuse korral terve ring.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDi

postitati 04.01.11 20:25 Tsiteeri

Aga kuidas veovõlli kaitsekummid tõstmisesse suhtuvad?:D Või oskab keegi soovitada mis firma kaitsekumme kasutada. Vennal on kah A6 C4 natuke tõstetud ja Forssist ostetud 90kr kaitsekumme peab ikka aastas 1-2 korda vahetama. Endal mul oli eelmine masin jällegi madalaks lastud ja sama jama nende kummidega, aastas korra pidi ikka vahetama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 04.01.11 20:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: EigoP
Aga kuidas veovõlli kaitsekummid tõstmisesse suhtuvad?:D Või oskab keegi soovitada mis firma kaitsekumme kasutada. Vennal on kah A6 C4 natuke tõstetud ja Forssist ostetud 90kr kaitsekumme peab ikka aastas 1-2 korda vahetama. Endal mul oli eelmine masin jällegi madalaks lastud ja sama jama nende kummidega, aastas korra pidi ikka vahetama.

Aga äkki on probleem neis kaitsekummides, osta paremad/kallimad, peavad ka vastu, sest 2 korda aastas vahetada on mistahes ls puhul ülemõistuse palju, mingi 100-200tuh peaks ikka kestma! Carstopist igatahes soovitati mulle kunagi ca 200eek/tk eksemplare, need 90eegused soovitati kohe ära visata. Endal kogemus selline, et poolteljeotsad, mis maksid 450eek/tk läksid poole aastaga läbi, kummid eesotsas!

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 04.01.11 20:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: EigoP

Vast oleneb kui palju see "natuke" tõstetud on. Mul C4 100l näiteks peale esimeste originaalamortide vahetamist Bilsteini gaasikate vastu, tõusis esiots ikka üsna märgatavalt (paljude arvates ehk isegi "rõvedalt" palju, päris suur vahe on rattakoopa ja ratta vahel:D ). Nüüdseks juba 3,5 a olnud need ja veovõllide kaitsekummid (nagu ka veovõllid ise) on originaalid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 04.01.11 20:50 Tsiteeri

Ei ole täheldanud mina kah mingit muret ei oma kõrgemal ega ka madaldusega c4'l. Tavakõrgusega c4'l ma enam ei mäletagi, kuna need vahetatud said, aga kindlasti on need mingi 4-5 aastat juba all olnud, tegemist siis ikka kummilutadega, mitte moodsa plastversiooniga. Mis puutub amordi vahetusel auto tõusmisesse, siis see on ajutine nähtus ja mingit ulmet pole ma küll näinud, kuigi olen juba mitu ringi neid amorte ära vahetanud (samal isendil) :D.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDi

postitati 12.01.11 16:10 Tsiteeri

Eks siis ikka oleneb asi kvaliteedist. Kuigi jah auto alla vaadates on veovõllid pmt 45 kraadise nurga all.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 20.01.11 05:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cilaper
Kui valmis saan siis annan teada kuidas ja kuipalju midagi lõpptulemuse tarvis vaja läks. Kuna idee ise tekkis alles 2 päeva tagasi siis läheb mul veel aega veidi. Kuid mõõdud on võetud ja treialiga juba räägitud. Siiamaani probleeme pole tekkind. Ainuke küsimärk on hetkel materjali valik ja kättesaadavus.

Edit: Kuna mul madaldust pole siis tuleb mul ka veel vedrud leida taha, hea pakkumise ja sobivuse korral terve ring.

Leidsin siis sellised jutud:
One way I might go about converting OEM UrS rear coilovers to adjustable coilovers...
Due to a freakish coincidence here's the BEST deal anyone is likely to EVER find on a UrS CCK...

Kui ma nüüd õigesti aru saan, siis õige diameetriga tagumise amordi korral on tehtav selline variant, kus saab kasutada C4 kere coiloverite tegemiseks B2 juppe. B2 tagapüstakule mõeldud 55mm keere sobib kenasti C4 esipüstaku ümber, ning B2 esipüstaku 50mm keere on täpselt samas mõõdus kui Bilsteini(loodetavasti ka teiste tootjate) amortide ümbermõõt.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 40.4% - SQL: 59.6%]