Lehekülgi: 1 2 |
Westcoast
huviline
Registreerunud 05.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 Allroad 4,2 V8
|
postitati 10.07.11 17:30
|
|
|
Ma usun küll, et oli "töösoe" sest käe ära kõrvetas küll
Vb ka katalüsaator umbes et poob krt teab neid probe võib parajalt olla aga homme ma lähen teen kerge tiiru mõne spetsi juurest läbi ning siis saab
selgeks
|
|
|
Westcoast
huviline
Registreerunud 05.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.07.11 15:01
|
|
|
No nii täna sai siis sumps korda, uued küünlad, temp andur uus, jagaja kaas ja krdi pritsungit kh suts sätitud, et kole palju toorest ei saaks ning
asi korras.
Auto nagu uus vaikne,ei tahma ega haise nagu prohmus aga krdi pikalt sai jamada küll 8-st hommikul kuni õhtul 17ni pmst, sest printsugit torkides
otsustas auto esialgu otsad anda ja mitte kuidagi enam käima ei läinud, ometi oli säde ja kõik olemas ning siis panime auto sleppi ja tõmbasime käima
ning saime ära sättida ja jällegi auto väga viis.
Kõik see sai teostatud Us cars-i remondi töökojas ning maksin vaid 1 töötunni ja juppide eest ülejäänud aeg oli tasuta kuna nad ise seda sättides
keerasid selle pepusse
|
|
|
Westcoast
huviline
Registreerunud 05.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.07.11 13:28
|
|
|
Täiesti haige!
Täna hakkas auto järjekordselt pullima: Jõnksutab sõites,poob, sureb välja ega taha käimagi jääda.
Käis alles nädalake tagasi remondis ja siis sai kõik tips tops korda nagu vaja. Auto töötas ilusti ei poonud,jõnksutanud ega haisenud bena järgi.
Peale selle täna gaasi suts garaazi juures andsin lõi maa sumpsi alt süsimustaks.
Eelmine kord kadus jõnksutamine ära kui kütsifiltri ära vahetasin ning kütsilebra peale pritsungi timmimist, kuid ma ei oska enam kohe mitte midagi
peale hakata.
Kas tõesti oleks mul lihtsam kuskilt mingi teine mootor osta ja see minema visata või on mingit lootust seda kergemalt ja soodsamalt korda saada?
|
|
|
fufanu
huviline
Registreerunud 07.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,3 91.a
|
postitati 19.07.11 13:44
|
|
|
Mine speedsterisse ja lase masin paika panna !
|
|
|
Westcoast
huviline
Registreerunud 05.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.07.11 14:08
|
|
|
Nojah tallinnasse sellega ma vist ei jõua.
Vast on Pärnus mõni asjapulk kes tõesti midagi ka jagab ega võta raha lihtsalt tühja?
|
|
|
fufanu
huviline
Registreerunud 07.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.07.11 17:24
|
|
|
Pärnut ei tea, aga tartus peaks küll mingi asjapulk olema, kohalikud ehk teavad rohkem.
Teiseks Pärnu-Tallinn vahemaa pole nüüd nii metsik ka, lepi aeg kokku Speedsteris ja otsi omale keegi, kes sind sleppi võtab ja asi mutt !
|
|
|
Westcoast
huviline
Registreerunud 05.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.07.11 06:41
|
|
|
No igatahes täna öeldi ühe tuttava remondimehe poolt, et kütusepump minemas sel juhul kuna tühikäigu andur,klapp ja bena filter said ju uued ja nende
läbi asi paranes vaid nädalaks.
Samuti küsis ta kohe kas külmalt töötab ilusti? Ja nii ta ka on.
Hommikul külmalt töötas seni ilma juperdamisetta kuniks mootor soojaks sai ja alustas taas.
Seega palju mingi kütusepump maksta võiks kasvõi kasutatud?
|
|
|
RandoV
huviline
Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: S4 B8
|
postitati 20.07.11 14:21
|
|
|
Forsist kuskil 50 euri , Bosch-i pump kuskil 100 euro kanti minu mootori puhul vähemalt.Bensupumba karbipeal oli veel kirjas ,et sobib ka isegi
mingile Ferrarile
|
|
|
fufanu
huviline
Registreerunud 07.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.07.11 17:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Westcoast
No igatahes täna öeldi ühe tuttava remondimehe poolt, et kütusepump minemas sel juhul kuna tühikäigu andur,klapp ja bena filter said ju uued ja nende
läbi asi paranes vaid nädalaks.
Samuti küsis ta kohe kas külmalt töötab ilusti? Ja nii ta ka on.
Hommikul külmalt töötas seni ilma juperdamisetta kuniks mootor soojaks sai ja alustas taas.
Seega palju mingi kütusepump maksta võiks kasvõi kasutatud? |
Olin üle eelmine kevad sama probleemi ees, külmalt käis - soojalt puterdas, probleemiks oli umbes klots aka kütuserõhu regulaator pritsepea küljes +
ka pritsepea ise oli [roppus] täis, ohtralt WD'd sisse ja sai elu sisse klotsile, edasi aitas Hannes väikse seadistusega ja töötab siiani
probleemideta
Pumba kaela esialgu ei ajaks, kui pump minemas siis peaks tagant paremalt undamist kuulda olema.
|
|
|
Westcoast
huviline
Registreerunud 05.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.07.11 17:13
|
|
|
no pinina teeb vaid korraks kui süüde sisse lükata aga nsm tõesti ei pinise tühja või pole ma lihtsalt veel täheldanud.
Kuid noh eks ma vahetan ka selle kütsipumba ära pluss otsin kellegi kes pritsungist midagi rohkem jagab ja lasen ta kallale
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |