Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kuidas panna "avatari" TÄNAN, SELGE (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1814)
ojamees
huviline

Registreerunud 14.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: 100 2,8 QUATTRO ja 80 QUATTRO

biggrin.gif postitati 10.10.04 21:05 Tsiteeri
Kuidas panna "avatari" TÄNAN, SELGE

olen arvutist üpris vöhik. Jagan õliseid asju palju paremini. palun aidake.

REMONDIN KÕIKE MILLEL ON LEISTANGID
51 33375
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 11.10.04 06:21 Tsiteeri

Avatari panemiseks peab see pilt kuskil internetis paiknema. Kui on nii, siis võta Juhtpaneel -> Muuda profiili ja sisesta avatari kasti pildi veebiaadress (koos http:// 'ga). Avatari maksimumsuurus on 150 x 150 pikselit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 11.10.04 08:47 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/faq.php?page=usermaint#4 ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 11.10.04 12:10 Tsiteeri

Ma olin algul sama probleemi ees, et teen nagu kõik õieti, aga avatari ikkagi ei näe. Asi oli selles, et kõik serverid ei luba linkida (minu oli siis pildike zone.ee-s).

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 11.10.04 12:57 Tsiteeri

tasuta serveriruumi jagavatest lehtedest saab vist ainult hot.ee -d linkida

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 11.10.04 13:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja audifan
tasuta serveriruumi jagavatest lehtedest saab vist ainult hot.ee -d linkida

Hot.ee on jällegi piiranud ligipääsu oma serverile, näiteks välismaalt, nii et mina sinna oma asju panna ei saa... Õnneks on Audiklubis sõbralikud inimesed, kes mind muude piltide osas aidanud (abipakkujaid oli palju!), tnx:). Avatari panin oma töökoha serverisse

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Sigma80
huviline

Registreerunud 21.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B5 2.8 quattro

postitati 11.10.04 18:35 Tsiteeri

kusjuures mina täheldan sellist asja et ma kasutaja ka streetrace.org-s ja seal mu zone.ee link toimib avatarina ja pilt kenasti ees. Siin aga ei toimi, ja veel selline imelik asi, et kui mul see pilt exploreris lahti on, siis ilmub ta ka siia avatari kohale, kui aga pilt lahti pole, siis ei midagist. ühesõnaga veidi segane asi. pean siis hot.ee-sse üle kolima?

Ärge ainult kihutage!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
liivi
klubiliige

Registreerunud 30.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: C8 3.0d/h

postitati 11.10.04 18:59 Tsiteeri

põhimõtteliselt soovitatav oleks tõesti pildid kas hot.ee'sse (kuigi nagu kirjutati, on see nähtavasti välispiiranguga) võisiis mõnda eradomeeni üles riputada.

ei oska täpselt öelda, miks zone.ee pilte linkida ei luba, kuid on korduvalt kogetud, et näiteks mõne muu-laiendilise faili salvestamisel (zone.ee'st) tahetakse arvutisse talletada hoopis nende domeene reklaamiv html-laiendiga veebileht... ja ega piltide otselinkimise keelamine uus trikk pole, ameerika "laiatarbedomeenides" kasutatakse seda juba ammu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.5% - SQL: 68.5%]