rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
postitati 23.03.11 17:25
|
|
|
Bremslicht ja autopilot. Mis oleks lahendus?
Bremslicht tuli jääb edasi vilkuma kui pidurit vajutatud ja tuled toimivad kõik. Autoks on a6 2,8q 96a ja kas on võimalik et kui piduriklotsi hoiatus
tuld näitab ei toimi cruise? Klotsid korralikud ja eelmise omaniku poolt juhtmed lõigatud läbi ja kokku ühendatud.
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 23.03.11 18:08
|
|
|
Kontrolli pidurikonna pistikut. Cruisi ei huvita peale kiiruse signaali miski. Kuidas sul klotside tuld saab näidata kui juhtmed kokku on ühendatud?
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 23.03.11 18:23
|
|
|
Manuaalkasti puhul peab korras olema ka siduripedaali lüliti lisaks piduripedaali lülitile.
|
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.03.11 02:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cilaper
Kontrolli pidurikonna pistikut. Cruisi ei huvita peale kiiruse signaali miski. Kuidas sul klotside tuld saab näidata kui juhtmed kokku on ühendatud?
| Seda ma ei saagi aru,kuidas saab klotsi tuld vilgutada? Juhtmed kokku ühendatud ju.
|
|
|
audi.s4
huviline
Registreerunud 22.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: audi quattro
|
postitati 24.03.11 06:08
|
|
|
Compu sassis veidi... Tuled viled põlevad ikka (piduritule pirnid terved)??? Mul viskab ka klotsi tuld ette,, mis sest et klotsid nagu uued ja
aegajalt olen autole restarti teinud (aku juhe maha) tükkaega ei mölise see compu enam
|
|
|
lauri
huviline
Registreerunud 09.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.03.11 08:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rix30
| Seda ma ei saagi aru,kuidas saab klotsi tuld vilgutada? Juhtmed kokku ühendatud ju. |
Bremslicht on pidurituli, mitte pidruriklotsi märgutuli. Mul on sama jama aga pidurituled põlevad ikkagi. Diagnostika näitas mingi lüliti viga aga
pole jõudnud veel edasi uurida.
|
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 24.03.11 15:19
|
|
|
Siililegi selge, et pidurituli. Ja see sinu mingi lüliti ongi pidurikonn. Loe esimese postituse esimene lause uuesti läbi kui miski arusaamatuks jäi.
|
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.11 15:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lauri
| Seda ma ei saagi aru,kuidas saab klotsi tuld vilgutada? Juhtmed kokku ühendatud ju. |
Bremslicht on pidurituli, mitte pidruriklotsi märgutuli. Mul on sama jama aga pidurituled põlevad ikkagi. Diagnostika näitas mingi lüliti viga aga
pole jõudnud veel edasi uurida. | Juhtub juhtub!! Cilaper sellega peab harjuma
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.11 17:02
|
|
|
Sain autopiloti tööle-piduri pedaali juurest anduri juhe lahti.Ühendasin kokku ja korras ta oligi. Aga piduri tule ja klotsi tuld vilgutab ikka edasi.
|
|
|
oz-vald
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi COUPE 1,8 GT `87;Audi100 avant 2.8 quatro`92
|
postitati 07.04.11 17:43
|
|
|
No selele probleemile ootan huviga lahendust.
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.11 06:01
|
|
|
Aga piduri tule ja klotsi tuld vilgutab ikka edasi. |
C4-ja puhul peitub viga üldjuhul kelladeplokis. Tuleb kõik pistikud puhastada ja kahtlased kohad üle joota. Sellisel viisil olen neid kümneid korda
saanud.
|
|
|
|
oz-vald
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi COUPE 1,8 GT `87;Audi100 avant 2.8 quatro`92
|
postitati 08.04.11 21:47
|
|
|
Olen seda tööd teinud kordi kolm oma c4.
Pole abi kahjuks saanud.
|
|
|
|
indero
huviline
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: 2x s4 2.2 tg
|
postitati 08.04.11 22:40
|
|
|
Tsitaat: | Seda ma ei saagi aru,kuidas saab klotsi tuld vilgutada? Juhtmed kokku ühendatud ju. |
Igaks juhuks võiks juhtmed veel kaugemalt läbi lõigata (ei tea kui kaugelt praegu lõigatud) ja uuesti joota. Endal toimis.Muidu ka tükk aega mõtlesin
mis värk on
|
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.11 04:09
|
|
|
Käisin poes ja ostsin peenikese tinutuskolbi komplekti (gaasiga) ja läheb suuremat sorti üle jootmiseks kaasaarvatud klotside kontrolli juhtmete
jootmisega. Ju annan teada mis saama hakkab.
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.11 20:28
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: indero
Igaks juhuks võiks juhtmed veel kaugemalt läbi lõigata (ei tea kui kaugelt praegu lõigatud) ja uuesti joota. Endal toimis.Muidu ka tükk aega mõtlesin
mis värk on | Nii tegingi ja klotsi hoiatus tuli kadus
vilkumast. Nüüd veel piduritule hoiatus ees. Klotsi juhtmed jube ussitanud ja ei saanud korralikult ühendust.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.04.11 19:42
|
|
|
Kapoti all vasakul pool on elektribox (releed ja kaitsmed) seal asub lampide kontrolli "aju" tõmbad selle välja ja otsid üles kontakti "kb" ja
mingi k? oli veel. Ühendad need kontaktid massi. Kui jama kaob siis on viga selles plokis.
|
|
|
|