Lehekülgi: 1 2 3 |
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
Mida arvata sellisest politsei "tööst"
Kulgen mina siis u. 100km/h täna lõuna paiku Viljandist Tartu poole,kui peale Vanavõidut üks vana opel 80-85 km/h sulaselgelt mõkutab ja vahib
ringi.Tükk aega tiksusin ta järel,kuna autosid tuli vastu ja tee ka käänuline.Siis tekkis vaba auk ja tõmbasin mõõda.Pidin seda aga suht kiiresti
tegema,kuna järgmine kurv oli juba lähenemas.Ühesõnaga gaas põhja ja vups mööda.Kõik ju teevad nii....Ohtlikku olukorda ei olnud.Aga,opelis oli
"era"politseinik,kes usinasti kohe kiirust mõõtis ja saigi kuidagi 119 km/h minu kiiruseks.Paar km. edasi oli õige pollar valmis juba tee ääres ja
opelivend jäi ka minu taga seisma koos oma suurepärase näiduga.Kirjutati välja ilus "preemia",ning asi jokk.Kuid.....
Minu meelest on see pollari poolt täielik provotseerimine,et inimene kiirust ületaks.85 km /h on just selline kiirus,et suht võimatu on
90-ga mõõda saada,kui just tee 3km sirge pole.Kuna jäin sinna tee äärde pikemaks kalale,siis nägin ,kuidas see tegevus jätkus pool päeva ja saak oli
neil hea.Ma ei kobiseks ühtegi sõna,kui ma oleks kihutanud 120km/h sirgel teel ja pollar oleks põõsas passinud.
Kui see kuradi "tampoon" poleks ees kokutanud spetsiaalselt,oleks ma omas rütmis kulgenud ja poleks ka kiirust ületanud märkimisväärselt.Nüüd õhtul
asjale järele mõeldes olen Viljandi politsei peale tõsiselt solvunud,et nii plaani täidetakse või mis iganes.Ma ei ole trahvi saanud 15 a.,seega olen
suht korralik liikleja,aga nüüd puudub mul küll igasugune respect nende ....... vastu.
Kõigile hoiatuseks,ärge sõitke mööda tumesinisest opeli pannist ja tekitage üks korralik rong, see vist on nende soov.
Sitta see trahv,aga olen lihtsalt nördinud
Aga pole hullu,lähevad nendegi kodumasinad katki,siis on minu kord numbreid paberile laduda ja allkiri alla visata
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.0 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
|
pärnus tegid sama asja mina läksin suht kiirestiu mingi 140 ja vastu tulevad autod hakkasid tulesi vilgutama sai kiiruse 120 peale ja juba sealt kurvi
pealt paistis veniv mendi auto ja pikk rivi autosi tema taga.Üks tuttav rääkis et nad pididki nii sõitma et kui mööda paned ületad rautselt kiirust
|
|
|
wookie
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11
|
|
Odot, kuidas see 119 km/h mõõdeti? Kas oopeli sees oli vastavalt taadeldud mõõteseadmestik?
Kiiruse mõõtmine on radariga imelihtne, kui mõõtja ise on liikumatu, ent olukorras, kus mõõtja ka ise liigub, on see paras teadus.
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
|
minu respect nende ametnike vastu on ammu kadunud. Vähe sellest et nad niimodi teiste närve rikuvad, nad on ka väga ülbed ja veerandijagu
liiklispolitseinukest kellega mina olen suhelnud teavad seadustest samapalju kui mu 13a naabripoiss. Imetlusväärne milliseid lambaid sellise koha
peale tööle võetakse.Muidugi on ka erandeid kuid inimesemoodi ametnikke, keda olen kohanud, võin ülesse lugeda ühe käe sõrmedel.
PS: kiirabiga on asi vaata et hullemgi.Sure või maha ennem kui nad ennast liigutavad ja kui suredki siis pole nende kohus laipa transportida.
BANAANIVABARIIK
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: wookie
Odot, kuidas see 119 km/h mõõdeti? Kas oopeli sees oli vastavalt taadeldud mõõteseadmestik?
Kiiruse mõõtmine on radariga imelihtne, kui mõõtja ise on liikumatu, ent olukorras, kus mõõtja ka ise liigub, on see paras teadus.
|
Radari nimi oli Stalker,see on otsuse peal kirjas.
