Deprecated: Implicit conversion from float 258521.99999999997 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - Kas keegi teab mis seal olema peaks?
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kas keegi teab mis seal olema peaks? (Vastuseid: 18 | Vaatamisi: 3722)
Markufka
huviline

Registreerunud 27.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.8 142kw 1997

postitati 28.05.11 08:36 Tsiteeri
Kas keegi teab mis seal olema peaks?

Pilt: http://fotoalbum.ee/photos/Markufka/84935535

Nii siis sihuke lugu et kas selle koha peal number 1 peab olema midagi, kui ja siis mis.
Räägin siis algusest loo ära ostsin auto ja hiljem avastan igasugu asju.

Küsimus tekkis selle pärast et avastasin et õli voolik nr3 on katki, valge voolik läheb alla seal otsas on kolmik. nr3 on katki siis seal veel üks voolik mis läheb edasi see korras aga siis läheb suunaga alla veel üks voolik nr2 ja nagu näha sinna ette pandud ratta polt klambriga kinni.

Ja sinn nr1 juurde läheb üks väike voolik selle küljes kakas klambrit mis on selle nr2 vooliku suurusega mille järgi eeldan et seal peaks midagi olema aga mis ei tea. sest mingeid muid otsai ma kuskilt ei leia kuhu nr2 minna võiks :D

Ma loodan et keegi aru ka sai miskit :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Markufka
huviline

Registreerunud 27.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.05.11 08:41 Tsiteeri

Üritasin otsida mingeid skeeme õli voolikutest aga tulutult ma ei leia kohe ültse mitte midagi siit internettist.
Tunnen ennast nagu esimest korda netti kasutamas. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Markufka
huviline

Registreerunud 27.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.05.11 16:09 Tsiteeri

http://fotoalbum.ee/photos/Markufka/84955279

Keegi teab mis selle vooliku mõte on või kuhu need otsad jõudma peaksid.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 28.05.11 16:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Markufka
http://fotoalbum.ee/photos/Markufka/84955279

Keegi teab mis selle vooliku mõte on või kuhu need otsad jõudma peaksid.

Karteri tuulutus.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Markufka
huviline

Registreerunud 27.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.05.11 17:13 Tsiteeri

Suur aitäh ma siin mõtlen juba pikkemat aega kas on see või ei ole.

Aga mure otsas olen ikka sest ei tea kuhu see kolmikus allapoole suunaga ots minema peab ei leia ühtegi auku kuhu seda kinnitada. Äkki osakb keegi öelda kust vaadata või kellelgi mõni skeem varuks

Selle auto ostmine oli vist ikka viga ja minu lollus kah.

Kõigepealt peale ostmist avastasin et katalüsaatorit ei ole alla, radika teine väiksem tiivik puru, üks voolik katki, teisele polt ette pandud, 3-4 juhet lihtsalt ripuvad kuhu käivad ei tea, 2-3 juhet läbi lõigatud :D Ja taga tipuks tundub et karteri põhjas ka vist pragu ja ma ei ole kindel kas õli temperatturi näiduka ka valetab sest see on kogu aeg 60 aaaa ja siis läks starter ka veel katki võtsin selle alt ära ja tegin lahti seal oli ainult juhtmete ja harjade puru ja sodi.
See on õnneks uus tellitud juba 115euri, Katalüsaatori panen universaalse kuni 3liitristele mõeldud (ei tea kas tasub muidugi) 80euri.

MA ostsin auto 24.05 tallinast sõitsin kuskil 300 km soome poole jõutsin sihtkohta ja nüüd alles hakkan vaatama millega ma sõidan ja avastan vigu ja imestan kuidas ma sellega siia ültse jõutsin.

Markufka
huviline

Registreerunud 27.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.11 15:49 Tsiteeri

Kas keegi oskab öelda kas nendesse kohtadess võib õli sattuda.

http://fotoalbum.ee/photos/Markufka/85003205
http://fotoalbum.ee/photos/Markufka/85003203

ja siis veel et kas see voolik peabki lahti olema

http://fotoalbum.ee/photos/Markufka/85003199

Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.11 17:04 Tsiteeri

Õli satub sinna (sisselaskesse) karteri tuulutuse kaudu. Se voolik kohe kindlasti lahti ei pea olema. Omasin samasugust masinat ja vahetasin endal need peened voolikud ära kuna olid kehva poolsed. Vooliku koht peast infot anda ei oska. Kui peale vaataks siis kindasti leiaks ka koha kuhu se pista.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 29.05.11 17:34 Tsiteeri

Tsitaat:

Oleksid sa enne lugenud seda teemat kuuenda lehe lõpust, siis.......

