Lehekülgi: 1 2 |
YuLaw
huviline
Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Puudub...
|
postitati 15.10.08 15:35
|
|
|
Mida kontrollida ostul...
Kuna mu mondeole sõideti korralikult tagant sisse, ning läheb mahakandmisele vaja uut liikurit.
Ning soov oleks sedaan 100 aastast 92-94.
Homme üht 93a. sedaani vaatama, automaat, quattro, 2,6V6.
Sai ka proovitud üht R5 2.3 esiveolist automaat audit.
Aga tundus , et sumpas sõelad lahti ja miskit oli nagu veel.
Et kuidas kontrollida ,et mootor oleks ok , ning ka käigukast. Viimast eriti automaadi puhul.
Ning kui õlikork maha keerates auto välja sureb siis on plokikaanetihend läbi ? ... vähemalt nii "vanemad inimesed" rääkisid. Olen kuulnud , et peab
käe peale pannes sisse imema, ning puhudes väljapoole on jama sees. Aga kui välja sureb? ....
Ehk siis soovitusi ning nõuandeid, missuguse mootoriga vaadata tasuks, ning kuidas ise teostada nn. esmakontrolli, et masin oleks korras.
Kuna müüa on neid omajagu, ei soovi neid ka kõiki tehnokontrolli vedada (läheb kulukaks), kuid arvan ,et enne ostu sooritust tuleks ka seda teha.
Tuli küll pikk jutt, kuid loodan nõuandeid ja abi saada Tänades 
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 15.10.08 15:42
|
|
|
Vaata, et 2.6 V6 ei oleks.
|
|
|
|
YuLaw
huviline
Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.10.08 15:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Vaata, et 2.6 V6 ei oleks. |
Oi, sai valesti jah, 2.8 ikka 
|
|
|
Raika
klubiliige
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5
|
postitati 15.10.08 15:56
|
|
|
Tee mis tahad. Loe foorumist OTSINGU abil KÕIK teemad läbi mis puudutavad mootoreid/käigukaste/keresid, vaata autoweek.nl, tari kõik autod mis huvi
pakuvad ülevaatusele (enda välja valitud, mitte müüja pakutud kuna pahatihti on müüja pakutud punktid(loe: mehed/ülevaatajad) ära ostetud - läbi
elatud) võid veel sada imet teha, aga lõpp kokkuvõtteks on KASUTATUD auto ost üks suur loto kõik. Kui ei osta just väga hea tuttava või teada ajalooga
autot.
|
|
|
|
westa
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8
|
postitati 15.10.08 17:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: YuLaw
Ning kui õlikork maha keerates auto välja sureb siis on plokikaanetihend läbi ?
|
Minu vanemad ja targemad mehed rääkisid, et peab välja surema,siis kõik vääkumid jne korras.
Automaadist ja 2,6 kästi eemale hoida
|
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 15.10.08 17:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: westa
Ning kui õlikork maha keerates auto välja sureb siis on plokikaanetihend läbi ?
|
Minu vanemad ja targemad mehed rääkisid, et peab välja surema,siis kõik vääkumid jne korras.
Automaadist ja 2,6 kästi eemale hoida |
kui õige see korgijutt on? peab siis välja surema või mitte?
|
|
|
|
YuLaw
huviline
Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.10.08 17:27
|
|
|
Keegi seda masinat on vaatamas käinud?
Mida R5 mootorist arvatakse? automaat .... emmm kui õlikork maha võtta ja ära sureb siis on korras ? ... muidu enda mondeol ja omegal on korgi maha
võttes edasi töötanud ilusti, ning kui käsi peale panna siis imes sissepoole.. kuid tuttaval oli kah mondeo ning temal läks plokikaanetihend, ning
temal algul kork maha võttes pritsis väljapoole õli, ning lõpuks tegi sama nalja , et suri ära....
|
|
|
jyri172
huviline
Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 1,8t man c5
|
postitati 15.10.08 17:30
|
|
|
eeem miukest masinat?
audi on auto 
|
|
|
|
YuLaw
huviline
Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 15.10.08 17:56
|
|
|
Mis te neid korke ikka siia-sinna keerata. Istuge autosse, tehke üks pikem tiir ja kui auto ilusti sõidab, ei kolise, ei tossa, siis võib selle ju ära
osta. Niikuinii leiab hiljem mingeid pisiasju, mille kallal nokitseda.
|
|
|
|
jyri172
huviline
Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 1,8t man c5
|
postitati 15.10.08 18:00
|
|
|
ega jah blackil õigus kui kasutatud siis ikka leidub midagi mida teha se juba 100% kindel!!!!!
audi on auto 
|
|
|
|
iuq
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi; Subaru; Isuzu; Ford; Yamaha ja veel mõni
|
postitati 15.10.08 18:20
|
|
|
seda kuulutust vaadates otsid sa autot a la 15k eest?
kontrollid mis sa kontrollid aga ma võin sulle 100% kindlalt
öelda et selle raha eest sa mingit briljanti nüüd küll ei leia!
|
|
|
YuLaw
huviline
Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.10.08 18:26
|
|
|
Nu päris 15k eest mitte, mingi 25oleks selline norm summa.
|
|
|
westa
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8
|
postitati 15.10.08 18:32
|
|
|
|
Vali ja sa ei kahetse
See isend tehti oma tarbeks korda aga seoses pere suurenemisega vahetati avandi vastu
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=56017
|
|
|
|
tanel63
huviline
Registreerunud 06.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 2.3 R5 100kW
|
postitati 15.10.08 20:02
|
|
|
Mida R5 mootorist arvatakse? automaat .... emmm kui õlikork maha võtta ja ära sureb siis on korras ? ... muidu enda mondeol ja omegal on korgi maha
võttes edasi töötanud ilusti, ning kui käsi peale panna siis imes sissepoole.. kuid tuttaval oli kah mondeo ning temal läks plokikaanetihend, ning
temal algul kork maha võttes pritsis väljapoole õli, ning lõpuks tegi sama nalja , et suri ära.... |
Mondeo on mondeo ja audi on audi..2.3 R5 sureb välja kui kõik korras on ja kork maha keerata..kuid kui ei sure siis ei pruugi ka midagi ulmelist viga
olla..vb ainult karterituulutus umbes..ja kui külma mootoriga mingit tiginat kuuled siis ei ole mõtet ära ehmuda eriti -see on audi!
