Lehekülgi: 1 2 3 4 |
Kiro
huviline
Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 (c5) 1.9
|
postitati 20.10.04 12:08
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja MarkoC
Tsitaat: | Esialgne postitaja Kiroolen ise veendunud kui märk näitab 70 siis ongi 70(mitte et mingid londid 100-ga mööda
kihutavad)! Tuleb olla ise eeskujuks ja äkki kunagi koidab päev mil kõigile mõistus pähe tuleb ja lõppeb see mõtetu kihutamine ja lolli mängimine ja
hakatakse eeskirju täitma! |
Muhhahaa 
Sõidan ALATI + 10-20 km/h vähemalt ! Kotib see sind ? Segan ma sind sellega, kui möödun sinust ja sõidan OMA sõitu ? 
On ikka taaskord maailmaparandajad lagedale tulnud värskete lubadega ...
Btw lasen alati inimesed üle tee ja näitan ka suunda 98 % juhtudest, st kui hoovi manööverdan siis mitte 
eksole lihtne, liikle ise ja lase ka teistel seda teha
|
no milles siis üldse probleem ? eks sõidame kõik nii nagu ise tahame!siis ei tasu ajada mingit juttu alla känud liikluskultuurist ja sellest ,et keegi
kellegi ette keeras või mida iganes valesti tegi! inimest suhtumine asjasse ongi asja nässu keeranud! mian igatahes olen veendundu et tuleb sõita nii
nagu märgid ja seadused ütlevad! kelle jaoks need siis tehtud on kui keegi neid ei täida(kas tõesti selleks et neid rikkuda???
ja ega häirib küll selline sõit!väga närvi ajavad need mööda sõelujad!krt su suhtumine on ikka väga viis! ma saan aru kui sõdad 100-alas 110-120-ga
sellest pole hullu elan üle! aga kui linnas ikka üle 70 rauas on siis ikka paneb väga mõtlema küll,et mis toimub!
|
|
|
resnick
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 '93
|
postitati 20.10.04 13:16
|
|
|
aga mind häirivad need tüübid, kes foorumites nutavad, et oi kui halb oi kui halb ja ise siis käituvad samamoodi hiljem.
ise ka korralik juht üldjuhul, kuna säästan ennast ja oma kaasreisijaid ning oma autot. linnateedel enamasti 50-gi liialt suur kiirus tglt.
276
|
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
postitati 20.10.04 14:03
|
|
|
Eriti vihale ajavad jalakäijad, kes on otsustanud sebra kõrval hakata tuttavaga lobisema, krt sina pead kinni ja keegi tglt ei tahagi nagu üle tee
minna, kas on raske see kaks sammu eemale astuda.
|
|
|
maxs30
huviline
Registreerunud 11.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5 TDI
|
postitati 20.10.04 16:11
|
|
|
Sõidan iga päev Tallinnas kusagil 200 km päevas ja seda veoautoga.Suunatule mitte näitajaid näen mitmeid päevas. Aga mis puutub viisakatesse
juhtidesse siis neid ikka jagub. Teen pöördeid peatänavale tipptundidel palju ja kui mind vahele ei lastaks siis istuks nendes ummikutes siiani. Et
märku anda maanteel möödasõiduks ei pea alati suunda paremale näitama, piisab ka sellest et hoiad võimalikult paremale (teed on piisavalt laiad
selleks).Tagant tulev juht lihtsalt näeb paremini ja võtab ise otsuse vastu kas ta möödub või mitte.Ja kui juht selle eest sind tänab suunakate
vilgutamisega siis teeb see meele kohe rõõmsaks. Peab ise lihtsalt positiivemalt suhtuma ja küll siis liiklus ka sujub.
|
|
|
kollerimees
huviline
Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
postitati 20.10.04 16:43
|
|
|
Eesti Politsei
auto nr 27
|
|
|
|
rr10
huviline
Registreerunud 19.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI 100/2.3E (HETKEL JUBA OMANIKKU VAHETANUD)
|
|
Koit
huviline
Registreerunud 10.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 2,8 quattro, A3 1,8 turbo
|
postitati 21.10.04 09:34
|
|
|
Mis häirib kõige rohkem liikluses?