Minu teada on see ka kõrgem teadus,aga kui täpselt ei tea,siis ei vaidle ka ju.Näidikul oli igatahes kaks kiiruse numbrit,minu 119 ja väidetav opeli
kiirus 85.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.0 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
|
Hetkel pidi olema politeis selline aeg, et kui vastavat osa protokolle ei koostata, siis järelikult ei tee liikluspolitseinikud teedel tööd, kuigi
nemad pole süüdi, siis vallandatakse juhtivaid isikuid, kes järelikult ei oska organiseerida.
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ve1ks
Hetkel pidi olema politeis selline aeg, et kui vastavat osa protokolle ei koostata, siis järelikult ei tee liikluspolitseinikud teedel tööd, kuigi
nemad pole süüdi, siis vallandatakse juhtivaid isikuid, kes järelikult ei oska organiseerida. |
Nõukaaeg? Plaanimajandus?
Just hiljuti sain samuti, Tallinnas Viru tänaval eraautos istuda ( samalladse situatsiooniga ) ning juttu ajada ja naerda, kodanik Politseidega, "
eriüksuslastega", tükki 3 oli neid
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
wookie
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
nemad pole süüdi, siis vallandatakse juhtivaid isikuid, kes järelikult ei oska organiseerida. |
Täiesti usutav. Kolleeg, kes enne politseis (IT alal) töötas, räägib politseireformidest ja üleüldse kõiksugusest politsei tööd õõnestavast
tegevusest, millega meie riik viimastel aastatel hakkama on saanud, selliseid lugusid, et ei teagi, kas naerda või hoopis nutta.
Üldmulje on niisugune, et kui veel mõned aastad tagasi oli politseil lihtsalt vähe vahendeid ja raske tööd teha, siis tänaseks on politsei töö
muudetud sisuliselt võimatuks.
Antud juhul on aga ühtepidi kõik õige - möödasõidul kiirust ületada ei tohi, kuid samas ei saa politsei tööd ka kuidagi heaks kiita, sest seaduse
rikkumisele provotseerida samuti ei tohi.
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
|
|
siis tehku oma tööd korrektselt. pangu radar teeäärde püsti ja oodaku.....ma usun et esimese kihutaja saavad nad poole tunniga kätte. või on neil
selline aeg et teeme ühe päevaga kuu normi täis ja siis ülejäänud aja sööme sõõrikuid? eestis on piisavalt palju rullnokkasid et politsenikud ei
peaks sellisel kujul korralike inimesi nöökima. alles see oli kui tallin-tartu peal tuli mulle auto lauges kurvis vastu sellise kiirusega et sain aru
et oli kollast värvi......mõningase mõtlemise järel arvasin et VIST oli corvette c5.
|
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
|
|
Täiesti usutav. Kolleeg, kes enne politseis (IT alal) töötas, räägib politseireformidest ja üleüldse kõiksugusest politsei tööd õõnestavast
tegevusest, millega meie riik viimastel aastatel hakkama on saanud, selliseid lugusid, et ei teagi, kas naerda või hoopis nutta.
Üldmulje on selline, et kui veel mõned aastad tagasi oli politseil lihtsalt vähe vahendeid ja raske tööd teha, siis tänaseks on politsei töö muudetud
sisuliselt võimatuks.
Antud juhul on aga ühtepidi kõik õige - möödasõidul kiirust ületada ei tohi, kuid samas ei saa politsei tööd ka kuidagi heaks kiita, sest seaduse
rikkumisele provotseerida samuti ei tohi. |
kui eessõitev auto liigub kiirusega 85km/h siis ei tohigi mööda sõita
sest mööduva auto kiirus peab olema möödasõidetavast autost minimaalselt 20 km/h suurem ..... samas subarutel olevad seadmed näitavad +/- 9 km/h
ja samas tekib kohe küsimus millise eksimusega näitas selle sinise opel-i radar et nad 119km/h eest trahvi said teha??? väga kahtlen et ta parem on
kui subarutel
|
|
|
|
wookie
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cilaper
sest mööduva auto kiirus peab olema möödasõidetavast autost minimaalselt 20 km/h suurem ..... |
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=927101
Peatükk 12. Möödasõit.
Mitte kuskil ei ole 20 km/h nõuet.
Küll on aga selline huvitav punkt:
§136. Asulavälisel teel, kus sõidutee seisund või tihe vastassuunaliiklus ei võimalda mööda sõita sõidukist, mis ei sõida sellel teelõigul lubatud
suurima kiirusega, peab viimase juht hoiduma võimalikult paremale ja vajaduse korral peatuma, et lubada mööda enda taha kogunenud sõidukid.
|
|
|
Loaded
huviline
Registreerunud 09.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Golf IV Variant '06
|
|
Sai isegi pühapäeval Pärnu-Tallinna mnt'l sama tehnikat nähtud.
