Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: kellel on xenonid temperatuuriga 6000k (Vastuseid: 44 | Vaatamisi: 3957)
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 14.03.08 09:21 Tsiteeri

Mul tekkis aga küsimus, et mis temperatuuriga xenonid on audi tehasest paigaldanud (mind huvitab konkreetselt muidugi facelift B5 kere S4), et kas midagi 4300 ja 6000 vahele? Sest tuli ikka sinine, mitte valge. Usun, et pole muidugi vahet, mis kerel see xenon on. Aga äkki keegi teab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 14.03.08 10:49 Tsiteeri

Tehasexenonid on kõik 4300K. Kui aus olla, siis kui mul oleks palju pimedal ajal maanteesõitu, vahetaksin ka ise oma 6000K 4300K vastu, kuna vihmamärg asfalt neelab hetkel ikka maru palju valgust ära. Muul ajal nähtavusega probleeme pole. Kindlasti oluliselt parem mistahes halogeenidest. Ja no lilla ta ikka ka pole. Tule peale vaadates võib ka 4300K xenon lillakaid varjundeid visada, eriti kui kasutusel on luuptuled, valgusvihk on ikka normaalset värvi. Vastusõitjatel ma olen ikka väga sini-lillaseid orig. xenone täheldanud. Uuel CRV-l näiteks hakkavad kohe kaugelt silma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 15.03.08 15:47 Tsiteeri

Jah tehase omad kõik 4300K. Vahe tuleb sisse luubi disainist. See, et ta paistab lillakas/sinine on optiline pete. Oleneb täiesti kuidas autotootja oma luubi disaininud on. Näiteks kui tuled seina peale lasta siis peaks selle koha peal kus valgus ära lõigatakse olema näha sinakas lillakas joon. See ongi see mis vastutulejatele silma paistab.

Kui sa vaatad xenonil (orig. 4300K) otse v altpoolt tulesse, siis on tuli täiesti valge. Kui vaatad ülevaltpoolt v kaugemalt siis on sinakas, vahepeal viskab lillakat vms.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Andres80
huviline

Registreerunud 24.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant Quattro 2,5 tdi 132kw. 2001 aasta

postitati 27.10.09 10:13 Tsiteeri

Plaan omale ka panna need 6000-sed ette. Kas on ikka kindel see et nendega tohib sõita ja politsei mulle trahvi ei tee? Ja mis värvi nad siis lõpuks on? Suht jama ikka kui lillad või jummala sinised:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 10:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Andres80
Plaan omale ka panna need 6000-sed ette. Kas on ikka kindel see et nendega tohib sõita ja politsei mulle trahvi ei tee? Ja mis värvi nad siis lõpuks on? Suht jama ikka kui lillad või jummala sinised:D

Miks sa siis 6000K paigaldada tahad, kui sa isegi ei tea, kuidas nad välja näevad?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Andres80
huviline

Registreerunud 24.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 10:33 Tsiteeri

Pime aeg on tulemas ja tuleb valmis olla selleks. Netist uurisin et pidid nägemise ikka valgemaks tegema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 27.10.09 10:36 Tsiteeri

Sai siis ühele c4 essile 3x 6000K ette pandud ja ei ütleks, et sinised on. Auto ees on maapind ilus valge, kuigi kui väga väänata ennast siis mingi nurga alt on õrnalt sinakas küll. Kaugtuli on muidugi klass omaette :D.
Ka mul endal on 6000K lähituledes, kuid nõks üle aasta tagasi pandud. Kui nüüd autod kõrvuti panna ja võrrelda siis võrdleks nagu 4300K vs 6000K. Niiet minu tuled on aastaga ära kulunud ja ees ootab pirnide vahetus (tunduvad nagu 8000k). See võibki tekitada siin arusaama, et 6000K on maru sinine, kuigi tegelikult ta seda pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Andres80
huviline

Registreerunud 24.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 10:40 Tsiteeri

Et siis ainult aasta kestavad ?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 10:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Pime aeg on tulemas ja tuleb valmis olla selleks. Netist uurisin et pidid nägemise ikka valgemaks tegema.

Kui ainult nähtavuse pärast, siis pane 4300K. Kui 6000K kõrval pole, näevad needki piisavalt xenonid välja.

