ivar80
huviline
Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A90 B3 2,3, Seat Altea XL 2,0TDI DSG
|
postitati 17.06.09 09:25
|
|
|
"Sooja õhu kogumise plekk"
Olen mitu tundi foorumis tuustinud aga paistab et sarnast teemat siin pole. Plaan nimel hakata varsti autot kokku panema ja plekk mis asub
väljalaskekollektori peal ja mille külge saab sooja õhu lõdviku ühendada on pehmelt öeldes pudi. Esinduse hind sellele tükile on 1307.-, h2.ee kaudu
saaks selle 742,60 eest aga krt nagu liiga krõbe hind ikkagi sellise lihtsa plekitüki eest. Lamutusest ilmselt ka korralikku ei leia. Teab keegi kas
tehakse seda B osana ja kes seda võiks müüa?
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroads
|
postitati 17.06.09 10:44
|
|
|
Seda pole raske ka ise teha.
|
|
|
ivar80
huviline
Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.06.09 11:21
|
|
|
Seda kindlasti. Ka vana plekk ajaks oma asja ära veel mõnda aega aga inetu ju. Mul selline loll kiiks et kui teha siis korralikult, vastasel juhul ei
tee üldse midagi 
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 17.06.09 11:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ivar80
Seda kindlasti. Ka vana plekk ajaks oma asja ära veel mõnda aega aga inetu ju. Mul selline loll kiiks et kui teha siis korralikult, vastasel juhul ei
tee üldse midagi |
Ma ei saa aru milles probleem? Mine siis esindusse ja osta originaal jupp, siis saab korralikult.
|
|
|
|
ivar80
huviline
Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.06.09 11:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cilaper
Ma ei saa aru milles probleem? Mine siis esindusse ja osta originaal jupp, siis saab korralikult. |
Loe siis esimest posti uuesti kui probleemist aru ei saanud. Lihtsalt hind ei tundu originaalil selline, mis paneks käe rahakoti järele haarama.
Ilmselt tuleks odavam lasta see mõnel plekksepal kloonida, kui B osa tõesti olemas pole.
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.06.09 11:46
|
|
|
Jumala mõtetu teema minuarust (no offence).
Seda, kas B osa tehakse, saab igast normaalsemast varuosa poest teada.
Kui B osa ei tehta ja endal plekiväänamine välja ei tule, siis lase kellelgi osavamal teha.
|
|
|
|
hunt_1
huviline
Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: c4 2,0 103kw
|
postitati 17.06.09 12:19
|
|
|
Kas terasplekist tasub teha? Liiga kuumaks ei lähe?
Alumiinium oleks parem?
c4 2,0 1043kw masinale.
|
|
|
ivar80
huviline
Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.06.09 14:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cilaper
Jumala mõtetu teema minuarust (no offence).
Seda, kas B osa tehakse, saab igast normaalsemast varuosa poest teada.
Kui B osa ei tehta ja endal plekiväänamine välja ei tule, siis lase kellelgi osavamal teha. |
Mõtetu võib see teema sinu jaoks olla küll, kuid foorum vast ongi selline koht kus on võimalik jagada omavahel kogemusi. Milleks hakata jalgratast
uuesti leiutama? Ma usun ka seda, et kui sul endal peaks sellist plekki vaja olema, siis huvitaks see teema sind küll. Varuosapoodidest pole ma
sellist B osa veel leidnud, kuid pole kõiki poode mis Eestis olemas jõudnud ka veel külastada  
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.06.09 15:37
|
|
|
No ei tasu nüüd solvuda kohe. Kui poest osta ei taha siis tee ise. Kuna aga sul selline korralikult tegemise kiiks on, siis tuleb vist mitme jupi jagu
algmaterjali varuda, et asi korralik saaks. Samas võiks siis teha juba topelt, nii et üks plekk teise alla jääb. Siis peaks pealmine plekk jupp aega
ilus olema.
|
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ  E39
|
postitati 23.06.09 15:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ivar80
Olen mitu tundi foorumis tuustinud aga paistab et sarnast teemat siin pole. Plaan nimel hakata varsti autot kokku panema ja plekk mis asub
väljalaskekollektori peal ja mille külge saab sooja õhu lõdviku ühendada on pehmelt öeldes pudi. Esinduse hind sellele tükile on 1307.-, h2.ee kaudu
saaks selle 742,60 eest aga krt nagu liiga krõbe hind ikkagi sellise lihtsa plekitüki eest. Lamutusest ilmselt ka korralikku ei leia. Teab keegi kas
tehakse seda B osana ja kes seda võiks müüa? | Kasuta fantaasiat. Kõike on võimalik ise teha,ise sebida Ja kui hinnad ei
sobi,tee ise
|
|
|