Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: kliimaploki jootmine (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 2934)
msg1
huviline

Registreerunud 06.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.10 18:38 Tsiteeri
kliimaploki jootmine

oleks vaja kliimaplokk üle joota...on kedagi tartust või tartu lähedalt, kes selle ära teeks....ja mitu raha tahetakse selle eest!
( 95a a6 kliimaplokk)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 14.02.10 19:42 Tsiteeri

See on nii kerge asi, et saad vabalt ise hakkama.

http://audi.kris-hansen.com/images/cc_repair_2-01.jpg

http://audi.kris-hansen.com/images/cc_repair_3-01.jpg

http://audi.kris-hansen.com/images/cc_repair_4-01.jpg

http://audi.kris-hansen.com/images/cc_repair_5-01.jpg

http://audi.kris-hansen.com/images/cc_repair_6-01.jpg

http://audi.kris-hansen.com/images/cc_repair_9-01.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
msg1
huviline

Registreerunud 06.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.10 09:37 Tsiteeri

Ma olen ta muidu lahti võtnud mitmeid kordi ja vaatand seda teemat, aga minu arust ei ole küll viga selle plaadi külmjoodetes....või ei olegi simaga näha?

pull selline, et võtan lahti, panen kokku... siis natuke aega töötab korralikult. Siis hakkab pull jälle pihta, viskab pildi eest ja hakkab täiega puhuma(max võimsusel,sama nagu kliimaploki pole taga))....näpuga surududes ekraanile tuleb pilt ette.....ja jälle kombes..
ex üritan siis ise üle joota....

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 15.02.10 09:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: msg1
Ma olen ta muidu lahti võtnud mitmeid kordi ja vaatand seda teemat, aga minu arust ei ole küll viga selle plaadi külmjoodetes....või ei olegi simaga näha?

pull selline, et võtan lahti, panen kokku... siis natuke aega töötab korralikult. Siis hakkab pull jälle pihta, viskab pildi eest ja hakkab täiega puhuma(max võimsusel,sama nagu kliimaploki pole taga))....näpuga surududes ekraanile tuleb pilt ette.....ja jälle kombes..

Enda a6 sama jama kliimaplokiga, kui korda saad kirjuta siia ka mis viga oli või kas jootmine aitas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.10 09:44 Tsiteeri

Külmjoodet ei pruugi jahh palja silmaga näha olla. Jooda pildil näidatud otsad üle ja viga peaks kaduma. Vajadusel lisa tilk tina. Kõikidel kliima plokkidel millega mina tegelenud olen, on viga just seal peitunud.

wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 15.02.10 09:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: msg1

Külmjoode ongi niisugune olukord, kus tina nagu oleks kontaktidel peal ent ühendust ei anna - tavaliselt tekkib selline asi siis, kui kontaktid on jäetud enne jootmist puhastamata. Joodetakse kokku, pealtnäha on kõik kena, kuid reaalselt juhib elektrit ehk milligrammi jagu tina. Kui see õhkõrn ühendus vahelduva temp. tõttu katkeb, ongi jama käes.

Ära tunda võib neid aga lihtsalt - puudutad jootekolvi otsaga korraks ühendust ning kui tina kaob sealt nagu võluväel ja alles jäävad oksüdeerunud kontaktpinnad, võid kindel olla, et isegi kui see joodis andis mingi ime läbi ühendust, siis muutuvas temperatuuris ühel hetkel ta nöökima hakkab.

Enne uue joodise tegemist puhastad pinnad ilusasti ära, kas siis keemiliselt või mehhaaniliselt, sõltub kontaktist, ligipääsetavusest ja olemasolevatest vahenditest ning joodad kenasti kokku tagasi. Väga palju kuumutada ei tohi (juhtmete isolatsioon võib üles sulada).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-anc-
huviline

Registreerunud 09.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: 2017 A5 Cabrio

postitati 15.02.10 12:49 Tsiteeri

Tasub siis juba vaadata üle ka tagumised kontaktid, kuhu kõik välised pistikud peale käivad. Olen leidnud ka sealt külmjoodet.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
msg1
huviline

Registreerunud 06.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.10 14:21 Tsiteeri

Ei ole veel asja kallale asunud...aga annan teada kas toimis. Ja ise ma ikka jootma ei hakka, kardan, et ei oska.....viin elektrooniku juurde.

lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 22.02.10 14:35 Tsiteeri

Selline asi et 12 volti peale lasta siis liigutab labasid küll,aga nuppudest valides ei liiguta.Siit ka küsimus kas viga peitub külmjoodetes?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.10 16:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lehys
Selline asi et 12 volti peale lasta siis liigutab labasid küll,aga nuppudest valides ei liiguta.Siit ka küsimus kas viga peitub külmjoodetes?

Üle jootmine võtab 5min aega. Tee seda ja saadki teada.

msg1
huviline

Registreerunud 06.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.10 12:04 Tsiteeri

nii....läks aega mis ta läks, aga jootsin siis ise üle ja vist isegi toimis. paar tundi linna peal ringi rallides ei juhtunud midagi...loodame et läks õnneks:D
Minu jootmine käis nii, et lasin ühenduskohdades tina vedelaks ja uuesti ära hanguda.... (ei tea kas tehakse nii, aga nii mulle öeldi).
igatahes aitähh!!!

raemees
huviline

Registreerunud 18.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: BMW E90 320dA 2008a

postitati 03.03.10 12:37 Tsiteeri

Jah vedelaks ja nii käibki.

a90q20v
huviline

Registreerunud 15.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: zil157

postitati 03.03.10 12:43 Tsiteeri

Kasuta kamfolit kindlasti.

andu-
huviline

Registreerunud 05.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2.5TDI

postitati 03.03.10 16:49 Tsiteeri

Hea teema. 2 nädalat tagasi sai ka üle joodetud ja toimib väga hästi.:)

jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 04.03.10 18:47 Tsiteeri

Sellest ülejootmisest rääkisin mitu aastat tagasi, otsinguga oleks ka vast üles leidnud ;)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.6% - SQL: 74.4%]