ggsizask
huviline
Registreerunud 14.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 c4 2.0, audi a6 c5 4.2 quattro
|
postitati 05.07.09 19:23
|
|
|
Pinin.
Oskab keegi öelda kuidas ma saaks audi c4 selle pinina maha võtta, mis hakkab tööle siis kui tuled jäävad põlema? Probleem selles, et see pinin hakkab
mul vahel ka sõidu ajal tööle ja see on jube tüütu. Ise arvan et selle peaks süütelukkust kuidagi maha võtta saama.
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 05.07.09 19:27
|
|
|
Aga jäta tuled põlema ja tee uks lahti. Siis otsi see piniseja ülesse ja katkesta ühendus.
|
|
|
|
ggsizask
huviline
Registreerunud 14.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.07.09 19:29
|
|
|
Nii palju kui ma kuulanud olen tuleks see pinin nagu armatuuri seest ja seda ma lahti ei hakka lammutama. Mingi kergem mooduks peaks ka kindlasti
olema.
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
postitati 05.07.09 19:32
|
|
|
Lihtsalt mainimiseks, et tuleb ta siis kellade plokis olevast väikesest kõlarist.
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.07.09 19:36
|
|
|
Miks sa arvad et armatuuri alla raske pääseda on?
On kaks varianti. Kas "pasuna" juurde saab kellade eemaldamisega.
Või siis pedaalide kohalt sahtli eemaldamisega.
Nende mõlema eemaldamine on vägagi lihtne.
|
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.07.09 19:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cornoyo
Lihtsalt mainimiseks, et tuleb ta siis kellade plokis olevast väikesest kõlarist. |
Sama mida autocheck kasutab? Kas need helid mitte väga erinevad pole?
|
|
|
|
maxcools
huviline
Registreerunud 08.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2,8 Q 142kw 2000a.Volvo S80 2,9. Jumpy 17
|
postitati 05.07.09 19:44
|
|
|
See vidin jah kellade ploki taga spidomeetrist paremal pool ja sinnani pääsemiseks on vaja vaid 5 + peaga kruvi lahti keerata! Kellade ploki ees on
kohe üks liist alt poolt kahe kruviga kinni ja ongi käes. Kellade plokk ise on 3 + kruviga kinni ja kui need lahti siis tõmbad ploki eemale ja asi
valmis! Ja selleks ei pea rooligi ära keerama!
Teine moodus on rooli alt sahtel lahti keerata väikse padrun võtmega (5 kruvi) seal. Edu!
|
|
|
Rain
klubiliige
Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad ja A6 Allroad
|
postitati 05.07.09 19:44
|
|
|
Kas sa oled viga otsida proovinud? Pinin peaks tulema ainult juhiust avades. Alusta juhiukse lülititest. Kui pinisema hakkab, kas laetuli ei lähe
põlema? See summer peaks olema spidoplokis trükkplaadi peal ja selle lahti katkumine ei ole ka niisama.
|
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.07.09 19:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rain
Kas sa oled viga otsida proovinud? Pinin peaks tulema ainult juhiust avades. Alusta juhiukse lülititest. Kui pinisema hakkab, kas laetuli ei lähe
põlema? See summer peaks olema spidoplokis trükkplaadi peal ja selle lahti katkumine ei ole ka niisama. | Ei hakka niisama pinisema
kui juhiukse lahti teed, mootor peab seisma ka ja võti peab olema süütelukust eemaldatud. Minul vähemal hakkab alles siis tööle.
See, et ta sõidu aeg piniseb, on väga kummaline.
|
|
|
|
ggsizask
huviline
Registreerunud 14.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.07.09 20:01
|
|
|
Muidu ma tean küll kuidas kelladeblokki kätte saab jne, aga tänan et viitsisid kirjutada. Kui aus olla siis ma viga ei viitsi hakkata ostma, lihtsam
on see järelt ära võtta.
