Lehekülgi: 1 2 |
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 15.03.11 19:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: andriu
Nonii
tegin viimase katse kapsleid hankida enne forssi minekut ja käisin ära kadaka turul.
Üks vanataat müüski 4 kapslit ainukesena seal ning hinnas jõudsime kokkuleppele- 15 euri.
Olemas
kuid kauaks... |
Nonii, annaks siis väheke nõu ses osas: Liimi need kapslid velje külge kinni, aga näiteks sellise liimiga, mis no ütleme 150C juures uuesti pehmeks
muutub. Niimoodi toimides saad enne rehvivahetust kuumapuhuriga need kapslid sealt kätte ja vargad ilmselt kuumapuhurit kaasas ei kanna. Seda, mitu C
kapslid kannatavad ja mis liimi kasutada, saab uurida, aga idee kui selline on minu arust täitsa hea!?
Asja negatiivne külg võib olla aga see, et kapsleid urgitsedes võetake kasutusele suuremad tööriistad ja rikutakse ka velgi või lüüakse vihast mõni
klaas sisse
|
|
|
andriu
huviline
Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6c6
|
postitati 19.03.11 19:34
|
|
|
Ega need kapslid siis ratta vahetusel ei sega, nad ju ainult augutäide ja poldid nende perimeetrist väljaspool, istuvad nad velje keskava äärte
küljes.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 19:53
|
|
|
Ega need kapslid siis ratta vahetusel ei sega, nad ju ainult augutäide ja poldid nende perimeetrist väljaspool, istuvad nad velje keskava äärte
küljes. |
Huvitav, ma ju nii selgelt kirjutan, et rehvivahetusel, äkki peaksin suuri tähti kasutama või äkki ei olegi probleem minus
|
|
|
mine....
huviline
Registreerunud 10.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 19:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
küljes. |
Huvitav, ma ju nii selgelt kirjutan, et rehvivahetusel, äkki peaksin suuri tähti kasutama või äkki ei olegi probleem minus |
Üsna kindel, et pole sinus probleem!
Isegi ausalt öeldes, esimese ropsuga, mõtlesin millegipärast kohe rataste vahetust...
|
|
|
andriu
huviline
Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 19:58
|
|
|
Jaja,pinki pannes küll sry
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 20:02
|
|
|
Eile õhtul käisin Tartus Annelinnas natuke haltuurat tegemas ja õhtul liikus seal ikka selline seltskond kortermajade vahel ringi, et pole midagi
imestada, kui hommikuks oleks veljedki alt varastatud, küll on hea, et ikka maale otsustasin kolida Varem, kui linnas elasin, läksid endalgi kunagise Probe velgedel kapslid ööga kaduma!
|
|
|
andriu
huviline
Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 20:36
|
|
|
Audil püsivad igaljuhul jupid kauem küljes kui 7sel...mustamäe alguse praktika järgi.
|
|
|
argoovits
huviline
Registreerunud 15.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: a4 3.0 162kw
|
postitati 20.03.11 07:29
|
|
|
küljes. | Segavad ikka küll, sest mul olid sellised kapslid nagu mul pildil ja sealt ei paista ei mingeid polte ega midagi ja nagu
soovitatud kinni liimimine ei tuleks kõne alla.Nii, et räägime siin erinevatest kapslitest aravan
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.11 17:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: argoovits
... ja nagu soovitatud kinni liimimine ei tuleks kõne alla.Nii, et räägime siin erinevatest kapslitest aravan |
Miks siis neid kapsleid kinni ei saa liimida? Puhuriga sulatad jälle lahti, kui vaja! Probleem võib muidugi tekkida siis, kui ratast on vaja vahetada
rehvi purunemise vms tõttu ja puhurit pole käepärast
|
|
|
argoovits
huviline
Registreerunud 15.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.11 17:54
|
|
|
... ja nagu soovitatud kinni liimimine ei tuleks kõne alla.Nii, et räägime siin erinevatest kapslitest aravan |
Miks siis neid kapsleid kinni ei saa liimida? Puhuriga sulatad jälle lahti, kui vaja! Probleem võib muidugi tekkida siis, kui ratast on vaja vahetada
| Liiga keeruliseks läheb neid asju nii ajada
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.11 18:03
|
|
|
| Liiga keeruliseks läheb neid asju nii ajada