Another Useless Deutch Invention
|
|
|
|
Rauntz
huviline
Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1,8 66kw 88a
|
postitati 15.10.08 23:04
|
|
|
Eks igal margil ole oma eripärad, igaljuhul minu audi hakkab ka puterdama ja sureb lõpuks välja kui õlikork maha keerata ja see igati normaalne (r4
mootor).
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
postitati 16.10.08 14:32
|
|
|
Mind huvitab, et miks see 2.6 nii õudne mootor on? Et kütusekulu on sama mis 2.8 ent edasi käib halvemini, aga kas on ka muid argumente?
|
|
|
mybike
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 avant 2.6 no Q
|
postitati 16.10.08 14:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tort
Mind huvitab, et miks see 2.6 nii õudne mootor on? Et kütusekulu on sama mis 2.8 ent edasi käib halvemini, aga kas on ka muid argumente?
| ...sama siin,seda foorumit lugedes tundub,et olen tõsise s...ta endale kaela ostnud...aga ise kyll ei kurda!
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.08 15:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mybike
Tsitaat: | Algselt postitas: Tort
| ...sama siin,seda foorumit lugedes tundub,et olen tõsise s...ta endale kaela ostnud...aga ise kyll ei kurda! |
istu korra 2,8-sse ja saad aru. mul oli eelmine auto 2,8(c4) mootoriga ja ei olnud isegi 2,3L motoga mingit küttekulu vahet.....aga minekut ei saa
võrreldagi missiis et aint 30kw vahet hoolduse suhtes on ju mõlemad 2,6 ja 2,8 samakulukad üldiselt. tahad säästlikku
siis osta 2,0. ja kui tahad ökot siis osta dacia isegi kojamehed on
standardvarustuses
|
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.08 15:05
|
|
|
Minek minekuks, kas ta on tehniliselt kuidagi ebaõnnestunud mootor? See 2.8 on ka paras nui, usu mind, mul on tsikkel kihutamiseks . Autoga sõidan ma Tallinna kesklinnas 99% ja siin ei saa kihutada, sest ruumi
pole.
Edit: Muide 2.0 automaat, c4 vähemalt, on säästlikkusest ikkagi sama kaugel kui Tallinnast jala Võrru visata .
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.08 15:16
|
|
|
Tsitaat: |
edit: kas sa oled invalid et sul automaatkastiga masinat on vaja? no offence aga aut kast jäägu blondiinide pärusmaaks, kui rooli ja istmevaheline
seib ei tööta siis pole ka mõtet autot osta. ja ökost rääkides võtab mu sõbra 2,6 samapalju kütet kui minu 2,2tq ja tal on pooleveoline |
No teil seal Järvamaal on koos sinuga veel neljal mehel autod ja kui näete, siis kindlasti lehvitate, aga me siin Tallinna ummikutes ei viitsi vehkida
selle kangiga koguaeg. Muide mul omal siiski manuaal hetkel, sest kukkus sülle selline pakkumine, järgmiseks proovin kindlasti automaadi hankida .
Edit: ja kui kedagi huvitab, siis peetis termostaadiga (koguaeg avatud) on praegusel ajal keskmiselt 3-4 pikkuste otsadega kütusekulu linnas 12.5
l/100. Kuna ma pikki vahemaid ei sõida, siis on täiesti ükskõik.
|
|
|
mybike
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 avant 2.6 no Q
|
postitati 16.10.08 15:18
|
|
|
Eesti teedel ei saagi väga kihutada(üle 180ne pole audiga proovind ...veel) ja linnas ma ei jää ka kellegile jalgu! Ja teema läheb ka pisut mööda
juba!!! ... küsijale siss jah nii palju,et tassi aga tarkade meeste juurde ja las nemad vaatavad kõik üle,vali siis milline mootor tahes!
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.08 15:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mybike
Eesti teedel ei saagi väga kihutada(üle 180ne pole audiga proovind ...veel) ja linnas ma ei jää ka kellegile jalgu! Ja teema läheb ka pisut mööda
juba!!! ... küsijale siss jah nii palju,et tassi aga tarkade meeste juurde ja las nemad vaatavad kõik üle,vali siis milline mootor tahes!
| täiesti õige. nagu black juba mainis, kui leiad korras masina ja ta sulle meeldib siis milles küsimus. peaasi et endale meeldib.
Ja muide, järvamaal on palju autosid ja kõik ei lehvita üksteisele
|
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.08 15:38
|
|
|
Ma ütlesin muidugi naljaga seda . Ja Black ütles alustuseks hoopis, et
vaadaku et 2.6 v6 pole, ma sellest üldse hakkasingi küsima, et miks nii. Omal ka selle mootoriga masin, läks nii lihtsalt. Ja ei kurda.
Siin on küsimus selles, et kui on 2 võrdselt korras masinat, üks 2.6 ja üks 2.8, siis tuleks valida 2.8 mootoriga. Aga selliseid olukordi ei pruugi
reaalelus olla.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |