Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: A6 C4 Kliima hingeelu (Vastuseid: 40 | Vaatamisi: 5409)
enzzo
huviline

Registreerunud 23.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C4 2,5tdI 103 kw

postitati 03.11.10 04:23 Tsiteeri

kui panen kliimast LO ehk (min) siis tuleb jahedat õhku ja kui panen juba 18 siis tuleks nagu max kuuma .... mingid vennad rääksisid ka mulle et salongi andur see mis laevalgusti juures on et see katki ja teiseks välitemp andur saab vaelinfot kuskil õliradika juures see ka saab valeinfot et katki ..... aga pm kirjeldus sama ... aga kõigelihtsam soovitati ennem proovida teist kliimablokki ja siis andurite kallale asuda .... ja siis õhku suunab ka ise teab kuhu ... kui paned automaatika (AUTO) peale siis tuleb igaltpoolt ühku päris niii vist ei peaks olema .... täna õhtul ehk saan asjasse rohkem syveneda ... teie jutt siin oli juba natukenegi abiks :)

otsime siis viga edasi :)

56267466
Järvamaa
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yksk6ik
huviline

Registreerunud 06.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.10 05:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: enzzo
kui panen kliimast LO ehk (min) siis tuleb jahedat õhku ja kui panen juba 18 siis tuleks nagu max kuuma .... mingid vennad rääksisid ka mulle et salongi andur see mis laevalgusti juures on et see katki ja teiseks välitemp andur saab vaelinfot kuskil õliradika juures see ka saab valeinfot et katki ..... aga pm kirjeldus sama ... aga kõigelihtsam soovitati ennem proovida teist kliimablokki ja siis andurite kallale asuda .... ja siis õhku suunab ka ise teab kuhu ... kui paned automaatika (AUTO) peale siis tuleb igaltpoolt ühku päris niii vist ei peaks olema .... täna õhtul ehk saan asjasse rohkem syveneda ... teie jutt siin oli juba natukenegi abiks :)

Kõige lihtsam on Sul seda viga tuvastada....pista veakoodi lugeja korra külge!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
enzzo
huviline

Registreerunud 23.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.10 15:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yksk6ik
Tsitaat:

Kõige lihtsam on Sul seda viga tuvastada....pista veakoodi lugeja korra külge!

ja kust ma selle saan ... ja kuhu järgi ma selle yhendan ?

56267466
Järvamaa
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 03.11.10 15:50 Tsiteeri

Minu käest saad kui ilusti küsid. Ja otseloomulikult auto külge ühendatakse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
enzzo
huviline

Registreerunud 23.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.10 16:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cilaper
Minu käest saad kui ilusti küsid. Ja otseloomulikult auto külge ühendatakse.

noniii ... läheb siis äriks ;)
mingi symboolse asja eest võime ju asja yle vaadata :D

56267466
Järvamaa
MysticShark
huviline

Registreerunud 18.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: C5 A6 2,5 TDI 98a

postitati 03.11.10 19:41 Tsiteeri

Enesel sain niipalju korda, et nüüd olen ise peremees, kuhu kliima õhku puhub. Tahan, puhub ülesse, tahan, puhub alla :cool:

Hädast välja aitas siis kasutaja mclx Suured tänud!

Vaja veel kruttida niipalju, et saaks ka temperatuuri sellist, nagu tahan... :)
Ideid? ;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
enzzo
huviline

Registreerunud 23.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 04.11.10 15:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MysticShark
Enesel sain niipalju korda, et nüüd olen ise peremees, kuhu kliima õhku puhub. Tahan, puhub ülesse, tahan, puhub alla :cool:

Hädast välja aitas siis kasutaja mclx Suured tänud!

Vaja veel kruttida niipalju, et saaks ka temperatuuri sellist, nagu tahan... :)
Ideid? ;)

räägid äkki mis tegid siis ?

56267466
Järvamaa
MysticShark
huviline

Registreerunud 18.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 04.11.10 18:09 Tsiteeri

Minu plokil vahetas eel postituses nimetatud kasutaja ära voolumuundurid vms. Soovitan ühendust võtta. Saad ehk targemaks. Ise ei ole just suuremasi elektroonik. :)

Kuuma/Külma õhu probleem on jätkuvalt õhus. Sellele otsin veel lahendust, kui targem, annan teada ja loodan Sinult sama :)

punanekaloss
huviline

Registreerunud 29.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C4 2.6 Aut. Avant

postitati 04.11.10 19:26 Tsiteeri

ma ei tea kas see läheb ka selle teemaga kokku kui ei siis palun suunata.
Nimelt selline probleem siis kliimaga et nii kui A/C välja lülitad ja mootor soe on hakkab tulema mingit imeliku haisu salongi. Tundub nagu oleks Gaas vms. on keegi sellise olukorraga kokku puutunud? auto siis a6 c4