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=33193&page=6

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Markufka
huviline

Registreerunud 27.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.11 18:18 Tsiteeri

Aga mis ma siis vahetama peaks, et see õli sinna ei satuks või mille pärast ta sinna satub.

Karteri tuulutus voolikud is umbes ei ole kui vaatan aga selles voolikus mis poldiga kinni oli pandud oli küll kogunenud mingit valget vahutavat õli ollust kas see peabki nii olema http://fotoalbum.ee/photos/Markufka/84935819

Markufka
huviline

Registreerunud 27.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.11 18:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yanekk
Tsitaat:

Oleksid sa enne lugenud seda teemat kuuenda lehe lõpust, siis.......

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=33193&page=6

Ei mõista? Kütte kulu vastu ei ole mul midagi aga see, et ma ennem ostmist veel lähemalt ei uurind see mu lollus.
Usaldan vist inimesi liiga palju :(

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.11 18:30 Tsiteeri

Veits OT, kuid mida juba kahetsed?
Seda, et "remondimees" on kaane all asjatanud?
Kas mootori töös on häireid vöi on pigem tegu lihtsalt vaatest tekkinud masendusega?
Muidu tundub masin olevat suht ok olukorras..va S-Line kiri, mida ei eksisteeri tolle aastakäigu puhul.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Markufka
huviline

Registreerunud 27.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.11 20:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Veits OT, kuid mida juba kahetsed?
Seda, et "remondimees" on kaane all asjatanud?
Kas mootori töös on häireid vöi on pigem tegu lihtsalt vaatest tekkinud masendusega?
Muidu tundub masin olevat suht ok olukorras..va S-Line kiri, mida ei eksisteeri tolle aastakäigu puhul.

No näed isegi mis välja tuleb :D :( :D ei olegi S-line.
Ma pole siiamaani veel kedagi teist siia kaane alla lasnud.
Ma ennem mängin ise "remondimeest" ja üritan ennem vead üles leida kui viin kellegi nii öelda "remondimehe" kätte kes hakkab suvaliselt kõiki juppe välja vahetama ja oi näe Arve ka Palju suurem kui algul aravatud.
Eks natuke ikka paneb masetsema, et ülevaatusel öeldakse sõida kuusakoskisse selle autoga, katalüsaatoreid sa siia autoalla küll omale enam ei saa :(.
Aga noh mis tehtud see tehtud nüüd tuleb ta korda teha sest ilu pärast ta ostetud saigi ja kui omal huvi siis miks mitte.

Põhi probleem on mul ikka see karteri tuulutus, õli andur on aravatavasti ära tehtud et kogu aeg 60 aga ei saa pihta kohe kuidagi mis viga võib olla. Ei taha uut mootorit kah pärast ostma hakkata.
Et selles suhtes võiks keegi mulle nõu anda mida vaadata kas pean klappi kaante tihendid ära vahetama et selle
pärast õli sinna sisselaskesse lähebki.
Iga sugu videosid vaadand et mis võiks olla ja see tundub nagu kõige arusaadavam varjant olema

Kas keegi teab mis tähendab Auto registritunnistuses
Märkused lahtris:
Variant: LACKF1/LALGF1; Versioon: FM5__R92

Mootori töös nagu häireid ei täheldand küll aga ma ei tea ka ju ma aint 1päeva taga sõit et ei tunne veel mootori hääligi korralikult, rääkimata kõrval helidest. Tühikäigul väikse kõikumised olid

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.11 14:50 Tsiteeri

Pane enda asukoht profiili kirja...ehk keegi viitsib igavuse peletamiseks vöi aitamiseks pilgu peale heita ja mingeid toimivaid nippe jagada.
Kapoti aluse jutu puhul pidasin silmas, et enne sind on seal asjatatud.
TÜV punktis öeldi sedasi, et söida Kuusakoski...ma vist oleks taadule küll möne rasvasema öelnud.
Kui katalüsaatoreid pole, siis originaali alternatiiviks B-osa universaal vöi metallkärjega "sport"katalüsaator...ilma nendeta kahjuks jah TÜV pikalt ei seleta.
Kahtlustan, et öli satub sisselaskesse just pöhjusel, et tuulutus vöib kusagilt umbes olla, mitte et klapikanbrikaane tihend seda pöhjustab...kui kaanetihend lekib, siis vöiks tolle vahetuse ära teha küll.

