Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Audi 100 c4 avant tagaklaasi kojamehe eemaldamine (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 1951)
audi.s4
huviline

Registreerunud 22.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: audi quattro

postitati 01.04.11 08:39 Tsiteeri
Audi 100 c4 avant tagaklaasi kojamehe eemaldamine

Audi 100 c4 avant:

Tahaks eemaldada tagaklaasilt kojamehe jäädavalt. Kas on seaduses kirjas et seda ei tohi ära võtta?
Ülevaatusel ei oma see ka tähtsust minu teada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kiljotiin
huviline

Registreerunud 25.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 TDI Q

postitati 01.04.11 19:28 Tsiteeri

Lihtsalt võta ära. Minu auto sõidab mitu aastat ( 3a) ilma selleta, kuna osttes juba polnud.
Kui sul pole vaja seda, sis oleks ise huvitatud sellest.

Rendin Opel Astra 10€ /päev! 5271023 Tartu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 02.04.11 05:04 Tsiteeri

Minu masinal kiilus mootor juba üle aasta tagasi kinni. Jätsin kojamehe lihtsalt disaini mõttes alles aga kui soov eemaldada siis anna minna. Ben autotarvete (ja kindlasti ka paljudes teistes autopoodides) letis oli igasuguseid kummialusega pimedaid katteid mida ette keerata selle augule klaasis. Jääb selline kena must nupukene.

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi.s4
huviline

Registreerunud 22.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.11 16:30 Tsiteeri

Tänud soovituste eest, ma olengi mõelnud et mis ma sinna augu ette panen;) Et selline naljakas mõte käis peast läbi et võtaks lepa toikka ja vooliks noaga puust punni sinna :D:D:D

a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 02.04.11 16:46 Tsiteeri

Igatahes, kui mina omaga suvel ülevaatusel käisin siis seda kontrolliti, et kas töötab jne. Mul pole kunagi varem seda kontrollitud ja tekitas minus imestust, et kas tõesti on selle kontroll vajalik siis sain muidugi jaatava vastuse:D Aga võibolla sattusin lihtsalt pedantse kontrollija juurde:)
Aga kui sa eemaldad tagumise kojamehe koos kogu kupatusega siis jääb ju auk sinna? Selles mõttes, et auk on ju klaasi sees, kust see kogu krempel läbi tulemb. Vähemalt on mulle nii meelde jäänud, kui üksaasta selle korraks maha võtsin :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 02.04.11 17:31 Tsiteeri

Ainuke viisakas lahendus oleks asendada kogu kojamehe kupatus klaasist seibiga:
http://img94.imageshack.us/img94/3490/gedc0389.jpg

http://img210.imageshack.us/img210/476/gedc0390.jpg

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 03.04.11 09:09 Tsiteeri

Kui see klaasipühkija eemaldada, siis pole ju ka tahavaatepeeglil erilist pointi - kui vähegi porine või lumine ilm peaks olema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 03.04.11 09:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real1
Kui see klaasipühkija eemaldada, siis pole ju ka tahavaatepeeglil erilist pointi - kui vähegi porine või lumine ilm peaks olema.

Äkki teema algataja igapäevatöö on kaubiku või muu transpordihobusega ringi sõitmine, sel pole niikuinii taha vaatamisel keskmisest peeglist asja :). Musti katteid isegi näinud avantidel ja ei hakka see kuidagimoodi eriti silma.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andriu
huviline

Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6c6

postitati 03.04.11 09:36 Tsiteeri

Ise seisin sama probleemi ees alles hiljuti, kuna kogu see kupatus ei toiminud ja lisaks oli vars ära murtud. Mina sobilikku punni ei leidnudki. Seega tahtsin uut vart ja kojameest panna sinna, ikka ilusam kui murtud vars. Hakkasin eemaldama seda vart, aga vääna kuis jaksad, ära ei tule, lasin rooste surma igalepoole kuhu vähe andis peale, seisis 1 ööpäev ja kukkus enam vähem ise sealt küljest ära. Leppisin juba töökojas aja kokku et kistakse mootor lahti ja uuesti peale, kuna aga poisile meeldib igasuuseid nuppe ja kange seal venitada, nii ka kogemata venitas seda kojamehe kangi, ja minu imestuseks see liikus, ei uskunud oma silmi, aga ju siis oli nii roostes sealt ja roostesurm pani asja toimima.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 03.04.11 09:39 Tsiteeri

Tõsi ta on, et Avandi tagaklaasil pole see kojamees üldse mitte iluasjana. Nii lumes kui porisel maanteel muutub klaas väga kiirelt läbipaistmatuks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi.s4
huviline

Registreerunud 22.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.11 18:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig

Üks küsimus, kus ma sellise seivi leida võin?????

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 03.04.11 18:41 Tsiteeri

Ausaltöeldes ma ei tea, Punni näide on leitud S2 foorumist ning vaevalt sind rahudab teadmine kust poest Inglismaamaalt seda osta sai. Uuriks kohalikelt klaasitöökodadelt, ehk oskavad nad vähemalt suunata kus seda leida võiks.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 03.04.11 19:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi.s4
Tsitaat:

Üks küsimus, kus ma sellise seivi leida võin?????

Kas keerulisemalt ja klaasist seib vöi lihtsamalt ja plastik kate.
Siin isegi keegi töi plastkatega pildi natuke aega tagasi pildina ka nähtavale...polnudgi köige hullem.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi.s4
huviline

Registreerunud 22.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.11 07:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real1

Vaata nali on selles et mul pole isegi tahavaate peeglit:D
Jama on selles et avandid keerutavad üli hästi seda jama tagaotsa alt üles (soppa jms), siis see kojamehe hoob paakub kinni alati ja ei hoia enam vastu klaasi korrlalikult... Ma ei raatsiks ka seda kojameest tööle panna kui klaas on sopane, et see veeretab seda liiva sodi edasi tagasi klaasil,, rikub klaasi rohkem...

See tagumine kojamees on tagaistujate mure:D:D:D

audi.s4
huviline

Registreerunud 22.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.11 08:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Ausaltöeldes ma ei tea, Punni näide on leitud S2 foorumist ning vaevalt sind rahudab teadmine kust poest Inglismaamaalt seda osta sai. Uuriks kohalikelt klaasitöökodadelt, ehk oskavad nad vähemalt suunata kus seda leida võiks.

Inglismaale ei hakka vast minema jah selle punni pärast:D
Aga kuskilt midagi ikka saab...

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.0% - SQL: 64.0%]