Mind häirivad kõige rohkem kodanikud,kes sõidavad kuskilt ette ja siis arvavad,et terve tee on nende oma
|
|
|
4b
huviline
Registreerunud 09.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80B4 1.9tdi
|
postitati 21.10.04 14:08
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja maxs30
Sõidan iga päev Tallinnas kusagil 200 km päevas ja seda veoautoga.Suunatule mitte näitajaid näen mitmeid päevas. Aga mis puutub viisakatesse
juhtidesse siis neid ikka jagub. Teen pöördeid peatänavale tipptundidel palju ja kui mind vahele ei lastaks siis istuks nendes ummikutes siiani. Et
märku anda maanteel möödasõiduks ei pea alati suunda paremale näitama, piisab ka sellest et hoiad võimalikult paremale (teed on piisavalt laiad
selleks).Tagant tulev juht lihtsalt näeb paremini ja võtab ise otsuse vastu kas ta möödub või mitte.Ja kui juht selle eest sind tänab suunakate
vilgutamisega siis teeb see meele kohe rõõmsaks. Peab ise lihtsalt positiivemalt suhtuma ja küll siis liiklus ka sujub. |
Njah, kui sa veoautoga ringi sõidad, siis pole ime, et kõik sulle teed annavad
|
|
|
Dust Rocket
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: avataris on mälestus!!!!
|
postitati 24.10.04 09:15
|
|
|
No mul oli paari päeva eest säärane juhus, vurasin oma autoga linnas (Tallinn), jalakäijad sebisid sebral, hakkasin kenasti hoogu maha võtma.
Ootamatult uhas minust mööda auto, marki ei mäleta ja pole ka oluline ning siuhti üle sebra. Rahvas kargas, kes vasakule, kes paremale. Jäin oma
käruga kenasti sebra juurde seisma, et memmed, taadid, neiud, noormehed üle lasta. Seisin siis seal nõutu näoga , sest keegi ei tahtnud üle minna, lasin isegi sortsu signaali, et endale tähelepanu tõmmata aga muist
jalakäijatest keerasid isegi selja no jumal autta   . Seoses sellega, et mul oli terve kari närvilisi autojuhte seljataga
otsustasin sündmuskohalt lahkuda.
Muidu olen paras liiklushuligaan küll, aga jalakäijaid proovin üle lasta ja suunda näitan küll, kui jõuan (käiku vaja alla vahetada enne kurvi ja
rooli vaja keerata).
Ah jaa, kui keegi teist Peterburi maanteel, musta värvi, musta autoga, mööda uhab või teie taga signaalitab ja tuledega vilgutab, kui te teises reas
kulgete olen see mina.
Satan will claim my soul.
|
|
|
|
ardo21
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a4
|
postitati 02.02.05 16:07
|
|
|
Tegelikult häirivad inimesed kes sõidavad kas 48-51km/h
või 88-91km/h
linnas rikub täpselt 50-ga sõitja minu arvates kogu liiklusvoolu ära!!
|
|
|
jansa
huviline
Registreerunud 28.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2,6
|
postitati 02.02.05 18:52
|
|
|
Kannatuste rada Suur-Sõjamäel
Argipäevaõhtune kodutee sunnib mind ületama Tartu mnt ja Järvevana risti suunal Suur-Sõjamäe -Järvevana 5x nädalas õhtuse tipptunni ajal. Siinkohal
tahks natuke auru välja lasta ja öelda: Tartu mnt Järvevan Suur-Sõjamäe rist imeb täiega!!!