Sooritajaks üks Hunday, kes sõitis ca 10 km/h lubatust aeglasemalt, ise veel tõmbas hästi tee äärde ja näitas paremat suunda "et sõitke mööda".
Kui oli paraja posu autosid ette lasknud tõmmati gaas põhja ja järele. See juures tehti mitmeid kahtlase väärtusega möödasõite sh. üle topelt joonte
jne.
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cilaper
sest mööduva auto kiirus peab olema möödasõidetavast autost minimaalselt 20 km/h suurem ..... |
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=927101
Peatükk 12. Möödasõit.
Mitte kuskil ei ole 20 km/h nõuet.
Küll on aga selline huvitav punkt:
§136. Asulavälisel teel, kus sõidutee seisund või tihe vastassuunaliiklus ei võimalda mööda sõita sõidukist, mis ei sõida sellel teelõigul lubatud
suurima kiirusega, peab viimase juht hoiduma võimalikult paremale ja vajaduse korral peatuma, et lubada mööda enda taha kogunenud sõidukid.
|
nojahh....eks on siis ära muudetud see punkt.....vanasti vähemalt oli nii. aga see ei muuda asjaolu et selline käitumine politseinike poolt harja
punaseks ajab. ega neid siis ilma põhjuseta kit sedeks ei kutsuta.(tühik sellepärast et pärast kellelgi midagi pärast kobiseda pole et vaat kus nüüd
solvas mind)
|
|
|
|
vx_105
Bännitud
Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
Jann, umbes kui kaugele sul ettepoole nähtavust oli kui mööda sõitma hakkasid (kui kaugel sõitvat vastutulevat autot oleksid näinud),
50, 100, 200... m?
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vx_105
Jann, umbes kui kaugele sul ettepoole nähtavust oli kui mööda sõitma hakkasid (kui kaugel sõitvat vastutulevat autot oleksid näinud),
50, 100, 200... m? |
Seda vahemaad on nii väga raske öelda,400-500m oli vast pimeda nurgani.Üldiselt lähtun põhimõttest,et kui juba mõte tekib "äkki jõuan"siis ei lähe
torkima.
|
|
|
|
Indrek
huviline
Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 quattro
|
|
See on ammu teada fakt et AS Eesti politsei on karistav organisatsioon. Nimetan neid ammu närakateks.
|
|
|
vx_105
Bännitud
Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Tsitaat: | Algselt postitas: vx_105
50, 100, 200... m? |
Seda vahemaad on nii väga raske õelda,400-500m oli vast pimeda nurgani.Üldiselt lähtun põhimõttest,et kui juba mõte tekib "äkki jõuan"siis ei lähe
torkima. |
Ok, ma lihtsalt tahtsin natuke arvutada. Põhimõtteliselt võib öelda, et
400-500 m pikkuse vahemaa korral ei ole ohutult ja LE reegleid järgides võimalik möödasõitu sooritada. Kas me just sellest kõik kinni peame, aga
kindlasti kõik teavad, et enne mingi manöövri, möödasõidu vms alustamist ja lõpetamist peab näitama suunamärguannet vähemalt 3 sekundit. Et siis
näitad enne möödasõidu alustamist 3 sek suunda, siis võid alles vastasssunavööndisse siirduda ja tegelikku möödasõitu alustada. Ning peale
möödasõidetavast mööda jõudist peaks näitama jälle vähemalt 3 sekundit suunda ning alles siis tagasi pärisuunavööndisse minema. Oletades, et peale
suunamärguannet võtab pärisuunavööndisse jõudmine vähemalt 1 sekundi aega ning samuti enne möödasõidu alustamist peale suuna märguannet läheb vähemalt
1 sek aega, et vastassuunavöndisse jõuda, siis on meil siin kokku juba kulutatud aega 8 sekundit. Nüüd kui kaua võtab aega vastassuunavööndis
möödasõidetavast ette jõudmine (piisava kauguseni, et saaks tagasi reastuda)? Oletame, et kiiruste vahe on 10 km/h (näiteks tema 80 km/h ja sina mitte
ületades lubatud kiirust 90 km/h). Nüüd ega päris eessõitja tagastanges kinni ka ei tohi olla, ütleme et vahe sinu ja tema vaheline vahemaa on (enne
möödasõidu alustamist) 10 m (mis on vist veel isegi liiga väike maantee kiiruste korral) ja tagasi reastud siis kui kui oled möödasõidetavast 10 m
ettepoole jõudnud. Kokku siis 20 m. Selle läbimiseks kulub 10 km/h kiiruste vahe korral 7 sekundit. Seega kokku kulub 10 km/h kiiruste vahe korral
möödasõiduks aega 15 sekundit, eeldades et alustad möödasõitu 10 m kauguselt ja lõpetad 10 m peale möödasõidetavat ning näitad LE reegleid järgides
suunatuld.
