Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal
postitati 12.04.11 22:38
Audi A4 1.9TD 66kw - 1995 - ReimoA
Nii, olen siis jälginud foorumit sellest ajast saati, kui sain audi omanikuks. Umbes kuskil jaanuari kuus. Nüüd alles sai kasutaja tehtud ja mõtlesin,
et võiks siis oma audid ka näidata.
Autoks siis Audi A4 1.9TD ja aastaks 1995. Eestis esmane registeerimine oli 2006.
Läbisõit tal on 208487 km aga ei ole täiesti kindel, kuna läbisõidu numbrist jookseb kustunud joon läbi ja seega paljudest numbritest ei ole alati aru
võimalik saada. Aga muidu ringi liigub hetkel täitsa meelepäraselt.
Mis ma ikka oskan öelda, audi a4 nagu ikka.
Käigukast on automaat
Varustatud kliimaautomaatikaga
Sisustus on tekstiilpolster
2x elektrilised akende tõstukid
Defa eelsoojendi(vist)
Audi siis nüüd teine auto mul. Esimene oli ford focus. Lollisti sai tehtud auto soetamisel, kuna ford oli maha müüdud ja liikurit oli vaja siis sai
uisapäisa ära ostetud see talvel. Nüüd ilusamate ilmadega on tulnud mõned pisivead nähtavale mida varem nagu tähele ei pannud. enamus muidugi on
pisikesed värvi mullitamised, kuid ka näiteks tagumised pidurid täiesti läbi koos ketastega.
Lisaks ei oska öelda kas need just vead on, kuna pole teiste audidega kursis aga näiteks auto hakkab sooja õhku puhuma peale ~3km sõitu ja kohapeal
soojendamine ei pane sooja õhku puhuma ning talvel sõites sai linnas kütusekuluks mõõdetud nii ~11-13l/100km. Maanteel aga sõitis ilusti mingi
~5-7l/100km. Pole just kõige täpsemalt mõõdetud aga nii umbkaudselt peaks ta olema.
Autoga sain kaasa liivapritsis puhtaks tehtud 15" valuveljed mis said just paar päeva tagasi uue uhke värvi.
Rohkem ei oska midagi öelda ja lisan siis paar kiirelt tehtud klõpsu kah:
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
postitati 13.04.11 05:24
Huvitav, et paar kuud enne auto ostmist oli sellele ilmselt läbiv TÜV vormistatud, kas siis pidurid töötasid veel? Kui sooja-külma puhumises selline
tendents on, siis võib kuskil õhk sees olla, samas aga diislid ongi külmemad, aga vist mitte nii külmad Kütusekulule see vanakooli automaat annab kindlasti oma panuse, kas aga nii palju, ma ei tea. Värv "karjub"
poleerimise järele
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.7% - SQL: 71.3%]