Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Klõbin mootoris (Vastuseid: 43 | Vaatamisi: 4805)
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 30.04.10 14:45

Tsitaat:
Algselt postitas: ReimoRaud
Ostad jalgratta hinnaga mingi saani millest mingit ülevaadet pole ja nüüd pritsid siin tatti. SELLISE ÜTLEMISTEGA ON ABSOLUUTSELT ÕIGE EETIKA.

Selle asemel anda kasulikku informatsiooni, mitte ennast tähtsaks teha. Tule taevas appi! Milleks see foorum on? Ma vastasin samaga. Ärge õigustage ennast.

Asi ei ole õigustamises.
Kui sa omale auto ostsid kas lasid kuskil teha ülevaatuse/kontrolli? Kui sa ostad sinisilmselt omale mingi remontivajava auto siis oled paraku ise selles süüdi ja süüdistada ei ole mitte kedagi.
Sinu eelnevalt lingitud kuulutuses ju kirjas, et "AUTO ON TEHNILISE RIKKEGA".

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ReimoRaud
huviline

Registreerunud 11.05.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi R8

postitati 30.04.10 15:04

Tsitaat:
Algselt postitas: priitpoiss
Tsitaat:
Ostad jalgratta hinnaga mingi saani millest mingit ülevaadet pole ja nüüd pritsid siin tatti. SELLISE ÜTLEMISTEGA ON ABSOLUUTSELT ÕIGE EETIKA.

Selle asemel anda kasulikku informatsiooni, mitte ennast tähtsaks teha. Tule taevas appi! Milleks see foorum on? Ma vastasin samaga. Ärge õigustage ennast.

Asi ei ole õigustamises.
Kui sa omale auto ostsid kas lasid kuskil teha ülevaatuse/kontrolli? Kui sa ostad sinisilmselt omale mingi remontivajava auto siis oled paraku ise selles süüdi ja süüdistada ei ole mitte kedagi.
Sinu eelnevalt lingitud kuulutuses ju kirjas, et "AUTO ON TEHNILISE RIKKEGA".

"AUTO ON TEHNILISE RIKKEGA" lai mõiste, tähendus. Kui küsisin, kas mootor korras, siis keerutati vastamisega. Ma ei süüdista kedagi vaid TULIN SIIA FOORUMISSE, ET SAADA KASULIKKU INFORMATSIOONI. MITTE SELLIST VÕHIKLIKKU TEKSTI LUGEMA. SELLE ASEMEL, ET ENDA LATTI KÕRGELE AJADA VÕIKS MIDAGIGI ASJALIKKU KIRJUTADA.
Autol on vaja vahetada mõned osad, seda ei ole siin FOORUMIS?, palju küsitud. Või on koht teiste maha tegemiseks (mul on audi 80, sul audi A6, mida sa s.tt siit tahad (arusaamatu))?
Hoidge endale need või rääkige enda vanaemadele, kes tahavad sellist juttu kuulata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 30.04.10 15:24

Tsitaat:
TULIN SIIA FOORUMISSE, ET SAADA KASULIKKU INFORMATSIOONI.

Kuna teemaalgataja ei tundu kuigi tugev automehhaanik, siis minupoolne kasulik soovitus on viia kõnealune isend töökotta, lase vead detekteerida ja koostada hinnapakkumine auto kordategemiseks. Kui number tuleb suurem, kui oled valmis maksma, siis müü oma värske ost varuosadeks ja proovi mõne teise kasutatud autoga õnne!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 30.04.10 15:52

Tsitaat:

AUTO ON TEHNILISE RIKKEGA
No tule taevas appi:Doleks nagu pidanud ise veenduma mis masinal viga,mitte tulla siia tatti pritsima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 30.04.10 16:05

No ega see kah õige pole kui ei räägi, et autol midagi viga. Muidugi peaks ise üle vaatama aga müüja võiks kah natuke inimlikult vastu tulla ja rääkida ikka mis viga. Sellised ajavad korralikult sita keema kes ütlevad ,et auto umbeheas korras ja lähed vaatama enamvähem raam kõver :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
ReimoRaud
huviline

Registreerunud 11.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 30.04.10 16:47

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
No ega see kah õige pole kui ei räägi, et autol midagi viga. Muidugi peaks ise üle vaatama aga müüja võiks kah natuke inimlikult vastu tulla ja rääkida ikka mis viga. Sellised ajavad korralikult sita keema kes ütlevad ,et auto umbeheas korras ja lähed vaatama enamvähem raam kõver :D

Omanik ütles, et pritsi viga või aju. Ma arvestasin sellega, selleks olin nõus ostma.

