Tere,
ostsin 2008a b7me ja sellega tuli kaasa Nokia E51 dokk. Algul kasutasin autos iphonet üle BT kuid kuna iphone saba andis ostsin E51e. Telefoni dokki
visates hakkab telefon laadima kuid telefoni millegipärast autoga ei ühendata. Lappasin seadistust ja ainus mida ma sealt leian on erinev BT konf kuid
doki kohta mitte miskit. Kas on võimalik et kasutan telefoni dokis või on dokk ainult selleks et laadida ja telefoni funktsionaalsus käib ikka üle
BT?
M
kama2
huviline
Registreerunud 24.08.03
Kasutaja on eemal
postitati 18.08.11 06:56
Kui ühendad dokki, siis telefon vaid laeb ja ühendab välisantenni, ja kui dokil on olemas nupp, siis sellega saad kasutada sisemist auto telefoni mälu
(50 numbrid. häälvalimisega). ühendus auto ja telefoni vahel on ikka läbi bluetooth,i
m6mmix
huviline
Registreerunud 30.06.11
Kasutaja on eemal
postitati 18.08.11 07:11
Tere,
kui lugu on nii siis äkki sa oskad ka öelda miks roolilt helistamine ei tööta? Kui mu eelmine telefon oli BT-ga ühendatud siis ma nägin näidikute
vahel telefoni raamatut aga kui ma helistada üritasin siis ta tegi mingit imelikku häält ja keeldus helistamast. Kui ma aga kasutasin keskkonsoolis
asuvat rns-e'd siis helistas ja polnud mingeid probleeme, sama kehtis ka vastu võtmisel. Arvasin et see on nii kuna ta üritab läbi doki helistada
kuid kui sa ütled et helistamine käib igal juhul üle BT siis kas sul on ideid mis seda takistada võis?
M
kama2
huviline
Registreerunud 24.08.03
Kasutaja on eemal
postitati 18.08.11 07:18
Helistamine käib igal juhul üle bluetooth,i, kui tegu sarnase adapteriga, nagu pildil.
Endal ka E51 ja dokk juurde ostetud .
Muu osas ei oska öelda, minu B7'l pole rooli nuppe ega RNS'i. Pakun välja, et äkki oleks vaja aktiveerida "Remote SIM Access " (kusagil seda
nägin, a esimese kiiruga ei leidnud üles)
Tere,
aitäh kama2 info eest.
Üritan pärast telefoni BT-ga ühendada ja vaatan mis nägu ta siis teeb, kas rooli juhtimine hakkab tööle v ei.
Imelik ainult et laadija/antennipikenduse pärast selline dokk keskkonsooli külge poogitakse, arvaks et on kohe täis telefoni juhtimis
funktsionaalsusega aga vat kus sops.
M
kama2
huviline
Registreerunud 24.08.03
Kasutaja on eemal
postitati 18.08.11 07:52
Jah, ma algul ka lootsin, a netis surfates, sain asjast sotti. Kuid vaatmata sellele, see lahendus on ikka päris hea. Näiteks vajuta doki nupp ja
peale piiksu ütle "Help". Auto Sulle räägib, mida teha saab
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.5% - SQL: 70.5%]