Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: C4 õõtsad (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1401)
karl1
huviline

Registreerunud 08.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.10 12:03 Tsiteeri
C4 õõtsad

Kuidas õõtsa silm poolraami vahelt välja saada ? Ülevalt on see kolme 12 kandiga kinni olev plaat lahti keeratud, õõtsa polt väljas, aga kätte ei saa teda ....See hülls seal sees liigub....On see vaja alla välja saada, et kätte saaks õõtsa `?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
lehoo
huviline

Registreerunud 25.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.10 12:06 Tsiteeri

Need kolm polti keera kinni tagasi ja see hülss proovi näpitsetga vms välja saada ja ongi õõts käes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
karl1
huviline

Registreerunud 08.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.10 12:08 Tsiteeri

Õõts on olemas jah.
See peab siis ikkagi allapoole välja tulema....See hüllss jah ? Tundub paraja väljakutsena :D

oss30
huviline

Registreerunud 21.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: a6 avant quattro 142kw 97a

postitati 11.02.10 12:11 Tsiteeri

Seda hülssi ilmselt reaalselt kätte ei saa. Jõuga õõts välja ja pärast uus hülss.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 11.02.10 12:22 Tsiteeri

See hülss on piisavalt pehme, et õõts jõuga vahelt minema lüüa. Eelnevalt muidugi pead poolraami tagasi kinni keerama nende 6 poldiga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Peeter82
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 Q

postitati 12.02.10 08:31 Tsiteeri

Tere,

Siinkohal esitan ilmselt lolli aga mind juba ammu vaevanud küsimuse - Miks kuradi pärast seal see hülss üldse peab olema ja puksi auk on 16 ning polt on 12??? Ma olen küll mitu korda mõelnud aga ei suuda välja mõelda miks peab just Audi insener (tegelt veel mõnel sakslasel...) sellise lahenduse välja mõtlema ja siis lootma, et see hülss fikseerib puksi ja pärast polt hoiab seda kohapeal, kui kummalegi poole tsentrist annab 2mm liikuda :o Siinkohal on tegu minu isikliku vihaga c4 esisilla geomeetria vastu mis on minu meelest nii mõttetu, kui veel olla saab, kuna seda sillastendis paika saada nii, et ta ka paigas OLEKS on juba ehituslikult võimatu:mad: Aga tahaks lihtsalt enese harimiseks teada, kas keegi oskab seletada mulle seda miks see hülside süsteem peaks hea olema võrreldes tavalise 12 polt ja 12,2 vms puksiga...

Peeter

vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu

postitati 12.02.10 15:44 Tsiteeri

Selle hülsi otsad on poolraami sees täpselt.et õõts ei hakkaks loksuma. Kui polt oleks täpselt puksi augu mõõtu siis kes kurat selle hiljem ja eriti pärast meie soolaseid teid ilma relakata kätte saab. Ja minu isiklik arvamus C4 esisilla kohta: see on üks lollikindlamaid variante üldse. Sillareguleerija kes seda paika ei saa mingu näiteks papponne ehitama.:D

Numerus stultorum infinitus est.
Peeter82
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.10 12:29 Tsiteeri

Tere,

No midagi sellist ma lausa ootasin esimese hooga:D Eelpool kirjutaja võtab nüüd rahulikult ühe õõtsapuksi kätte ja paneb sinna selle hülsi sisse ja vaatab kui palju ruumi jääb hülsi ja puksi vahele liikumiseks endiselt.... Võin öelda, et mingi paar milli vabalt;) Teiseks läheb antud kodanik sillastendi kaasa ja vaatab mis juhtub, kui c4 kere esiosa stendis tava asendist 2-3 cm allapoole tõmmata ehk siis see, kui inimesed autosse istuvad ja jälgib siis mis stendi näitudega juhtub ja kuhu need jooksevad (see kui autol kohapeal tühjalt kõik näidud "rohelisse aetakse" ei ole kaugeltki muideks paigas sild :o Sedasi teevad papponnide ehitajad vms:D) Poltide kättesaamisest niipalju, et on olemas spetsiaalsed sillaosade poldid millel pikkisooned määrde jaoks - Hondal vähemalt ja ei ole minu 89 aasta tiivikul küll ükski polt veel lahti tulemata jäänud :D

Peeter

raivo33
huviline

Registreerunud 15.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.10 12:56 Tsiteeri

Aga siis peaks ju ka rehvi sõõma kui paigas pole .Lasin endal samuti teha silla stendi ja vahetada puksid aasta tagasi.Praeguseks peaks näha juba olema ,et rehvi sõõnud aga pole.Kui panna auto stendi ja sild paika panna siis kui kas või ühte ratast õrnalt kõksata on roheline näit teine .Nii on kõikide masinatega.Aukude sees ju sama asi.ega nad ei seisa täiesti paigas.Kui rehve ei sõõ ja kolinat pole milleks siis ajada lõhki neid millimeetreid:).Ega selliseid pisi asju ei teagi liht inimene.Seda tuleks küsidagi inseneeride käest miks nii on.Käisin huvi pärast all ka vaatamas seda paari millist loksu aga ei leidnu.Siis peaks ju see aukudes ka tunda andma .Vähemalt omalt poolt võin ka õelda olen aastaid c4 kerega masinaga sõitnud ja sillad ühed lollikindlamad;).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu

postitati 17.02.10 15:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Pets4524
Tere,

No midagi sellist ma lausa ootasin esimese hooga:D Eelpool kirjutaja võtab nüüd rahulikult ühe õõtsapuksi kätte ja paneb sinna selle hülsi sisse ja vaatab kui palju ruumi jääb hülsi ja puksi vahele liikumiseks endiselt.... Võin öelda, et mingi paar milli vabalt;) Teiseks läheb antud kodanik sillastendi kaasa ja vaatab mis juhtub, kui c4 kere esiosa stendis tava asendist 2-3 cm allapoole tõmmata ehk siis see, kui inimesed autosse istuvad ja jälgib siis mis stendi näitudega juhtub ja kuhu need jooksevad (see kui autol kohapeal tühjalt kõik näidud "rohelisse aetakse" ei ole kaugeltki muideks paigas sild :o Sedasi teevad papponnide ehitajad vms:D) Poltide kättesaamisest niipalju, et on olemas spetsiaalsed sillaosade poldid millel pikkisooned määrde jaoks - Hondal vähemalt ja ei ole minu 89 aasta tiivikul küll ükski polt veel lahti tulemata jäänud :D

Peeter
Pole selle puksi ja hülsi vahel mingit paari millist ruumi,muidugi eeldusel.et hülss on õige(neid on mitut mõõtu). Mis puutub soovitusse midagi kätte võtta ja kuhugi sisse panna siis palun tee seda ise:D Mees ma olen autodega sõitnud ja neid remontinud rohkem aastaid kui Sa elanud oled nii, et edaspidist diskussiooni antud teemal ei pea vajalikuks.

Numerus stultorum infinitus est.
Peeter82
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.10 15:25 Tsiteeri

:o Ma viimases lauses küll nii kindel poleks aga see selleks, see juba räige OT. Samas, kui nii pikk kogemus nendega ja pikemgi veel, oled ehk siis nii lahke ja seleta mida teeb see hülss seal mida tavaline polt ei teeks saan ma ka oma igipõlisele küsimusele vastuse ehk ja ei ole nii loll teinekord:D

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 34.1% - SQL: 65.9%]