Tegelikult terve mootor oli lahti karterikaanetihendit ei olnudki. Käigukastil, starteril puudusid poldid. Pritspeadele paigaldatud umbes rõngastihendid (mitte Org.)

PUNANE KUKK EI OLE KAUGEL:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D. Seda ei kirjutanud enda nime all. Kui ma tahaksin juriidiliselt jamada, siis AUTO MÜÜA VASTUTAB IGA OMA SÕNA EEST. Kui omanik ütleb, et auto korras ja teed peale ostu avarii siis kahjunõude saab müüalt välja nõuda.

Rauntz
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1,8 66kw 88a

postitati 30.04.10 17:36

Hmmm... Karteri tihendit polnud üldse? Aga õlitase oli normis? Vaatasid seda üldse? Tõukurid ei klõbisenud?
Millist abi Sa otsid? Kuidas karteri tihendit vahetada ilma et mootori peaks maha võtma? Mis sellest tihendit enam kui mootor "koos"?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 30.04.10 17:45

Tsitaat:
Kui omanik ütleb, et auto korras ja teed peale ostu avarii siis kahjunõude saab müüalt välja nõuda.

:o Kus kohas selline asi kirjas on?
Mötle ka tiba, mida suust välja ajad, väga kahtlane nöudmine minu arvates.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ReimoRaud
huviline

Registreerunud 11.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.05.10 07:24

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Tsitaat:
Kui omanik ütleb, et auto korras ja teed peale ostu avarii siis kahjunõude saab müüalt välja nõuda.

:o Kus kohas selline asi kirjas on?
Mötle ka tiba, mida suust välja ajad, väga kahtlane nöudmine minu arvates.

Teada on, et näete ainult enda ette ja kirjandusest aru ei saa. See tekst on kirjas kui oskate otsida. Ega Audi-st kaugemale mõtlemine ei liigu. Ja ise otsida ka ei viitsi. Kui tuleb välja, et auto oli tehniliselt mitte-korras.

ReimoRaud
huviline

Registreerunud 11.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.05.10 07:29

Tsitaat:
Algselt postitas: Rauntz
Hmmm... Karteri tihendit polnud üldse? Aga õlitase oli normis? Vaatasid seda üldse? Tõukurid ei klõbisenud?
Millist abi Sa otsid? Kuidas karteri tihendit vahetada ilma et mootori peaks maha võtma? Mis sellest tihendit enam kui mootor "koos"?

Kui autoostul midagi ei räägita, mida ma tegema pidanuks? Kui öeldi, et on mõned vead siis arvestasin sellega ja ostsin auto.

vuchmann
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: CLS 55 AMG 400 kW

postitati 01.05.10 10:35

Sinusugusele siis ju lihtne autot müüa:D,usud kõike,mis räägitakse.Omad vitsad peksavad;)

Audi 80,90,100,S4,Coupe jubinaid müün.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ReimoRaud
huviline

Registreerunud 11.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.05.10 11:09

Tsitaat:
Algselt postitas: vuchmann
Sinusugusele siis ju lihtne autot müüa:D,usud kõike,mis räägitakse.Omad vitsad peksavad;)

Mitte päris nii. Hetkel kooritakse kõiki ja kõike, mis vähegi müügikõlbulik.
Ma ei näe autost läbi, aga omanik võiks öelda mis autol viga on ja konsesusele jõuda auto hinnas ostul/müügil. Teen auto korda ja vähemalt korras auto olemas. Aega läheb lihtsalt rohkem kui spetsalisti juures.

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 01.05.10 11:22

Elu ongi karm kui isegi õlitaset ei oska kontrollida. Kui karteripõhja tihendit ei olnud, siis auto all peaks olema ju õliloik. See ei äratanud tähelepanu? Hetkel on seal mootoris arvatavasti väntõll, mille võib kaalupeale viia koos vähemalt ühe kepsuga.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
huux
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 TQ

postitati 01.05.10 22:24

Väga huvitav teema arendus:D Poiss küsis heauskselt nõu, aga mis välja tuli:D Aga jah, selles on teil õigus, omad vitsad peksavad! Keegi meist pole ju sündinud lukksepp:) Kooliraha oleme me kõik ju maksnud kunagi. Poisil lihtsalt kogemus rohkem auto ostmise koha pealt, ma usun et järgmine kord on ta targem ja jälgib ka neid asju:)

Sound of R5:D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 02.05.10 09:14

TE ei saa ometi nõuda, et auto mis maksab alla 10 000 krooni peaks olema tehniliselt ideaalses korras?

