Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A4 (2005) Navi margi tuvastamine ja plaat sellele (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 2066)
Allan30
huviline

Registreerunud 30.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.07.11 09:42 Tsiteeri
Audi A4 (2005) Navi margi tuvastamine ja plaat sellele

Olen hädas. Esmalt ei saa ma aru mis navi versioon mul üldse on. Navi enda seadetest lugesin välja BNS 4,2 aga pole siin foorumis sellist marki kohanud. Ka Revalis ei suudetud VIN-i abil navi marki tuvastada. Tegemist 2005 a. diisel A4-ga. Navi pilt kuvatakse auto enda näidikute paneelile ja plaadiboks on eraldi taga vasakul tiivakoopas. Kas keegi aitab pihta saada mis naviga on tegemist ja kas Eesti kaarti sellele leidub?

Ette tänades abi eest!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 30.07.11 19:08 Tsiteeri

Googleda vähe. Ja pane pilt üles. 2005 aasta l võiks juba RNS-e sees olla. Aga kui navi paati pagassist sisse paned siis peaks MMI olema. Kui plaadi paned otse navi ülemises ääres olevasse pilusse siis unusta eesti kaart ära.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ahartsi
huviline

Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal

postitati 30.07.11 19:32 Tsiteeri

BNS navi kolmas ja neljas seeria on mõlemad pagassis asuva naviCD lugejaga ja nendele seadmetele baltikumi toega kaarti ei ole tehtud, ega tehta ka tulevikus!
2005 aasta Audi A4 ja Audi MMI on "natuke" ebareaalne kooslus.:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Allan30
huviline

Registreerunud 30.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.11 12:34 Tsiteeri

Plaat ei lähe pilusse ülemisest servast vaid pigem alllpool asub see pilu. Kui te väidate, et Baltikumi kaarte pole BNS-ile loodud siis on kehv lugu küll. Imelik, miks mingitele mudelitele tehakse aga teistele mitte...:(:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 05.08.11 21:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Allan30
Plaat ei lähe pilusse ülemisest servast vaid pigem alllpool asub see pilu. Kui te väidate, et Baltikumi kaarte pole BNS-ile loodud siis on kehv lugu küll. Imelik, miks mingitele mudelitele tehakse aga teistele mitte...:(:(

BNS 5.0-le (CD põhine) on baltikumi kaart täitsa olemas. Link
BNS 5.0 paigaldati A4-le alates 2006.

EDIT: Kaardi link parandatud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
80quattro
klubiliige

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3

postitati 05.08.11 22:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Allan30
Olen hädas. Esmalt ei saa ma aru mis navi versioon mul üldse on. Navi enda seadetest lugesin välja BNS 4,2 aga pole siin foorumis sellist marki kohanud. Ka Revalis ei suudetud VIN-i abil navi marki tuvastada. Tegemist 2005 a. diisel A4-ga. Navi pilt kuvatakse auto enda näidikute paneelile ja plaadiboks on eraldi taga vasakul tiivakoopas. Kas keegi aitab pihta saada mis naviga on tegemist ja kas Eesti kaarti sellele leidub?

Ette tänades abi eest!

SIIN lk 27 on erinevate Navide välimused ja vöimalikud plaadid. BNS 5.0 on Poola ja Balti riigid olemas; BNS 4.0 pole.
Lisainfo (uuem) Siin

Toomas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.1% - SQL: 72.9%]