Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Elektri aknad plus katuseluuk.Ei tööta.Kiirelt abi vaja.(Korras) (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1873)
M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi

postitati 16.05.11 15:02 Tsiteeri
Elektri aknad plus katuseluuk.Ei tööta.Kiirelt abi vaja.(Korras)

Tere.Selline jama on ,et tegin katuseluugi lahti ja esimese juhipoolse akna.Ja enam kinni ei lähe.Muidu ukseseest jookseb üks pruun juhe ja kui seda mudisid siis hakkasid mölemad tööle.....
Lõikasin selle pruuni juhtme lahti ja tinutasin uuesti kinni sealt kus see tundus ,et murdunud oli.
Kui kaitse läbi siis milline see kaitsmete numbri alt on.See on saksakeeles ja seda keelt ma ei mõista.Jube jama ja kiire on sellega kuna autol pole garaasi ja luuk lahti.Ja vihmapilved võivad kõik ära rikkuda .
Ja ukseseest keegi oskab öelda mis juhet kontrollida ? Kuna usun ,et mingis juhtmes ikkagi asi on kui vahepeal teed ukselahti siis ei tööta ja kui vahepeal kinni paned siis töötab ja vastupidi.Nagu midagi liiguks vahepeal paigast ära.

Autoks muidu audi 100 c4 1994 aasta lõpp.Manuaal.Esivedu.Universaal.
2,6 liitrine v6.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Carla
klubiliige

Registreerunud 29.12.03
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.11 15:12 Tsiteeri

Kas comfort süsteem on masinal peal? Pane uksed lihtsalt kinni ning keera võtmega juhiuksest lukku ja hoia võtit lõppasendis - vaata, kas jooksevad kinni.

Kaitse peaks olema 41 ja 42 - Fensterheber (el aken) ja Schiebedach (katuseluuk)

If you have no lag, you have no turbo. You also have no huge torque increase to look forward to.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.11 15:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Carla
Kas comfort süsteem on masinal peal? Pane uksed lihtsalt kinni ning keera võtmega juhiuksest lukku ja hoia võtit lõppasendis - vaata, kas jooksevad kinni.

Kaitse peaks olema 41 ja 42 - Fensterheber (el aken) ja Schiebedach (katuseluuk)

Ma ei tea seda komfort ssteemi et oleks.Aga proovin.
Ja kaitsemteest on mul nagu ainult 1-21 ni kaitsmed.
13 numbri all on mul siis el.katuseluuk.Aga huvitav miks nad mölemad tööle hakkavad kui ma seda juhet liigutasin.
Sest nii kui ma sain akna liikuma hakkas ka luuk liikuma või vastupidi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.11 19:24 Tsiteeri

Igatahes ikka ei mingit elumärki.
Homme saaks kuskile töökotta sokutada siis teen seda esimesel võimalusel.Homme katsun helistada igasugu kohti läbi kes saaks esimesel võimalusel vastu võtta mu suksu.

M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 17.05.11 14:53 Tsiteeri

Homme saan auto viidud Aivari juurde.Pakkus releed välja ,et võib vigane olla.

M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.11 12:43 Tsiteeri

See teema korras.Relee sai vahetatud ja plus paar juhtmetööd ka uksesees (juhipoolne).Tänu siis bussipargis töötavale Aivarile.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 32.0% - SQL: 68.0%]