Ise kasutan just bluetooth jurakat, mis korralikult kõrva külge istub ja ei ahista mingil moel peale igasugu erinevaid nokia BT lahendusi
töömasinatel.
1. vahet polnud kui palju me mikrofone ja põhiosasid vahetasime oli ikkagi veidi häälest "ära järatud" vastaspoole jaoks tänu "müra
summutusele".
2. kui keegi oli veel autos, siis oli välise seadme kasutus raskendatud väga paljudel juhtudel. Põhimõtteliselt rääkida väga ei õnnestunud ja ka
teised olid "kohustatud" telefoni iba kuulama.
3. kui masina helisüsteemist läbi lasksime, siis oli küll asi veidi kuulmise mõttes parem, aga vastaspoolt see kahjuks ei aidanud.
4. üks tüütumaid asju oli kõne lõpetamise kohustus kui väiksematel otstel pidin autost väljas käima - stiilis, helista 10min pärast tagasi või siis
jalustasin lihtsalt autost eemale ja võtsin toru pihku ja kõrva äärde kui BT oli "levist väljas" .
Nüüd juba pikemat aega (~kolm aastat) jäägitult peakomplektide ohver ja kui harjuda, siis ei pane tähelegi, et olen saunas olles jurakaga lavale
roninud . Kui need ülevalpool toodud punktid on suva, siis võib muidugi
jännata . Endale istuvad sonyericssoni peakomplektid, nendel on enamusel
minu proovitutest hea mürasummutus ja ka mõõdukas tuules täiesti adekvaatne toimimisomadus. Nokia omade kohta ei taha sitasti öelda, aga ütlen, et ma
ei osta neid enam iial. Igasugu muud jura ja hiinakaid ei soeta samuti enam iial . Olen üritanud ka mõni nädal tagasi jälle autokomplekti proovida, kuna uus masin koos uue seadmega oli jälle käeulatuses, aga pidin
samamoodi pettumuse osaliseks saama kui olin juhiakent ~10cm lahti keeranud .
See siis puhtalt minu arvamus isiklike kogemuste põhjal.
Hea auto on palju autosid...
|
|