Tsitaat:
Algselt postitas: cilaper
Ka mul endal on 6000K lähituledes, kuid nõks üle aasta tagasi pandud. Kui nüüd autod kõrvuti panna ja võrrelda siis võrdleks nagu 4300K vs 6000K. Niiet minu tuled on aastaga ära kulunud ja ees ootab pirnide vahetus (tunduvad nagu 8000k). See võibki tekitada siin arusaama, et 6000K on maru sinine, kuigi tegelikult ta seda pole.

Minu autol ei muutunud aasta jooksul küll midagi. 6000K oli lähituledes, mis põlesid alati, kui auto liikvel oli. Eks oleneb läbisõidust ka muidugi. Kui aastas 100000 sõita, võivad hakata väsimuse märke näitama küll. Mul tuli ehk 20000.

Aga pikapeale kuluvad nad ära küll. Mäletan, et mingi aeg seisid minu E39 bemm ja MaQQu C5 A6 kõrvuti ja tema tuled näisid ikka maru roosad ja kahvatud. :) Mõlemal siis tehase 4300K sees.

Andres80
huviline

Registreerunud 24.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 10:42 Tsiteeri

A mille poolest neid siis veel panna,kui mite nähtavuse?

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 10:43 Tsiteeri

Tsitaat:

Kui sul originaalis xenone pole, või vastavat märgistust tule klaasil siis hüppab ta nagunii kraesse. Lihtsalt 4300K jääb vähem silma.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 10:44 Tsiteeri

Tsitaat:
A mille poolest neid siis veel panna,kui mite nähtavuse?

Et rohkem naisi saada. Pane otsingusse "kender", leiad sobiva tsitaadi. :)

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 10:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Et siis ainult aasta kestavad ?
Usun, et kestaks 3a veel, kuid lõpuks nad ei näita enam midagi. Ja ma ei ole ütelnud et nendega sõita ei näe, lihtsalt nad püüavad liialt pilku juba.

Andres80
huviline

Registreerunud 24.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 10:46 Tsiteeri

Mul ikka praegu ka xenonid ees ja originaalis ka olid:D Aga lihtsalt 1 on Osram ja teine Philips. Mõlemad erinevat tooni ja näitavad kehvasti. Arvatavasti mingid vanad pirnid ja läbi minemas. Seepärast vahetangi.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 10:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Mul ikka praegu ka xenonid ees ja originaalis ka olid:D Aga lihtsalt 1 on Osram ja teine Philips. Mõlemad erinevat tooni ja näitavad kehvasti. Arvatavasti mingid vanad pirnid ja läbi minemas. Seepärast vahetangi.

Osta paar 4300K uusi ja viska vanad eest. Usun, et sulle parim lahendus. Vaatamata sellele, et 6000 on suurem number, ei näita see antud juhul võimsust ja valgusviljakus on tegelikult 4300 värvustemperatuuri korral suurem.

Hea, kui saaksid luubid ka seest ja väljast ära puhastada. Neile tekib ajapiku paras kae ette.

Andres80
huviline

Registreerunud 24.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 11:21 Tsiteeri

Minu valik tehti hetkega väga lihtsaks:D Käisin siis just vahetamas ja selgus et neid 6000 polegi vennal enam ja ei saa tellida ka. 4300 saab kah alles homseks. Seega tundub et tulebki 4300 panna. Komplekti hinna kauplesin 1200 peale. Kas keegi muidu veel soodsamalt pakuks?

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 27.10.09 11:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Minu valik tehti hetkega väga lihtsaks:D Käisin siis just vahetamas ja selgus et neid 6000 polegi vennal enam ja ei saa tellida ka. 4300 saab kah alles homseks. Seega tundub et tulebki 4300 panna. Komplekti hinna kauplesin 1200 peale. Kas keegi muidu veel soodsamalt pakuks?

Veidi odavam: http://beeta.auto24.ee:8080/products/detail_product.php?id=197949

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Andres80
huviline

Registreerunud 24.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 11:43 Tsiteeri

Tänud, see tõesti hea hind!

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 27.10.09 11:54 Tsiteeri

Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud täitma foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse tühistamine!"

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Andres80
huviline

Registreerunud 24.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 12:03 Tsiteeri

Juba tellisin Lauri poolt viidatud komplekti ära!

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 42.3% - SQL: 57.7%]