Audi 80, B4 -92 Käivitamine, näidukteploki tuled ja signalisatsioon.
Tere!
Mure on selline, hommikul külmast peast ei taha käivituda. Alguses peab laskma mootori ringi nii umbes 2-3 sekundit ja teistkordsel käivitamisel läheb
käima. Mõni andur või siis minu peas keerleb mõte, et jagaja kaan ja juhtmed või siis on süüde vale.
Teine on selline asi, et kui auto seisma jätta, võti süütelukust välja hakkab armatuuris põlema õlirõhu tuli ning iseloomulik heli sellele, et tuled
põlevad autol kui uks lahti teha, kuigi istun autos ja uks on kinni ja samuti on ka tuled kustus.
Kolmas jama on selline, et autosignalisatsioon hakkab lambist tööle. Peale on tal installeeritud Defa alarm kellegi teise poolt. Andurid on pagasnikul
ja kapotil ning samuti hakkab ka siis karjuma kui alarmi maha ei võta ja hakkad käivitama. Niiöelda immo effekt on. Keerad palju tahad, starterit
järgi ei võta. Ise arvan et see karjuma hakkamine on seotud eelmainitud teise probleemiga.
Elekter ei ole just päris minu ala, nii et kui keegi oskab aidata, oleksin väga tänulik. Probleem eksisteerib ostust saadik.
Olen uurinud ka muid teemasid ja paljud asjad viitavad süüteluku põhja veale. Kindel ei ole, aga keegi targem võiks midagi mainida.
Ette tänades,
Villu
|