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 06.07.09 06:53
|
|
|
See on selline väike kandiline must jublakas, mina võtsin ta ära. Jube närvi ajab see pinin. Pole veel juhtunud ka, et tuled põlema unustan. See ju
hakkab siis ka pinisema, kui maki käima jätad ja ukse lahti teed..vms. Äärmiselt tobedalt tehtud minuarust
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 06.07.09 19:22
|
|
|
Vaheta süüteluku põhi ära. Ilmselt on piisavalt kulunud ja südamikus olevat tihvti ei pressita piisavalt alla.
Või on lukupõhi mingil põhjusel paigast nihkunud.
|
|
|
|
ggsizask
huviline
Registreerunud 14.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.07.09 21:26
|
|
|
Sai täna see jublakas eemaldatud.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 22.10.10 20:51
|
|
|
Äratan taas teema.
Asi seisneb selles, et nüüd taas külmade saabudes olukord, kus hommikul tuled sisse lülitades hakkab too häälitsema, kuid soojemate ilmadega seda ei
teinud.
Sama lugu ka kütuse ja muude hoiatustega, et kui kütus löppema hakkab, siis vastav märguanne peaks töötama koos helisignaaliga, kuid heli puudub.
Lühidalt, et summer töötab oma tuju ja tahtmise järgi.
Küsiks tolle piniseja, ehk summeri kohta siis seda, et mida kontrollida, kui see ei kipu korrektselt töötama?
Kas tuleb sukelduda näidikute paneeli vöi on veel mingi varjant?
Pole teab, mis hullu probleemiga tegu, kuid kui selline vigur olemas, siis vöiks ka korralikult toimida, lisaks kipun teinekord tuled pölema unustama
(önneks väga harva, kuid siiski) ja oleks hea, kui antaks sellest teada (muidu uksed lukku ja leekima).
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 22.10.10 21:01
|
|
|
Kas seda pinisemist millegi kõrvale paremaga ei anna asendada? Osadel autodel on meeldiv hele piiksumine, minul aga suht kõva pinin. Vahel tahan maki
paneeli ära võtta(poodi minekuks), aga selle makiga on nii, et ta "annab ennast ise kätte" ja tahaks kiirelt võtit ka ära võtta aga siis tuleb üks
rõve pinin 
|
|
|
|
Quattru
klubiliige
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 01.04.13 20:13
|
|
|
Mul vastupidine mure, miks mul auto ei pinise enam kui tuled peale jäävad ja võtme süütest välja võtan ning autost väljude püüan. Mis hetkest ei
mäleta aga enam nagu ei karju auto. Alati ikka võtan tuled maha just kui käe sees tänu pininale, aga nüüd vaikus ja ikka ja jälle vaatan, et pargid
peale jäänud. Süütelukupõhi on uus, alles vahetasin. Kas muid variante võib veel olla? 95a. A4.
|
|
|
J.Aru
huviline
Registreerunud 28.07.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.13 13:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
Mul vastupidine mure, miks mul auto ei pinise enam kui tuled peale jäävad ja võtme süütest välja võtan ning autost väljude püüan. Mis hetkest ei
mäleta aga enam nagu ei karju auto. Alati ikka võtan tuled maha just kui käe sees tänu pininale, aga nüüd vaikus ja ikka ja jälle vaatan, et pargid
peale jäänud. Süütelukupõhi on uus, alles vahetasin. Kas muid variante võib veel olla? 95a. A4. | Kas juhiust avades laevalgusti
süttib?
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 02.04.13 15:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
peale jäänud. Süütelukupõhi on uus, alles vahetasin. Kas muid variante võib veel olla? 95a. A4. |
Kas summer surnud, vöi tahab jalale pisut kuuma.
Eelköneleja küsimus ka muidugi öigustatud, kui ust avades laetuluke nt. ei sütti, siis on viga mujal, mitte kellaplokis asuvas summeris.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Quattru
klubiliige
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 02.04.13 16:48