Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 |
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 101kw
|
postitati 13.06.12 14:37
|
|
|
See stange on alles, sõitsin talvel vähe katki selle, sõbra abiga on nüüd stange kokku tagasi liimitud juppidest, kuid ühed tükid siiski puudu, selle
asja taga asi seisab pmts, et kuskilt sinna plastikut pole hetkel leidnud.
Aga selles stanges küll minu arust ühtegi udutuld ei käi, esimsel lehel pilt ka olemas.
Juhtmeid ka nagu kuskil ei ripu.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 13.06.12 18:04
|
|
|
Võibolla on valmidus olemas vms. Igatahes valge pistik peaks olema esimeste udutulede oma. Kollane on tagumiste oma.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 13.06.12 18:37
|
|
|
Tehasest pole udukaid siis pole ka mingit valmidust.
|
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.06.12 14:21
|
|
|
Lisanäidikute vms pistik ei või olla? Niisama lambist ei peaks olema pistikud kuskil konsoolis seismas ju.
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.07.12 16:17
|
|
|
Ostetud sai lemförderi pukse mõned: esisillatala puksid, käigukasti padi, õõtsapuksid ka sinna hulka.
Amorditugilaager ka vahetatud kundepoolne.
sai välimust väheke parandatud ja sai need koledad nurgatuled ära visatud.
Enne:
Pärast:
|
|
|
KristjanE
huviline
Registreerunud 17.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B3Q
|
postitati 30.07.12 19:39
|
|
|
Mul sama moodi valge pistik keskkonsoolis vaba, autol peaks olema ees sama stangelisa mis sulgi, aga on kerge kõksu saand kunagi ja on järelikult ära
visatud, väga raske on leida seda esistange lisa. Ma vaatan et kamei komplektist on sul küljelaiendid(vms moodi neid kutsutakse) ka puudu. Ega sa
juhuslikult juhi pool jalgade juures mingeid lahtiseid pistikuid leidnud pole? Mul on igavene hunnik neid seal, aga ei tea miks need seal on.
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.08.12 18:21
|
|
|
Kuule ei ole täheldanud küll, et üleliigseid pistikuid seal on, võin üle vaadata aga minuarust pole.
Küljelaiend ka läind jah, ju see saksamaal ära kistud, kuna avarii üle elanud. Tagastangelisa tahab ka kenasti tööd saada, praod on sisse tulnud,
iluvead tulevad järjest välja, tööd jätkub igaveseks vist, kapotilt tuleb ka lakki maha ning vahepeal sai helisüsteemi täiendatud ühe subwoofri ja
võimendiga, tundub, et ost tasus end ära helimõttes aga pagasiruumi pole midagi panna enam eriti....
|
|
|
KristjanE
huviline
Registreerunud 17.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B3Q
|
postitati 05.08.12 18:17
|
|
|
Pagassi ei mahu tõesti mitte midagi, sul muidu on kütusepaak ka pagassis? Olen tähele pannud et mõnedel B3-del on ka põhja all ja pagassi põhi sile,
mul on paak pagassis, ja pagassi põhi ebaühtlane(vasakul pool ääres tagavara ratta koht ja paremas ääres ka koht mingite asjade jaoks). Ma vaikselt
vaatan ja uurin, vb ehitan üldse pagassi sedasi, et üldse midagi ei mahu, asjade vedamiseks avant kerega audi
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.12 08:17
|
|
|
Paak on jah pagassis, tagaistme taga, põhi jah ebaühtlane, kõlarikast istub suht viltuselt tänu ebatasasusele.
Ahjaa, tervitaks tumeda a6 avant omanikku kes vähe vales kohas gaasi põhja vajutas ja mu auto vähe mudaseks tegi, aitäh!
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.08.12 20:15
|
|
|
Mootorist tuleb valusat klõbinat-plaginat kui koormus taga, ehk siis detoneerib?
Tuleb vist lasta süüdet sättida, kütuselisandistesse ka usku pole.
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.08.12 16:44
|
|
|
Kas kuskil 80-le nahkistmeid ka leidub kuskil?
kas b4 istmed sobivad ka?
see riidest sisu määrdub ära ja ei taha kuidagi puhtaks minna, nahkistmeid vähe kergem puhastada.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 17.08.12 17:13
|
|
|
b4 esistmed sobivad. Tagaismte seljatugi ei sobi.
|
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.12.12 18:06
|
|
|
Pole ammu kirjutanud miskit, igatahes auto on peaaegu, et koguaeg kasutusel olnud, pidevalt tahab ka nokitsemist, aga sõidab ja kõik toimib kenasti
väljaarvatud käsipidur mis tahab hirmasti peale jääda.
Igatahes kas keegi on huvitatud selle esilisa ostmisest, mis alguse piltidel paistab? Tahab tegemist, lihvimist, liimimist ja voolimist. Hetkeseisust
saab pildi ehk kolmapäeval. Samuti on pakkuda ka all olevad 16x8 olevad ronal valuveljed, mis tahavad ka nokitsemist saada, muidu kenad veljed, 1 rehv
peal ribadeks teised 3 suhteliselt kulunud, paar mm mustrit on. Velgede hinnaks ehk 140 euri, kui oled huviline ja kindel võtja saab ehk hinda allagi
kui küsida oskad.
Ilmselt läheb auto see kuu ilmselt järgmisele omanikule üle kuna ise vaatan tagaveo poole, kuid asjaolud võivad muutuda, niiet teemat pole mõtet veel
lukku panna.
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.12 09:58
|