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
enzzo
huviline

Registreerunud 23.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 04.11.10 20:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: punanekaloss
ma ei tea kas see läheb ka selle teemaga kokku kui ei siis palun suunata.
Nimelt selline probleem siis kliimaga et nii kui A/C välja lülitad ja mootor soe on hakkab tulema mingit imeliku haisu salongi. Tundub nagu oleks Gaas vms. on keegi sellise olukorraga kokku puutunud? auto siis a6 c4

pikalt seda haisu sul ju ei tule ... pigem see nagu selline niiskuse lõhn .. osad konditsioneerid ajavadki sellist lõhna ... võin ka eksida kuid mul ajab ka vahest mingit kahtlast haisu :D ja minu meelest on see normaalne

Lp : E

56267466
Järvamaa
enzzo
huviline

Registreerunud 23.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 04.11.10 20:43 Tsiteeri

kliima näitab mul selliseid veateateid ? teab keegi kuidas neid likvideerida ?

08.5 Temperature Regulator Flap, static block, *
15.7 Air Flow Flap, sporadic block

kui nyyd mõtlema hakata siis vahetasin salongi õhufiltrit mingi kuu tagasi ... äkki ajasin mingi anduri v pistiku seal paigast ??? on see reaaalne ?

56267466
Järvamaa
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 04.11.10 21:01 Tsiteeri

Tollene kahtlane lehk kipub tavaliselt ka vananenud filtriga tekkima.
Klaasid uduseks ei lähe, kuid peale kliima/konditsioneeri välja lülitust tekib kopitanud lehk vms ebameeldiv hais.
Kuidas aktiivsöe filter sellele reageerib, ei tea, kuid ehk keegi on kasutanud ja teab rääkida.
Hind tavafiltrist muidugi tiba soolasem.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MysticShark
huviline

Registreerunud 18.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.10 14:06 Tsiteeri

Minu poolt teeme lõpetatud.

Sain kasutajalt "rebane22" vajaliku anduri :cool: TÄNAN!
Ja pealekauba ka mõned näpunäited.

Auto kliima funktsioneerib nii, nagu peab. Viga oli siis kapoti all, kojameeste mootori juures asuva kliimamootori juures, kus keegi "tark mehaanik/elektroonik/lukksepp" oli kunagi mingisugust "remonditööd"(loe: Sigadust/Soperdist) korraldanud. Pooled asjad ära lõhkunud ja vajaliku mootori hoovastiku lahti kiskunud. Niisis, remont oligi viivastiku ühe lüli tagasi ühendamine ja asi korras. Nagu kellavärk.

Tänud kõigile abistajatele ;)

enzzo
huviline

Registreerunud 23.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.10 12:52 Tsiteeri

Tsitaat:

Auto kliima funktsioneerib nii, nagu peab. Viga oli siis kapoti all, kojameeste mootori juures asuva kliimamootori juures, kus keegi "tark mehaanik/elektroonik/lukksepp" oli kunagi mingisugust "remonditööd"(loe: Sigadust/Soperdist) korraldanud. Pooled asjad ära lõhkunud ja vajaliku mootori hoovastiku lahti kiskunud. Niisis, remont oligi viivastiku ühe lüli tagasi ühendamine ja asi korras. Nagu kellavärk.

ja mis anduri välja vahetasid ?

56267466
Järvamaa
MysticShark
huviline

Registreerunud 18.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.10 12:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

ja mis anduri välja vahetasid ?

Ei vahetanud mingit andurit. Lae paneelis olev andur oli mul lihtsalt puudu enne. Aga kogu jama oli tekkinud ikkagi sellest hovvastikust, mis kojameeste all on. Seal oli üks liigendlüli lahti lihtsalt, mis ei reguleerinud sooja klappi. ;)

M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi

postitati 27.11.10 16:53 Tsiteeri

Heyps.Ostsin nüüd kuuaega tagasi audi c4 2.6 v6 110 kw .Manuaal.
Probleem ka siis selline,et puhub ainult väga vähe aknale kui panen puhuma see ka siis puhub kui mootor soe ainult.Jalgadele tuleb ainult külma igatahes varbad külmuvad aga kui kätt all hoiad ,et nagu tahaks tunnetada kas tuleb midagi siis ei tundu tulevat.Kas peaks ka mingid kohad üle jootma uuesti ? Jube jama koguaeg villaste sokkidega ringi sõitma :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 40.1% - SQL: 59.9%]