Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: C4 spido plokk (Vastuseid: 20 | Vaatamisi: 2767)
sigaelmar
huviline

Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.09 15:25 Tsiteeri
C4 spido plokk

Audi 100 2,8 lisakelladega ja väikese "kompuutriruudukesega" Kas selle saab asendada vana A6 kellaplokiga?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 03.12.09 15:56 Tsiteeri

A6 kellad peavad siis pärit olema 2,6 v 2,8 isendilt. Vastasel juhul hakkab tahhokas valetama. Digi odomeeter peaks niisama tööle hakkama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
sigaelmar
huviline

Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.09 07:00 Tsiteeri

Seda kindlasti, et silindrid peavad samad olema. Aga kas muud asjad (kompuuter, näidikud) hakkavad õigesti tööe? Sest kui ma ei eksi, siis A6 on odokas digitaalse näiduga aga sellel 100'l kerib numbreid ette.

Athlon
huviline

Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3

postitati 04.12.09 17:36 Tsiteeri

Kui enne ka need asjad olemas olid siis hakkavad. Niisama ilma anduriteta ei hakka.
Nagu foorumlane cilaper juba kirjutas siis digitaalne odomeeter hakkab tööle küll. Isegi proovinud. Minu arust oli täitsa ammendav vastus juba tema poolt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 04.12.09 17:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sigaelmar
Sest kui ma ei eksi, siis A6 on odokas digitaalse näiduga aga sellel 100'l kerib numbreid ette.

Sissetulevad impulsid on samad, lõpptöötlus on lihtsalt erinev. Spidotrossi pole ju enam kummalgi.

Aga töötavad küll, jah.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 04.12.09 17:50 Tsiteeri

Sorry OT eest aga sellel pildi auto keeb ju täiega :D
Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Sest kui ma ei eksi, siis A6 on odokas digitaalse näiduga aga sellel 100'l kerib numbreid ette.

Sissetulevad impulsid on samad, lõpptöötlus on lihtsalt erinev. Spidotrossi pole ju enam kummalgi.

Aga töötavad küll, jah.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 04.12.09 18:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Sorry OT eest aga sellel pildi auto keeb ju täiega :D
Üsna kiirelt on siis keema läinud, kui õli temp üldse järgi pole jõudnud:D

Tegelikult peaks A6/S6 kellasid saama ka vastavale silindrite arvule programmeerida. Mitte küll 100 peal, aga A6/S6 kere peal ikka.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
sigaelmar
huviline

Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.12.09 08:59 Tsiteeri

Suured tänud! Et kuna 100'l on spidoplokk tuksis nagunii, siis pole vahet, kas otsin lammutusest 100 või A6 oma? Kõik asjad hakkavad tööle k.a. see ruudukujuline piltidega kompuuter kui on V6 mootori oma?

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.12.09 14:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Suured tänud! Et kuna 100'l on spidoplokk tuksis nagunii, siis pole vahet, kas otsin lammutusest 100 või A6 oma? Kõik asjad hakkavad tööle k.a. see ruudukujuline piltidega kompuuter kui on V6 mootori oma?
Kui sul praegu on ainult Minichek(kõige ülemise ekraani asemel on 4 hoiatustuld), siis Autocheck seal otsas naljalt tööle ei hakka. Trip Kompuuter hakkab tööle, kui ära ühendada küttekulu juhe ajust, ning selle kompuutri juhtimiseks vajalik kang koos juhtmetega.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
sigaelmar
huviline

Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.09 07:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:
Kui sul praegu on ainult Minichek(kõige ülemise ekraani asemel on 4 hoiatustuld), siis Autocheck seal otsas naljalt tööle ei hakka. Trip Kompuuter hakkab tööle, kui ära ühendada küttekulu juhe ajust, ning selle kompuutri juhtimiseks vajalik kang koos juhtmetega.

Tal joonistab sinna kirju ja ikoone. Aga kompuutrit ei ole, mis kulu jne näitab.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.09 18:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Tal joonistab sinna kirju ja ikoone. Aga kompuutrit ei ole, mis kulu jne näitab.
Kui ainult asi kompuutri puudumises, siis selle käimaajamiseks läheb vaja ainult ajust vedada küttekulu juhe. Kang + vahejuhtmed ka hankida, ning peakski tööle hakkama.

Et oleks raskem!
sigaelmar
huviline

Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.09 16:28 Tsiteeri

Ei ma ei tahagi seda tööle saada, tahtsin lihtsalt teada, kas A6 plokiga hakkavad kõik asjad tööle mis 100 plokis olid.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.09 17:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Ei ma ei tahagi seda tööle saada, tahtsin lihtsalt teada, kas A6 plokiga hakkavad kõik asjad tööle mis 100 plokis olid.

Küll sa tahad. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sigaelmar
huviline

Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.09 08:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:

Küll sa tahad. :)

Mul on kahju aga praegusel plokil pole ju kompuutrit ja ma ei hakka küll sellepärast uut kangi ostma ja krt teab veel mida tegema ;)

sigaelmar
huviline

Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.10 09:49 Tsiteeri

Aga ma praegu vaatasin ühte müügikuulutust ja nägin, et A6l on selle koha peal, kus 100'l on õlirõhk, voltmeeter. Kas see on kõikidel A6'tel?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.10 12:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Aga ma praegu vaatasin ühte müügikuulutust ja nägin, et A6l on selle koha peal, kus 100'l on õlirõhk, voltmeeter. Kas see on kõikidel A6'tel?

Jah, sa pole kaugeltki esimene, kes seda vannub.

sigaelmar
huviline

Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.10 10:57 Tsiteeri

No aga siis ju ei sobi A6 plokk või hakkab see voltmeeter seal ise tööle? Ja kas õlituled hakkavad õigesti tööle?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.10 11:18 Tsiteeri

Kõik hakkab ilusti tööle. Võimalik, et vastupidi ei toimi, kuna A6 puhul pole õlirõhukellaga arvestatud ja andur võib seetõttu lineaarse signaali andmise asemel on/off tüüpi olla. Voltmeetrile piisab aga voltide lugemiseks väga vähesest.

blaster1
huviline

Registreerunud 18.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi s6 C5 4.2 v8

postitati 03.04.10 16:22 Tsiteeri

Ei hakka uut teemat tegema.
Asi siis selles, et masinaks Audi 100 2.6 92.a. Keegi on masinale pannud audi A6 kellad ja kangi kompuutri juhtimiseks. Probleem selles et ei näita kütusekulu, läbitud maad ja keskmine sõidu kiirus on ka vale. Kas see sellest tingitud et valed kellad? Mis oleks vaja teha et asjad korda saada. Kõik muu nagu töötab ilusti

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
blaster1
huviline

Registreerunud 18.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi s6 C5 4.2 v8

postitati 04.04.10 06:33 Tsiteeri

Oskab siis keegi aidata, kust ma pean selle kütusekulu juhtme vedama ajusse. Äkki on kellegil mingit skeemi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 29.04.10 19:49 Tsiteeri

Sooviks konkreetset vastust.
Hetkel on mul kellad digi kellaga ja autocheckiga. Plaanis osta lühikesed A6 kellad ka autochekiga. Kas kõik hakkab samamoodi tööle (mõtlen benanäidik ja temp + autocheck) Et siis põhimõtteliselt plug and play?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.4% - SQL: 64.6%]