Mootoritöö häirete all pidasin silmas edasiminekut, käivitumist, klöbinaid, poomisi/nöksutamisi jne jne.

Pisikesed törked on igati normaalsed, sest tolle aastakäigu puhul ideaalkorras isendit praktiliselt vöimatu enam leida.
Küll vöinuks S-Line kirja asemel soetada omale nelikveoline ;)
Edu nokitsemistel ja ära püssi nöne törke pärast veel nurka viska, pole Audi selles süüdi, et eelmine omanik kooner olnud.

Markufka
huviline

Registreerunud 27.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.11 15:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Pane enda asukoht profiili kirja...ehk keegi viitsib igavuse peletamiseks vöi aitamiseks pilgu peale heita ja mingeid toimivaid nippe jagada.
Kapoti aluse jutu puhul pidasin silmas, et enne sind on seal asjatatud.
TÜV punktis öeldi sedasi, et söida Kuusakoski...ma vist oleks taadule küll möne rasvasema öelnud.
Kui katalüsaatoreid pole, siis originaali alternatiiviks B-osa universaal vöi metallkärjega "sport"katalüsaator...ilma nendeta kahjuks jah TÜV pikalt ei seleta.
Kahtlustan, et öli satub sisselaskesse just pöhjusel, et tuulutus vöib kusagilt umbes olla, mitte et klapikanbrikaane tihend seda pöhjustab...kui kaanetihend lekib, siis vöiks tolle vahetuse ära teha küll.

Mootoritöö häirete all pidasin silmas edasiminekut, käivitumist, klöbinaid, poomisi/nöksutamisi jne jne.

Pisikesed törked on igati normaalsed, sest tolle aastakäigu puhul ideaalkorras isendit praktiliselt vöimatu enam leida.
Küll vöinuks S-Line kirja asemel soetada omale nelikveoline ;)
Edu nokitsemistel ja ära püssi nöne törke pärast veel nurka viska, pole Audi selles süüdi, et eelmine omanik kooner olnud.

TÜV punktis ma üritasin olla madalam kui muru, et äkki lasevad ikka läbi kui palju muud viga ei ole (on juhtund selliseid asju muga ) aga siis olid veel õõtsa puksid ja toonklaas :(

Ma pole veel jõudnud Kati kohta midagi uurida aga aitäh soovituse eest. Sport kati koht polegi kuuld midagi uus asi jälle minu jaoks :)

Eks ma uurin seda tuulutust veel edasi aga jah ise arvan et on need kaane tihendid selle video järgi:
http://www.blauparts.com/audi/audi_valve_cover_gasket/audi_valve_cover_gasket_kit.shtml 2min 30sekist vaadata kuidas tosuu hakkab ajama.
Päris nii hull se asi ei old aga ikkagi vb varsti on.
Ja ei te kas ise tasub vahetada targem võibolla lasta.

Neid tõrkeid mootori töös ei täheldand.
Selles õigus, üritan siis ise mitte olla kooner ja asi korda teha korralikult.

Suured tänud positiivsuse juurde andmises.

Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.11 16:13 Tsiteeri

Klapikambri kaane tihend lekib suure tõenäosusega selle pärast et üks vaakum klapp on umbes ja karteri tuulutus ei toimi korralikult. Vaata igaks juhuks kriitilise pilguga ka ketipingutite tihendid üle. Need hakkavad samal põhjusel lekkima ja mina neid ilma remondi manuaalita endal teha ei tahtnud. Sellepärast muretsesin ka remondi manuaali ja töö juures tegin. Pinguti tihendi vahetamiseks on ka spets tööriista vaja aga saab ka ilma selleta kui natuke ajusid ragistada. See on se klapp millest ma rääkisin mis on umbes https://www.dragtimes.com/parts/Volkswagen-Audi-oem-Suction-Pump-Purge-Valve-Pcv-Valve-_150602263834.html