Ok, kaugus pimeda kohani on 500 m. Oletame, et sealt tuleb välja sõiduk, kes ei ületa lubatud kiirust ja sõidab 90 km/h. Mõlemad autod liiguvad
teineteise suunas kiirusega 180 km/h ehk 50 m/s. 500 meetrine vahemaa läbitakse 10 sekundiga. Reeglitepäraseks ja ohutuks möödasõiduks oli vaja aga
vähemalt 15 sekundit, seega see möödasõit lõppes kurvalt.
|
|
|
Indrek
huviline
Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 quattro
|
|
Oi bljää.. sul on ikka viitsimist.. aga tagasimineku suuna võid ju sisse lükata kasvõi kohe, kui jõuad vastassuuna vööndisse, nii et seega võid oma 10
sek juba rahulikult tagasisuunda näidata
Enne möödaminekut võid ka juba suuna siis sisse panna, kui viimane vastutulev auto on mingi 100m kaugusel.. Nii et jõuab mööda ilusti 
Ise näitan heal juhul paar vilgatust ja mööda lähen ikka punn põhjas, et võimalikult vähe aega olla vastassuunas...
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
|
See on ilus ja tark jutt küll,kuid ma arvan,et pole ühtegi juhti,kes mõttes meetreid loeks.Selle asja nimi on hoopis tagumikutunne , mis seostatakse
terve mõistusega ja ohutunnetusega ja ongi möödasõit tehtud.Lisaks peab alati jääma võimalus tagasi tõmbuda mingi ootamatu asjaolu tõttu.Näit. 200- ga
madallennul tulev lennundusminister
|
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
|
Kui nii räigelt reeglitest kõik kinni peaks kasvaks kõvasti liikluses hukkunute arv.
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
vx_105
Bännitud
Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: insche
Oi bljää.. sul on ikka viitsimist.. aga tagasimineku suuna võid ju sisse lükata kasvõi kohe, kui jõuad vastassuuna vööndisse, nii et seega võid oma 10
sek juba rahulikult tagasisuunda näidata
Ise näitan heal juhul paar vilgatust ja mööda lähen ikka punn põhjas, et võimalikult vähe aega olla vastassuunas... |
OK, sellega võidame 3 sekundit, kuid siiski jäi 2 sekundit puudu (15-3=12, aga vaja oleks olnud 10) ja ikkagi kurb lõpp oli.
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
See on ilus ja tark jutt küll,kuid ma arvan,et pole ühtegi juhti,kes mõttes meetreid loeks.Selle asja nimi on hoopis tagumikutunne , mis seostatakse
terve mõistusega ja ohutunnetusega ja ongi möödasõit tehtud.Lisaks peab alati jääma võimalus tagasi tõmbuda mingi ootamatu asjaolu tõttu.Näit. 200- ga
madallennul tulev lennundusminister |
Eks ta tegelikkuses nii ole, aga selle arvutuse tulemus pani mindki natuke hämmastama, selles mõttes, et 500 meetriga (pool kilti) pole võimalik
ohutut ja reeglitepärast möödasõitu teha eesliikuvast 80 km/h sõitvast autost. Kui ta kiirus on 85, siis läheks vaja juba 2 korda pikemat vahemaad ehk
üle 1 km pikkust vaba teelõiku.
Ja kui hakata arvutama, et Viljandist Tartusse on u. 75 km, siis isegi kogu tee keskmiselt 85-ga sõites jõuad ainult 3 minutit hiljem kohale võrreldes
lubatud max. kiirusega e. 90 km/h: 50 minuti asemel 53 minutiga. TEGELIKULT see 3 minutit ei tasu seda riski, et:
1) pead trahvi maksma või lubadest ilma jääma (või on isegi võimalikud mõlemad variandid koos?)
