Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi c4 1992-1997 servotronicu juhtmestik. (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1684)
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 10.06.11 19:37 Tsiteeri
Audi c4 1992-1997 servotronicu juhtmestik.

Kuna otsingust midagi täpset ei leidnud siis teeks uue teema ja nimelt probleem selles, et sai ostetud servotronic roolilatt mis pärit 95a s6 pealt aga kuna juhtmestikust ei suutnud üles leida õigeid servotronicu juhtmeid siis kas kuskil oleks olmas õpetus kuidas see juhtmestik ise valmis teha või on võimalik seda kuskilt osta valmis kujul? Ostu teema tegin ka aga siiani pole ühtegi vastust sellele ja nii tundubgi, et lihtsam oleks lasta see valmis teha kui kuskilt skeemi/õpetuse saaks. Moodul ja latt on olemas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 10.06.11 20:22 Tsiteeri

Mooduli all sa mõtled vist seda Servotronicu releed, mis on kaitsmeplokis (positsioonil 16).
Igastähes ma loodan, et sa võtsid kaasa selle relee, lati külge käiva pistiku ja releepesa.

Kõik juhtmed 0.5mm2 paksud, ühendusi on 5tk:
Relee pin 2 -> lati pistiku pin 2
Relee pin 4 -> Kiiruse signaal, kellaploki juhtmestikust leiad näiteks (vaata kuhu kõige mugavamasse kohta kellade punase 26 pin pistiku ots 7 jookseb, peaks olema valge-sinine)
Relee pin 5 -> lati pistiku pin 1
Relee pin 6 -> süütega lülituv +12v, kuigi ma võtaks selle kindluse mõttes kaitsmeplokis 14a või 15a otsast, nii on häving väiksem kui midagi ära susserdad.
Relee pin 8 -> mass

See siis S6 2.2T skeemi järgi vaadates.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.06.11 20:35 Tsiteeri

Mooduli all mõtlesin jh seda releed, pistikuid pole kuna sain juhtmestiku tervenisti enda kätte aga see relee polnud seal küljes ja sai sorteeritud see läbi aga ei leidnud sobivat otsa kuna neid mis sobiks oli seal päris palju ja nüüdseks juhtmestik tagasi antud juba. Mingit pilti on kuskilt võimalik leida millised need otsad välja näevad? Roolilati külge läheb siis nagu pmst 2 juhet kui õieti aru saan?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.06.11 21:01 Tsiteeri

Roolilati külge läheb jah tavaline kahene pistik, lihtsalt see teeks sul elu oluliselt kergemaks kui sul oleks kõik originaalpistikud olemas, seal ju juhtmetel õiged värvid ja pinid vastavalt ära nummerdatud. Lati külge sobis vist suvaline audi 2pin pistik mootoriruumist, pihusti oma näiteks. Relee alla ma ei tea mis läheks. Tõenäoliselt mõned kontaktid ühtiks tavalise releepistikuga, kuid siis pead ülejäänute ühenduse kuidagi juurde ratsima.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.11 20:18 Tsiteeri

Nii sai antud tuttava elektrooniku kätte see servotronicu süsteem et ta juhtmestiku teeks aga paar küsimust selle kohta: pmst releel on 6 klemmi, nimedega DI, V, W1, W2, 15, 31. Nüüd oleks vaja teada kuhu mis käib? Oletada võin, et W1 ja W2 on sellele andurile ehk? Releel on 6klemmi aga siin juttu 8?

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.11 22:21 Tsiteeri

Sellepärast ma täpsustasingi, et originaalpesa kaasavõtmine oleks elu veidi kergemaks teinud. Enamasti olen ma sellistele numbritele vastavad otsad leidnud just pesa mitte relee alt uurides.

Igastähes netist leitud suvalise pildi järgi(vaadates keskmise punase järgi tundub see pesa õigetpidi olevat):
http://home.earthlink.net/~oxy8384/images/bill/photo/Audi/605mod/relay_tabs.jpg

Pesa numeratsioon hakkab jooksma siis paremalt vasakule, ülevalt alla:
7 4 1
8 5 2
9 6 3

Kuid selles pole ma 100% kindel, et see just õige järjekord on. Ei ole ka hetkel võimalust, et masina pealt järjekorda täpselt üle kontrollida.

Et oleks raskem!
Siim-s
huviline

Registreerunud 12.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: A3 8P

postitati 07.02.13 17:08 Tsiteeri

Sai ise sama asjaga tegeletud :)

Kombinatsioon järgmine

Releel tähistatud jalad.

W1 roolilatti pin1
W2 roolilatti pin 2
15 kiiruse signaal
V süüde +12v
31 mass.

6-es klemm releel kastususel ei ole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 15.3% - SQL: 84.7%]