Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Bremslicht ja autopilot. Mis oleks lahendus? (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 2139)
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S3 1,8T 8L

postitati 23.03.11 17:25 Tsiteeri
Bremslicht ja autopilot. Mis oleks lahendus?

Bremslicht tuli jääb edasi vilkuma kui pidurit vajutatud ja tuled toimivad kõik. Autoks on a6 2,8q 96a ja kas on võimalik et kui piduriklotsi hoiatus tuld näitab ei toimi cruise? Klotsid korralikud ja eelmise omaniku poolt juhtmed lõigatud läbi ja kokku ühendatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 23.03.11 18:08 Tsiteeri

Kontrolli pidurikonna pistikut. Cruisi ei huvita peale kiiruse signaali miski. Kuidas sul klotside tuld saab näidata kui juhtmed kokku on ühendatud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 23.03.11 18:23 Tsiteeri

Manuaalkasti puhul peab korras olema ka siduripedaali lüliti lisaks piduripedaali lülitile.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 24.03.11 02:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cilaper
Kontrolli pidurikonna pistikut. Cruisi ei huvita peale kiiruse signaali miski. Kuidas sul klotside tuld saab näidata kui juhtmed kokku on ühendatud?
Seda ma ei saagi aru,kuidas saab klotsi tuld vilgutada? Juhtmed kokku ühendatud ju.

audi.s4
huviline

Registreerunud 22.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: audi quattro

postitati 24.03.11 06:08 Tsiteeri

Compu sassis veidi... Tuled viled põlevad ikka (piduritule pirnid terved)??? Mul viskab ka klotsi tuld ette,, mis sest et klotsid nagu uued ja aegajalt olen autole restarti teinud (aku juhe maha) tükkaega ei mölise see compu enam:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
lauri
huviline

Registreerunud 09.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.03.11 08:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rix30
Tsitaat:
Seda ma ei saagi aru,kuidas saab klotsi tuld vilgutada? Juhtmed kokku ühendatud ju.

Bremslicht on pidurituli, mitte pidruriklotsi märgutuli. Mul on sama jama aga pidurituled põlevad ikkagi. Diagnostika näitas mingi lüliti viga aga pole jõudnud veel edasi uurida.

Ehitustööd - www.hyte.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 24.03.11 15:19 Tsiteeri

Siililegi selge, et pidurituli. Ja see sinu mingi lüliti ongi pidurikonn. Loe esimese postituse esimene lause uuesti läbi kui miski arusaamatuks jäi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.11 15:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lauri
Tsitaat:
Tsitaat:

Bremslicht on pidurituli, mitte pidruriklotsi märgutuli. Mul on sama jama aga pidurituled põlevad ikkagi. Diagnostika näitas mingi lüliti viga aga pole jõudnud veel edasi uurida.
Juhtub juhtub!! Cilaper sellega peab harjuma:D

rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 07.04.11 17:02 Tsiteeri

Sain autopiloti tööle-piduri pedaali juurest anduri juhe lahti.Ühendasin kokku ja korras ta oligi. Aga piduri tule ja klotsi tuld vilgutab ikka edasi.

oz-vald
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi COUPE 1,8 GT `87;Audi100 avant 2.8 quatro`92

postitati 07.04.11 17:43 Tsiteeri

No selele probleemile ootan huviga lahendust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.11 06:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Aga piduri tule ja klotsi tuld vilgutab ikka edasi.

C4-ja puhul peitub viga üldjuhul kelladeplokis. Tuleb kõik pistikud puhastada ja kahtlased kohad üle joota. Sellisel viisil olen neid kümneid korda saanud.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
oz-vald
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi COUPE 1,8 GT `87;Audi100 avant 2.8 quatro`92

postitati 08.04.11 21:47 Tsiteeri

Olen seda tööd teinud kordi kolm oma c4.
Pole abi kahjuks saanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
indero
huviline

Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: 2x s4 2.2 tg

postitati 08.04.11 22:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Igaks juhuks võiks juhtmed veel kaugemalt läbi lõigata (ei tea kui kaugelt praegu lõigatud) ja uuesti joota. Endal toimis.Muidu ka tükk aega mõtlesin mis värk on:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.11 04:09 Tsiteeri

Käisin poes ja ostsin peenikese tinutuskolbi komplekti (gaasiga) ja läheb suuremat sorti üle jootmiseks kaasaarvatud klotside kontrolli juhtmete jootmisega. Ju annan teada mis saama hakkab.

rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.11 20:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: indero

Igaks juhuks võiks juhtmed veel kaugemalt läbi lõigata (ei tea kui kaugelt praegu lõigatud) ja uuesti joota. Endal toimis.Muidu ka tükk aega mõtlesin mis värk on:)
Nii tegingi ja klotsi hoiatus tuli kadus vilkumast. Nüüd veel piduritule hoiatus ees. Klotsi juhtmed jube ussitanud ja ei saanud korralikult ühendust.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.11 19:42 Tsiteeri

Kapoti all vasakul pool on elektribox (releed ja kaitsmed) seal asub lampide kontrolli "aju" tõmbad selle välja ja otsid üles kontakti "kb" ja mingi k? oli veel. Ühendad need kontaktid massi. Kui jama kaob siis on viga selles plokis.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 42.4% - SQL: 57.6%]