Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: el. aknad puldist kinni ? (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1315)
kahesajane
huviline

Registreerunud 22.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 200TQ

postitati 24.05.10 11:34 Tsiteeri
el. aknad puldist kinni ?

Tere,
autoks 100 Q 90 a.
panin peale signa, millel on ka väljund akende sulgemiseks, kas selle auto aknaplokil on võimalik kuidagi nii, et aknad puldist kinni saaks ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 24.05.10 11:37 Tsiteeri

Tavaliselt see ikkagi eeldab et auto enda aju toetab seda funktsiooni...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 24.05.10 11:46 Tsiteeri

Ma olen ka aru saanud, et see eeldab autol comfort funksiooni. Kui võtmest kuksed kinni keerad ja võtit pikemalt keeratuna hoiad, siis peavad hakkama aknad kinni jooksma. Kui comfort funktsiooni autol pole, siis saab vastava/d ploki/d vahele panna. 2 akna jaoks mõeldud plokki pakuti mulle 900.- eest. 4 akent + katuseluuk oli tunduvalt kulukam.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Zerro
huviline

Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B6

postitati 24.05.10 16:21 Tsiteeri

Minu meelest peaks olemas olema selline jubin, et kui uksed lukku panna siis peaks nagu aknad ka automaatselt sulgema, seda peaks saama muuta ka selliseks, et puldist ka võimalik on. Äkki mõnest lammutusest otsida seda pisikest plokikest, selle peaks vabalt vahele saama panna!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 24.05.10 20:54 Tsiteeri

Proovi puldil sulgemisnuppu all hoida.Mul mingi 3sek pärast lähevad ka aknad kinni.Auto muidugi veidi teine A6 c6 06.Samas mul oli ka mazda 3 2006 ja seat toledol 2000 samamoodi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ulmefm
huviline

Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe 2,8Q

postitati 25.05.10 06:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cilaper
Ma olen ka aru saanud, et see eeldab autol comfort funksiooni. Kui võtmest kuksed kinni keerad ja võtit pikemalt keeratuna hoiad, siis peavad hakkama aknad kinni jooksma. Kui comfort funktsiooni autol pole, siis saab vastava/d ploki/d vahele panna. 2 akna jaoks mõeldud plokki pakuti mulle 900.- eest. 4 akent + katuseluuk oli tunduvalt kulukam.

See ei eelda comfort funktsiooni , vaid akna moodulit, mis maksab 275 või 375 eeki, olenevalt kas on kaks akent või neli akent. Luuk on nagunii juba võimalusena sees. Saab paigaldada ja seadistada igale alarmile millel väljund olemas.

Tsitaat:
Algselt postitas: HangOver
Proovi puldil sulgemisnuppu all hoida.Mul mingi 3sek pärast lähevad ka aknad kinni.Auto muidugi veidi teine A6 c6 06.Samas mul oli ka mazda 3 2006 ja seat toledol 2000 samamoodi.

Seda saab seadistada sulguma erinevalt. Võib ka panna sulguma koos ustega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.8% - SQL: 70.2%]