Sellise auto puhul on pmst 2 varianti:

a. sõita kuni see võimalik on ja kui enam ei liigu osta järgmine liikur;
b. mõne haruldasema isendi puhul kaaluda taastamist ja jätta pühapäevaautoks.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 02.05.10 09:34

Sulle taheti selgeks teha, et sellise leivaraha eest ostetud masin tuleb ennem sussivilistamist ja põllurallisid põhjalikult üle vaadata.
Mulle on täiesti arusaamatu kuidas sa said sõita ilma karteritihendita õlirida taga, ilma et sellest ise oleks aru saanud. Täielik müstika.
Tatipritsimiseks puudub sul igasugune õigus, kuna müügikuulutuses ilusti kirjas, et auto on tehnilise rikkega. Milline osa sul tehnilisest rikkest arusaamatuks jääb?

Sinusugused AHVID ajavad ikka närvi küll. Kahjuks pole sa ainukene AHV, sinusuguseid on veel. Äkki kolite kuhugi kaugele ära, et teistel närvid alles jääks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ReimoRaud
huviline

Registreerunud 11.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.10 14:15

Tsitaat:
Algselt postitas: cilaper
Sulle taheti selgeks teha, et sellise leivaraha eest ostetud masin tuleb ennem sussivilistamist ja põllurallisid põhjalikult üle vaadata.
Mulle on täiesti arusaamatu kuidas sa said sõita ilma karteritihendita õlirida taga, ilma et sellest ise oleks aru saanud. Täielik müstika.
Tatipritsimiseks puudub sul igasugune õigus, kuna müügikuulutuses ilusti kirjas, et auto on tehnilise rikkega. Milline osa sul tehnilisest rikkest arusaamatuks jääb?

Sinusugused AHVID ajavad ikka närvi küll. Kahjuks pole sa ainukene AHV, sinusuguseid on veel. Äkki kolite kuhugi kaugele ära, et teistel närvid alles jääks?

Kui õli pritsib mootori alla ei ole võimalik õlirida järgi tekitada. Sinusugune ja SINA kui AHV ei saagi sellest aru. Tehniline rike, kui sai KÜSITUD, MILLES VIGA, VASTATI: PIDURID, PRITSUNG VÕI AUTO AJU. KUULUTUSES ON KIRJAS ÜLDINE TEHNILINE RIKE. KUULUTUSES PIDANUKS OLEMA VÄLJA TOODUD, MILLISED TEHNILISED RIKKED AUTOL ON. SUL AHVIKE JÄÄB MIDAGI VÄGA ARUSAAMATUKS. SA AHV VÕID BANAANI SÜÜA JA VAIT OLLA. ENNE KUI VASTAD, SIIS MÕTLE HOOLEGA MIDA AHV SUUST VÄLJA AJAB.
MA OSTSIN TEADLIKULT AUTO (OMANIKU JUTU (VIGADE) PÕHJAL), MITTE KUULUTUSE JÄRGI.

SAAN ARU, ET AUDI FOORUM ON POISIKESTELE MÕELDUD, KES SAAVAD ÜKSTEIST MAHA TEHA JA TEISI SÕIMATA KUIDAS ISE HEAKS ARVATAKSE.

MUL ON ÄGEDAM AUDI, TÕMBA SINA NA..UI.

MA TULIN SIIA ABI KÜSIMA, MITTE KELLEGI POISIKESTE JUTTU LUGEMA. KODUS VANAEMALE VÕITE TATIPRITSIMIST TEHA VÕI PEEGLI EES.

Ja sul pole õigust mulle nii öelda.

huux
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 TQ

postitati 05.05.10 15:31

(Kui õli pritsib mootori alla ei ole võimalik õlirida järgi tekitada.)

Kuidas ei teki õlirida??? Õli ju ei aurustu mu meelest:D Kuhugile ta peab ju minema, füüsikaseaduste kohaselt emake Maa tõmbab ta ju enda poole st. maha:D:D

Sound of R5:D
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.10 16:09

Niu-niu-niu, lukku ära. Teemaalgatajale soovituseks seda lehte parem külastada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 67.9% - SQL: 32.1%]