Kõigepealt sooviksin südamest kätt suruda inimesel, kes mõtles välja suurepärase liiklusskeemi Ülemiste keskusest Suur-Sõjamäele ja vastupidi
pööramiseks, 5+. Sul on õnnestunud oma geniaalsusega tekitada Suur-Sõjamäel vana Diviigateli raudteeharuni ulatuvad ummikud. See imetore ohutussaar
ja otse üle ristmiku minev üks sõidurida, lisaks 2 foori näitavad, et tegemist on olnud tõelise projekteerimisvirtuoosiga. Õhtusel tipptunnil käib
seal totaalne anarhia, kannatuse katkedes üritavad juhid kõikvõimalikul moel edasi pääseda, paistab ju tesel pool ohutussaart tükk tühja maad e. Tartu
poole või otse Järvevanale viiv sõidurada (linna poole pöörajate saba on kuni ohutussaareni, millest mööda saab vastassuuna vööndist või Ülemiste
keskuse tagan läbi Tartu mnt`le sõites, kus samasugune ummik ees ootamas).
Südamlikud tänud Sulle spetsialist, naudin seda viimase piirini pehmeks sõidetud tänavat ning sinu imetlusväärset ohutussaart viiel õhtul nädalas,
palun, ära kunagi enam ristmikke projekteeri ega liiklusskeeme välja mõtle, vaheta ametit, viska kraavi kuskil või tee midagi muud lihtsamat!
Möödudes eelkirjeldatud ohutussaarest ongi käes õhtuse kojutõttaja südamesoojendaja, Tartu mnt ja Järvevana rist.
Õhtusel tipptunnil Suur-Sõjamäelt Jarvevanale saamine nõuab hobuse kannatust, esiteks Järvevanalt linna sõitjad ei jõua järgmise foori alt läbi ja
ummistavad ristmiku, siis tulevad Tartu poolt veel sinna otsa ja sina vahid oma rohelist tuld, mis põleb 10 sekundit, ja sõita ei saa, sest ristmik on
umbes. Teatud sort inimesi ei saa aru, et kui ta ristmikult üle ei pääse, pole mõtet sinna trügida (LE´s keelatud tegevus) ja ummikut tekitada,
järgmise rohelisega saab ju kindlalt üle. Sama kehtib ka osade profide e bussi- ja rekkajuhtide kohta, ära krutib, kui sul läheb tuli fooris
roheliseks ja mingi 20meetrine vajub Tartu poolt süüdimatult ristmikule ummistades selle täielikult. IMEB! IMEB! IMEB! KUS ON POLITSEI hmm, rumal
küsimus, ilmselgelt kps´i värava taga, nagu pildilt näha võib...?!
Kogu selle hala lõpetuseks soovin kõigile audiklubilistele pikka meelt ja õnnelikku kojujõudmist !
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 02.02.05 23:21
|
|
|
Ja siinkohal palve kõigile selle postituse lugejatele- näidake varakult ja õigeaegselt suunda! Tavapärane koht kus mina peaaegu igapäevaselt liiklen-
mustamäe prisma parklast väljumisel vasakule (mustamäe tee poole siis) pööramisel. Ma ei tea milles asi aga sinna parklasse pööravatest autodest vist
u 90% ei viitsi suunda näidata, samas ootavad parklast väljuvad autod vasakpöördevõimalust. No tõesti nimetaks selliseid tegelasi m.nnideks kes
niimoodi käituvad, arvestagem natukenegi ka kaasliiklejatega!
Teine teema on ülekäigurajad, täna konkreetselt tahtsin ühele wordsierravennale küljepealt sisse keerata. Hakkan mina nimelt enne ülekäigurada teed
andma lapsevankriga!! tee ületamist ootavale tädile kui see tegelane arvas, et hakkab minust mööduma. Ma millegipärast automaatselt keerasin oma
masina tegelasele risti ette, et too ikka lapsevankrist üle ei tahaks sõita. Järjekordselt palve- arvestagem ikka teistega ka!
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 03.02.05 08:08
|
|
|
Minu rekord Suur-sõjamäelt bussijaama 52 min.Kilomeetrites tuleb vast 4km 
|
|
|
|
kraal
huviline
Registreerunud 16.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 3,0 Quattro
|
postitati 03.02.05 09:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jansa
Argipäevaõhtune kodutee sunnib mind ületama Tartu mnt ja Järvevana risti suunal Suur-Sõjamäe -Järvevana 5x nädalas õhtuse tipptunni ajal. Siinkohal
tahks natuke auru välja lasta ja öelda: Tartu mnt Järvevan Suur-Sõjamäe rist imeb täiega!!!
