Audi 100 C4 2.3 - 1991 - trime
Tere Audi huvilised.
Tuli väike idee alustada oma teema kirjutamist. Sai siis omalegi C4 ostetud. Sel hetkel mil mina ta endale sain, oli vigu päris palju. Küll oli Amort
katki, rattalaagrid läbi,veovõlli kumm katki ja muidugi ABS-i anduri juhtmed oli läbi lõigatud ja kinni teibitud, ei tea miks see hea oli?!. Eelmisel
omanikul oli komme käija purjuspeaga sõitmas, sellest oli tingitud muidugi omadvõlud niiöelda. Aga noh, mis me sellest ikka räägime. Mina olen temal
nüüd teind sellele isendile vajalike asju. Mootor sai seest vähe puhastatud.
Õli,õlifilter,õhufilter,amordid,laagrid, rehvid.
Plaanis on teha lähiajal üks hea värvitöö. nimelt juhipoolne uks ja tiib on saanud mingi kõksu. uus uks olemas, aga pole saand veel tiiba soetada.
siis lähen ajan värvijatel jalad alla ja lasen niipalju teha kui vaja. Eelnevalt on vahetatud tagaluuk, see on ka teistvärvi kui peaks olema, aga saan
ka sinna uue värvi selga. Plaan on hiljem teha mattmustaks, aga las see jääda tulevikku plaanideks.
Eile käisin väljalaske süsteemi parandamas. tulemuseks oli madalam ja mahe hääl, aga mitte palju, et kannatab ikka sõita
plaan on veel ka selline, et tahakas mootori pulkadeks lahti võta ja teha seda, mida vaja. väike idee oli ka kaan lihvimisse saata. Aga eks seda
näitab aeg.
Lisadest niipalju, et esimesed el.akndad,el.katuseluuk,
Helisüsteemi sai ka natuke täiendatud, lisatud on 2x330w ovaalid, 800w sobwoofer , 500w võim ning kondekas.
http://nagi.ee/photos/plexfrode/18756299/in-set/318829/
leiate pildid
jalgratas on ikka kahe pedaaliga aga kiire auto on kolmega ja manuaal käigukastiga.
|
|