Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 100 2,6 Avant atm 1994 lolliks läinud (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1037)
slang
huviline

Registreerunud 07.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI 100 2.6 AVANT aut. 1994

postitati 15.07.09 20:59 Tsiteeri
Audi 100 2,6 Avant atm 1994 lolliks läinud

Eile avastasin siis, et salongi parem pool lainetab - vasak natuke niiske. Algul töötas masin ok, kuid peale paarisadat meetrit pani pillid kotti ja kõik. Peale väikest kuivatust sai jälle liikuma, kuid sinine lont taga ja mootor puterdab - nagu mõni pütt oleks tagant ära. Täna tahtsin sõita maale masinat kuivatama, mis mul ka läbi seikluste õnnestus... Enne uputust vahetas autommatkast käike paremini kui mõni uus auto, nüüd käis käiguvahetus pauguga.. :( Peale suurt kuivatust (aku võtsin vahepeal maha) mootor ikka puterdab ja lõpuks läks käigukast lolliks - armatuuris näitab ,et kõik käigud sees ja laseb ainult tagurpidi sõita, niinagu D peale panen sureb kohe välja :mad: (tänu sellele auto nüüd maal)

Salongi uputuse põhjustas tõenäoliselt ummistunud äravoolu auk kapoti all, mis oli triiki p..ka täis :mad:

Nüüd ootaks nõu kõikidelt, kes sama jama läbi elanud :( Kas puterdamine tuleneb näiteks sellest, et aju vett saanud? Kas käigukasti aju võis märjaks saada ja nüüd lollitab? Kus on käigukasti ja mootori ajud audil? Kõrval istuja istme alt ei paljastunud ühtegi aju. Mis aju see tagumise istme all vaskul on? Kas pardatšoki peaks ka ära võtma ja sinna taha palju sooja õhku laskma, sest tõenäoliselt on vist seal ka mingid elektroonika asjad, mis kindlasti tahavad kuivatust...

Kõik head nõuanded väga teretulnud;) Diagnostikasse pole vist ennem mõtet minna, kui auto kuivaks saan...

Kusjuures kõige parem on see, et ostsin auto ca nädal tagasi ja kõik oli ikka jummala tip-top korras. Millega ma nüüd sellele vanale seal taevas ette jäin :mad: Aga õnneks on puhkus ja on aega seda suppi nüüd helpida:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 15.07.09 21:11 Tsiteeri

C4 kerega masinatel asub aju paremal pool tulemüüri vastas. Kindalaegast selleks eemaldama ei pea, et ajuni pääseda. Piisab ukse juures oleva plastiku eemaldamisest ja vaiba/mati eemale sikutamisest. Ukse pakul oleva plastiku võiks ka lahti päästa ennem sikutamist. Ajutiselt võiks eemaldada autol salongi põhjapunnid.

Kuivata kõik ilusasti ära ja proovi võimalusel teist aju.

Edit: Kui oma masinale pigimatti paigaldasin, siis tuli näiliselt kuivast vaibast vähemalt 3L vett. Niiet targem oleks vist sul vaip välja tirida. See pole üldse nii suur töö kui arvata võiks. Istmed välja, keskkonsool lahti ja liistud ka ära ning lahti ta ongi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
slang
huviline

Registreerunud 07.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 16.07.09 07:33 Tsiteeri

peale OTSINGU kasutamistja paljude postituste lugemist, jääb veel arusaamatuks, et mitu äravoolu ava on mu autol kapoti all? 1 on paremal pool. mõnes postis on kirjutatud veel teisest ka? kust seda peaks otsima?

llisaks veel, kas on mul mõtet enam põhja korke lahti kangutama hakata? olen juba suure vee kõik välja kuivatanud lappidega ja nüüd ajalehed all ja puhur sees.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
slang
huviline

Registreerunud 07.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 16.07.09 20:37 Tsiteeri

suure kuivatamise tulemuseni on mul tagasi vana hea auto ;)

veel tekkis küsimus, et kas minu autol on salongi õhufilter? kui on, siis kus ta ennast peita võiks?

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 16.07.09 20:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: slang
suure kuivatamise tulemuseni on mul tagasi vana hea auto ;)

veel tekkis küsimus, et kas minu autol on salongi õhufilter? kui on, siis kus ta ennast peita võiks?

Element nr.40
Arvatavasti pead lähenema mootoriruumist ja kaasreisija poolsest küljest.

NB:Lisa ka röhku kirjutamisel grammatilisele poolele!

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.0% - SQL: 76.0%]