Kõigepealt sooviksin südamest kätt suruda inimesel, kes mõtles välja suurepärase liiklusskeemi Ülemiste keskusest Suur-Sõjamäele ja vastupidi
pööramiseks, 5+. Sul on õnnestunud oma geniaalsusega tekitada Suur-Sõjamäel vana Diviigateli raudteeharuni ulatuvad ummikud. See imetore ohutussaar
ja otse üle ristmiku minev üks sõidurida, lisaks 2 foori näitavad, et tegemist on olnud tõelise projekteerimisvirtuoosiga. Õhtusel tipptunnil käib
seal totaalne anarhia, kannatuse katkedes üritavad juhid kõikvõimalikul moel edasi pääseda, paistab ju tesel pool ohutussaart tükk tühja maad e. Tartu
poole või otse Järvevanale viiv sõidurada (linna poole pöörajate saba on kuni ohutussaareni, millest mööda saab vastassuuna vööndist või Ülemiste
keskuse tagan läbi Tartu mnt`le sõites, kus samasugune ummik ees ootamas).
Südamlikud tänud Sulle spetsialist, naudin seda viimase piirini pehmeks sõidetud tänavat ning sinu imetlusväärset ohutussaart viiel õhtul nädalas,
palun, ära kunagi enam ristmikke projekteeri ega liiklusskeeme välja mõtle, vaheta ametit, viska kraavi kuskil või tee midagi muud lihtsamat!
Möödudes eelkirjeldatud ohutussaarest ongi käes õhtuse kojutõttaja südamesoojendaja, Tartu mnt ja Järvevana rist.
Õhtusel tipptunnil Suur-Sõjamäelt Jarvevanale saamine nõuab hobuse kannatust, esiteks Järvevanalt linna sõitjad ei jõua järgmise foori alt läbi ja
ummistavad ristmiku, siis tulevad Tartu poolt veel sinna otsa ja sina vahid oma rohelist tuld, mis põleb 10 sekundit, ja sõita ei saa, sest ristmik on
umbes. Teatud sort inimesi ei saa aru, et kui ta ristmikult üle ei pääse, pole mõtet sinna trügida (LE´s keelatud tegevus) ja ummikut tekitada,
järgmise rohelisega saab ju kindlalt üle. Sama kehtib ka osade profide e bussi- ja rekkajuhtide kohta, ära krutib, kui sul läheb tuli fooris
roheliseks ja mingi 20meetrine vajub Tartu poolt süüdimatult ristmikule ummistades selle täielikult. IMEB! IMEB! IMEB! KUS ON POLITSEI hmm, rumal
küsimus, ilmselgelt kps´i värava taga, nagu pildilt näha võib...?!
Kogu selle hala lõpetuseks soovin kõigile audiklubilistele pikka meelt ja õnnelikku kojujõudmist ! |
Rohelin foorituli Suur-Sõjamäelt 10 sek. hmm....
Taru mnt.-lt tulles on roheline foor 9 sek. Järvevanalt tulles 45 sek. ja Suur-Sõjamäelt tulles ei teagi ei ole lugenud aga hommikusel ajal kindlasti
vähem kui 10 sek. vast isegi ainult 5 sek. Õhtul vast rohkem
Aga jah häirivad need jobud kes suunda ei näita. Mõistata nii autoga sõites kui jala käies.
Veel häirivad ~70a vanapässid kes sõidavad samamoodi kui kuuekümnendatel kui teed tühjad olid
|
|
|
Mäks
huviline
Registreerunud 04.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1,9TDI
|
postitati 03.02.05 10:04
|
|
|
Ma üritan ennast igasugusest jamast häirida mitte lasta.. Siiski häirivad mind siniste ustega autod ja uimerdajad.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |
|