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Markufka
huviline

Registreerunud 27.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.11 16:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Soyer
Klapikambri kaane tihend lekib suure tõenäosusega selle pärast et üks vaakum klapp on umbes ja karteri tuulutus ei toimi korralikult. Vaata igaks juhuks kriitilise pilguga ka ketipingutite tihendid üle. Need hakkavad samal põhjusel lekkima ja mina neid ilma remondi manuaalita endal teha ei tahtnud. Sellepärast muretsesin ka remondi manuaali ja töö juures tegin. Pinguti tihendi vahetamiseks on ka spets tööriista vaja aga saab ka ilma selleta kui natuke ajusid ragistada. See on se klapp millest ma rääkisin mis on umbes https://www.dragtimes.com/parts/Volkswagen-Audi-oem-Suction-Pump-Purge-Valve-Pcv-Valve-_150602263834.html

Selle klappi võtsin küljest ära ja vaatasin sisse ning puhusin kõik tundus korras olema aga ei tea mis toimub seal kus see klapp torgatud on ei saa puhuda kah see seal nurga taga ja all pool ei pääse ligi.
Aga neid keti pinguti tihendeid ma lasen parem töö kojas ära vahetada koos rihmadega, ei julge igaks juhuks, pärast teen midagi valesti ja mootor kottis :( :)

Aga aitäh soovituse eest.

Praegu sain starteri kätte ja vahetasin ära nüüd saan vähemalt käima panna ja lähemalt uurida neid asju kust ta tilgub jne.

Jaanipäevaks EESTI siis parandusse.
Siis räägin lähemalt mis nad veel avastasid või ei avastand.

Konkreetselt 1997 aasta mudelil vanemal mitte peale 04 kuud toodetud (et siis ennem 4 kuud valmistatud)
Oskab keegi öelda kas nende karteri tuulutus voolikutel peab üks voolik ka lahti olema (lihtsalt) mitte kuskile minema, lihtsalt rippuma alla poole või midagi

Markufka
huviline

Registreerunud 27.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.12 08:47 Tsiteeri

Et siis üle pikka aja tagsi ja sain alles eelmine kuu teada et Mootoril on juhipoolne kambri kaan ära vahetatud, ja pandud arvatavasti 2.6 kaas. tuulutus toimib õnneks aga selle pärast oldigi pandud ise aretatud voolikud sest poes ju selliseid varjante ei ole :)

Aga nüüd on tekkinud uus probleem :( Kui sõdan ühtlaselt ütlema 90km/h ja hakkan enne ristmikku aeglustuma, siis autol kaovad püttid tagant ära, ei suuda aru saada mis viga. vahetasin süüteküünlad ära ja ikka sama lugu, ja auto hakkb ise uuesti korralikult tööle kui natuke kaasiga mängin ja vahetan käike. ???
aga kui linnas olen aktiivsem siis kõik korras (vahetan rohkem käike jne)

Probleem tekkis kui auto oli ütleme kuu aega seist, viisin remonti vahetasin käigukasti 2.6l oma vastu ja panin uued katalüsaatorid. Päev otsa tööd ja kui õhtul sauelt koju sõitsin oli probleem käes, pärnu mnteel auto puterdas. :(

ma ise loodan et oli kokku sattumus selles suhtes et kui kattid alla panin, et siis see tekkis. (äkki kattid ei sobi)
Ülevaatus oli mul 05.2012 nad andsid lihtsalt natuke rohkem kaasi ja co oli ok Katid siis 40euri tk

Markufka
huviline

Registreerunud 27.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.12 08:59 Tsiteeri

autol vahetatud siis
peale eelmise aasta jaanipäeva kuni tänaseni

Visko sidur
Suur tiivik
Lisa tiivik elektriline
Kliima radikas
Nukk võlli ja vänt võlli simmerid
Mootori rihm
Õli
Jahutus paak
karteri põhi
Kambri kaante tihendid
Käigu kast
katalüsaatorid
starter
süütelukku põhi (tänu sellele läks satrter) kaks korda :D :(
süüte küünlad
Roolivõimu rihma rattas
pingudite tihendid

Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 30.05.12 15:51 Tsiteeri

Ehk teed oma murede tarvis Huviliste Autod`e alla autost teema.

Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0 aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 } Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 54.3% - SQL: 45.7%]