A6-dasker
huviline
Registreerunud 20.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A6, 2,6l, V6, 96a
|
postitati 04.04.09 17:44
|
|
|
c4 17"stele rehvirõhk?
Tere,
Selline küsimus siis, et miks ujub c4 uute 17" velgedega? Rehvid on 225/50/17 Pirelli P7. Eks ta ujub muidugi natuke, sest lai rehv all ja rööbaid
kah tiba, kuid ikka suht häiriv on juhtimine- rooli kisub, teed otsib... Arvan, et rehvi rõhk vale. Mis võiks olla antud mõõdul rehvirõhk ees/taga?
Tänud!
(Otsingust abi ei osanud saada rehvirõhu kohta.)
Kõnnib Sterliz mööda tänavat. Näeb meest aiale soditud roppusi valge värviga üle võõpamas- MODERAATOR, mõtleb Sterliz...

|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 04.04.09 17:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: A6-dasker
tere,
selline küsimus siis et miks ujub c4 uute 17" velgedega. rehvid on 225/50/17 Pirelli P7. eks ta ujub muidugi natuke, sest lai rehv all ja rööbaid kah
tiba, kuid ikka suht häiriv on juhtimine- rooli kisub, teed otsib... arvan et rehvi rõhk vale, mis võiks olla antud mõõdul rehvirõhk ees/taga?
tänud!
(otsingust abi ei osanud saada rehvirõhu kohta) |
Üksi sõites 2.4bar kõikides rehvides, koormaga sõites 2.7bar kõikides. Vaata, mis masinamanual annab ja seda kasutagi.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 04.04.09 17:58
|
|
|
~2.5bar
Kui tundub liiga palju, võid jätta ka 2.2-2.3
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 04.04.09 18:57
|
|
|
Kui rehvid on juustud hakkab ka ujuma.
Sillastend oleks ka abiks muidugi suverehve alla visates.
|
|
|
|
melks
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 1,9TDI 81+kw´99a.
|
postitati 07.04.09 10:41
|
|
|
Sama jama C5-l. Ujub ja otsib teed peale rehvide-velgede vahetust. Sillad reguleeritud paar nädalat tagasi Audihoolduses. Talverehvidega jooksis
ilusti, mingit probleemi. Proovitud rehvirõhke 2,0-2,8 bar-i. Ei olnud sellest erilist abi.
PS.Talverehvide mõõt 225/45 ja velg 17x7,5 ET38. Suverehvidel 235/45 ja velg 17x8 ET35.
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 07.04.09 11:18
|
|
|
Inimesed, saage aru, et talverehvi külgsein on märksa pehmem kui suverehvil. Loomulikult käitub auto erinevalt. Ja kui teile ei meeldi konkreetne
juhitavus ja pisikene trammimine, siis vahetage lõuna-euroopa lamellid enda autole suveks alla. Saate oma paadijuhitavuse tagasi ja ei trammi ega
põruta kah enam.
Igakevadine shokkteema peale rehvide vahetamist...........
PLUS  TDI  Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 07.04.09 11:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: melks
Sama jama C5-l. Ujub ja otsib teed peale rehvide-velgede vahetust. Sillad reguleeritud paar nädalat tagasi Audihoolduses. Talverehvidega jooksis
ilusti, mingit probleemi. Proovitud rehvirõhke 2,0-2,8 bar-i. Ei olnud sellest erilist abi.
PS.Talverehvide mõõt 225/45 ja velg 17x7,5 ET38. Suverehvidel 235/45 ja velg 17x8 ET35. |
Kas ET ei või selles süüdi olla?
Erinevus on küll pisike aga siiski olemas.
|
|
|
|
melks
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.09 12:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: veekaheksa
Inimesed, saage aru, et talverehvi külgsein on märksa pehmem kui suverehvil. Loomulikult käitub auto erinevalt. Ja kui teile ei meeldi konkreetne
juhitavus ja pisikene trammimine, siis vahetage lõuna-euroopa lamellid enda autole suveks alla. Saate oma paadijuhitavuse tagasi ja ei trammi ega
põruta kah enam.
Igakevadine shokkteema peale rehvide vahetamist........... |
Oleks tegu pisikese trammimisega, ei pööraks ma sellele tähelepanu! Kui ma pean maanteel sõites jõuga rooli hoidma, ei ole asi õige.
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 07.04.09 12:04
|
|
|
põruta kah enam.
Oleks tegu pisikese trammimisega, ei pööraks ma sellele tähelepanu! Kui ma pean maanteel sõites jõuga rooli hoidma, ei ole asi õige.
|
Külasta sillapinki või seda sillapinki ning ujumine ja teeotsimine saab lahendatud ilmlset. Viga võib olla rehvides - vanad, kasutatud vms, turvis katki,
mida näha ei ole, või on sillad ikkagi paigast ära.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
melks
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.04.09 14:49
|
|
|
põruta kah enam.
|
Sai käidud Prorehvis sillastendis. Nüüd asi korras - kokkujooks oli vale. Ja teiseks on meie kliima praegu selline, et temperatuurid madalad,
suverehvid tunduvad kõvadena ja kipuvad teed otsima. See probleem kaob, kui ilmad soojenevad - nii sain ma targemate meeste käest teada.
|
|
|
|
A6-dasker
huviline
Registreerunud 20.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A6, 2,6l, V6, 96a
|
postitati 20.04.09 16:24
|
|
|
Mina ise olen lihtsalt ära harjunud nüüdseks, sest säti seda silda palju tahad, eks ta natuke ikka jääb "ujuma"...

Kõnnib Sterliz mööda tänavat. Näeb meest aiale soditud roppusi valge värviga üle võõpamas- MODERAATOR, mõtleb Sterliz...

|
|
|
|