Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 100 ventilaator (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1230)
Leho
huviline

Registreerunud 06.08.09
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.09 07:45 Tsiteeri
Audi 100 ventilaator

Mul on Audi 100 1993. aasta mudel. Kas keegi teab, kumb kahest jahutusventilaatorist on põhiventilaator. Esimesed Audi A6. peaks olema sama ehitusega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 06.08.09 07:47 Tsiteeri

Kas siis mõlemad ühesuurused ja elektrilised?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
trib3
huviline

Registreerunud 20.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2009 2.8FSI

postitati 11.08.09 06:44 Tsiteeri

Kas keegi teab kuhu remonti viia sellisel probleemil? Yks vent on läbi, kuna murdus selle klambrid ja käis vastu ventilaatorite raami. Oleks vaja uut ventilaatorit 8 tiivikuga, peaks olema varu vent, ja siis ventide raami.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.08.09 10:05 Tsiteeri

Mul 94 a 100-l on nii, et juhipool on see nö. põhiventilaator, mida vajadusel mootori ülekandega ringi aetakse ja siis kõrvaistuja pool on elektriline, mis läheb tööle siis kui temperatuur veelgi tõuseb. Mingi loll süsteem mul, niimoodi et kui auto seisma jätad ja mootor kuum on, siis kuumema ilmaga jääb see elektriline vent veel u. 5-10 minutiks tööle. Ta võib ju oma arust radikat jahutada, aga radikast jahtusvesi läbi ei voola kui mootor seisab ja üsna mõttetu tundub see asi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 11.08.09 10:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vx_105
mul 94 a 100-l on nii, et juhipool on see nö. põhiventilaator, mida vajadusel mootori ülekandega ringi aetakse ja siis kõrvaistuja pool on elektriline, mis läheb tööle siis kui temperatuur veelgi tõuseb. Mingi loll süsteem mul, niimoodi et kui auto seisma jätad ja mootor kuum on, siis kuumema ilmaga jääb see elektriline vent veel u. 5-10 minutiks tööle. Ta võib ju oma arust radikat jahutada, aga radikast jahtusvesi läbi ei voola kui mootor seisab ja üsna mõttetu tundub see asi.

Kui oleks mõtetu siis poleks seda järeljahutust seal. Pealegi puhub ta ploki ja vl kolle peale ka päris kõvasti ja jahutab ikka omajagu mootoriruumi. Tänu sellele "lollile" süsteemile ei lähe sul peale sõitu jahutusvedelik keema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.08.09 22:24 Tsiteeri

Mingil määral jahutab ikka jah, aga ühelgi teisel autol pole sellist "järeljahutust" näinud, et jätad auto seisma ja lähed tuppa ja ikka ventikas undab ja pole ühelgi keema läinud. Kas see on kindlasti nö. tehase poolt niimoodi seadistatud või on võimalus, et on hiljem "aretatud" (nagu näiteks kont ja kiirusehoidja mul on)?

Mybestfriendmyself
huviline

Registreerunud 29.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 2.8 Q

postitati 12.08.09 06:51 Tsiteeri

See ikka tehase süsteem.

Võtad oma naise ka kaasa?Tuim oled peast või?Kes siis metsa puid kaasa võtab.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Chrizz
huviline

Registreerunud 09.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6C7

postitati 12.08.09 11:50 Tsiteeri

Mis põhjustab järeljahutuse ventilaatori täiesti iseenesliku töötamise? Lihtsalt jäi tööle kuni aku tühi

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.6% - SQL: 65.4%]