Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Välistemeratuuri anduri pistik! (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 999)
so0da
huviline

Registreerunud 10.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.11 19:56 Tsiteeri
Välistemeratuuri anduri pistik!

Tere

Kas leidu head inimest kes teeks mulle pildi pistikupesast kuhu välistep. andur yhendatud on e. siis se emane pool , ühesõnaga mul on olemas uus andur aga pole kindel kuhu se ühendada . ees stanges pole ühtegi andurit, leitsin mingi pistiku kus on ühenduses mingi juhe kus pole otsas mitte midagi aind kaks juhet ripuvad aga on identne uue ostetud temp anduri pistikuga (ehk siis isase poolega ) kui nii võib üelda. naljakas on kl see et näitab minul näidik vahepeal päris usutavaid numbreid kas siis on võimalik et mul siiski on se temp andur kuskil. tean et mingi andur asub , seal kus siseringluse klapp(salongiõhu filtri juures) on . Kuidas nigu süsteem toimib?
A6 c4 96a 2,8

Ette tänades!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 26.04.11 20:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: so0da
Tere

Kas leidu head inimest kes teeks mulle pildi pistikupesast kuhu välistep. andur yhendatud on e. siis se emane pool , ühesõnaga mul on olemas uus andur aga pole kindel kuhu se ühendada . ees stanges pole ühtegi andurit, leitsin mingi pistiku kus on ühenduses mingi juhe kus pole otsas mitte midagi aind kaks juhet ripuvad aga on identne uue ostetud temp anduri pistikuga (ehk siis isase poolega ) kui nii võib üelda. naljakas on kl see et näitab minul näidik vahepeal päris usutavaid numbreid kas siis on võimalik et mul siiski on se temp andur kuskil. tean et mingi andur asub , seal kus siseringluse klapp(salongiõhu filtri juures) on . Kuidas nigu süsteem toimib?

Ette tänades!

Räägi mis autost jutt käib muidu on raske aidata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
so0da
huviline

Registreerunud 10.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.11 20:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Tsitaat:
Algselt postitas: so0da
Tere

Ette tänades!

Räägi mis autost jutt käib muidu on raske aidata.
hetk tagasi muutsin postitust et lisada auto andmed !

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 26.04.11 20:41 Tsiteeri

Kas stange ja radika vahelises pilus pole andurit? Homme võin vaadata pole nagu pilti silmaees.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
so0da
huviline

Registreerunud 10.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.11 20:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Kas stange ja radika vahelises pilus pole andurit? Homme võin vaadata pole nagu pilti silmaees.

vaatasin kogu stange eest seest läbi, midagi pole.kindluse m6tes oleks hea jah pilt v6i midagi säärast kuhu andur yendatud on (pistikusse) kus se asub v6i nii

so0da
huviline

Registreerunud 10.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.11 17:55 Tsiteeri

Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse peatamine!"

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.6% - SQL: 82.4%]