2) see (mööda)sõit jääb sinu viimaseks
2) edasised "möödasõidud" sooritad ratastoolis

Ma ei väidagi, et ma ise liikluses kullatükk olen ja alati eeskirju järgin, kuid tegelikult ju me kõik tahaksime, et asi nii toimiks, et keegi ei
rikuks reegleid, kuid millegipärast keegi ei taha ise asjaga algust teha, vaid nähes, et teised rikuvad, ollakse julgem ka ise rikkuma. Tegelikult ju
on olukord meie liikluses tõesti päris hull. Paljud kardavad lennukiga sõita, et see on ohtlik, üsna tihti on kuulda lennukite süttimistest,
allakukkumistest jms-st. Paraku statistika järgi on juba ammu autoga sõitmine PALJU ohtlikum kui lennukiga lendamine ning jalakäijana tee ületamine
on PALJU ohtlikum kui langevarjuga hüppamine. Samuti langevarjuril on ka tagavaralangevari, kuid jalakäijal tagavaraelu kahjuks mitte.
See ei olnud mõeldud kellelegi isiklikult, vaid oli lihtsalt väike mõtisklus karmist reaalsusest meie liikluses.
|
|
|
CarlosSQ
huviline
Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 Avant TDi
|
|
vx_105-ile pluss punkt minu poolt kirja, tundub olevat suht tark inimene!
nagu siit teemast läbikäis on asi ikka juhtimises kinni mitte lihtsas töötegija. politseinik lihtsalt täidab oma ülemuse käsku. vaadake siit tulebki
see välja, et teinekord valima minnes tuleb tutvuda ka nende valitavate programmiga, mitte lihtsalt naabrimehe soovitust arvesse võtta.
olen sellega täiesti nõus, et teedel hukkub liiga palju inimesi. kuid kui inimene autoga sõites ei kinnita turvavööd siis peab see persoon olema ikka
TOTAALNE lollpea. näiteks ma sõitsin ükspäev ühes autos tagaistmel ja ma kinnitasin vöö, kuna oli tegemist suht pika reisiga 150 km. Olime umbes 100
km läbinud ja küsisin siis eesistujate käest, et vööd ikka lahti??? üks vastas sealt, et pigem eelistab autost väljalendu avarii korral, kui autosse
jääda (pidavat turvalisem olema). ma ei osanud sellepeale midagi öelda. peale seda mõtlesin, et eks lollpead peavadki surema kui nad seda just
turvalisemaks peavad?
Nii et eks liikluses kehtib ka see põhimõte, et nõrgad (lollid) surevad. Kuid halb on see, et nad võtavad ka kaasa, sellised inimesed kes hoolitsevad
enda ja ka tema ümber olevate inimeste tervise eest.
m.o.t.t. 
kvartali post jälle tehtud
There's lots of spirit in everyone!!!
|
|
|
|
ullivilli
huviline
Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4A 2,5TDIQ, BMW GS1100
|
|
Mis mõttes tuledega see opel vilgutama akas?
Niisama esituledega? Vilgutagu.
Liikluseeskiri näeb ette ainult punavalgele peatumist ja sinisele teed andmist.
Muidu pakuks välja, et kui üksi kinni peab, pole tal mingit õigustust vms, aga seda ma ei usu, et see toimiks. Kaamerad on vast ikka peale aetud.
Samas aga kui kaamerat vms ei ole, võid alati vabalt väita, et pole mingit kiiruse ületamist olnud. ala tema sõitis hoopis sinust mööda. Riigi ja
kohtu teema on nii, et kui on sõna-sõna vastu: ametnik-tsiviil, siis eeldatakse, et tsiviilil on õigus.
Minge metsa!
www.minemetsa.ee / www.ripptelk.ee
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ullivilli
Mis mõttes tuledega see opel vilgutama akas?
Liikluseeskiri näeb ette ainult punavalgele peatumist |
"punavalgele"?
vabandust, minule kunagi öpetati et peatuma peab "sinipunasega"
siis kui punavalgeid vilgutatakse ma tavaliselt seisma ei jää.
|
|
|
|
ullivilli
huviline
Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4A 2,5TDIQ, BMW GS1100
|
|
Sry minu viga.
Just just puna-sinine.
Ps autost välja lendamine ei ole küll turvaline, aga vähendab võimalust invaliidiks jääda.
Aga nu eks igal ühel omad prioriteedid.
Minge metsa!
www.minemetsa.ee / www.ripptelk.ee
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |
|