|
Nojah, ju siis on lihtsam korduvalt uusi kapsleid osta! Tegelt ma ei saa üldse aru sinust, algul rääkisid ikka neist väikstest keskava kapslitest,
nüüd juba katavad need kapslid ka poldid kinni, no kuidas nii saab sulle midagi soovitada, kui sa ise ka ei tea, mis ja kuidas on
|
|
|
argoovits
huviline
Registreerunud 15.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.11 18:21
|
|
|
Nojah, ju siis on lihtsam korduvalt uusi kapsleid osta! Tegelt ma ei saa üldse aru sinust, algul rääkisid ikka neist väikstest keskava kapslitest,
nüüd juba katavad need kapslid ka poldid kinni, no kuidas nii saab sulle midagi soovitada, kui sa ise ka ei tea, mis ja kuidas on | Nu mis sa räägid sa ju algul ise saatsid mulle ühe kontakti
ja küsisid kas samasugused nagu pildil ja ma vastasin jah ja seal pildil olidki sellised nagu vaja ehk siis kinnised.Paned ise puusse ja ma saan väga
täpselt aru millised mul seal olid ja milliseid vaja oleks.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.11 19:28
|
|
|
nüüd juba katavad need kapslid ka poldid kinni, no kuidas nii saab sulle midagi soovitada, kui sa ise ka ei tea, mis ja kuidas on | Nu mis sa räägid sa ju algul ise saatsid mulle ühe kontakti
ja küsisid kas samasugused nagu pildil ja ma vastasin jah ja seal pildil olidki sellised nagu vaja ehk siis kinnised.Paned ise puusse ja ma saan väga
täpselt aru millised mul seal olid ja milliseid vaja oleks.
|
Jama ajad mees, vaata uuesti pilti ja ka samasuguseid AC kuulutuses, mille lisasin, seal ka mõõdud ja sa ka ilmselt ei helistanud sinna? Mina ei pane
puusse! Aga edu, ma ei soovita rohkem midagi ega minul neid vaja ei ole
|
|
|
argoovits
huviline
Registreerunud 15.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.11 06:49
|
|
|
Kas need on siis sellised kapslid mis ei kata
polte ka kinni või?
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.11 06:55
|
|
|
Kas need on siis sellised kapslid mis ei kata
polte ka kinni või? |
Jah!
|
|
|
melks
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 1,9TDI 81+kw´99a.
|
postitati 27.03.11 03:08
|
|
|
Velje kapslid
Minul jäid nad alles siis pidama, kui Audi logod pealt eemaldasin. Sai ka ostetud uued + kasutatud komplekt - läksid nagu soojad saiad! Viimastel
eemaldasin logod, värvisin üle ja nüüd pole probleemi.
|
|
|
|
argoovits
huviline
Registreerunud 15.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.04.11 07:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: melks
Minul jäid nad alles siis pidama, kui Audi logod pealt eemaldasin. Sai ka ostetud uued + kasutatud komplekt - läksid nagu soojad saiad! Viimastel
eemaldasin logod, värvisin üle ja nüüd pole probleemi. | Jah eks ta selline probleem ole, et mis natuke rohkem läigib haaratakse kohe
kaasa Ise ostsin ka kasutatud peale ja nüüd ei teagi kas nö aint
pühapäeval neid peal hoida,muidu iga hommik pilk kohe velgede peale, et kas on ikka alles.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.04.11 07:08
|
|
|
Jah eks ta selline probleem ole, et mis natuke rohkem läigib haaratakse kohe kaasa Ise ostsin ka kasutatud peale ja nüüd ei teagi kas nö aint pühapäeval neid peal hoida,muidu iga hommik pilk kohe velgede peale, et kas on
ikka alles. |
Äkki tuleb elukohta või velgi vahetada, kui iga sellise väikese asjaga niipalju meelehärmi ja muretsemist on? Tõsiselt ma mõtlen, mis kodu see selline
on, kus pidevalt peab muretsema, et paljaks varastatakse?
|
|
|
TriKa3
huviline
Registreerunud 20.02.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A3 1.8 '00
|
postitati 01.04.11 07:20
|
|
|
Teemast natuke mööda, ehk oskab soovitada keegi mõnda head netilehte, kus kapsleid müüa on? Täpsustuseks Porsche twist velgedele.. tänan.
|
|
|
|
argoovits
huviline
Registreerunud 15.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.04.11 09:29
|
|
|
Jah eks ta selline probleem ole, et mis natuke rohkem läigib haaratakse kohe kaasa Ise ostsin ka kasutatud peale ja nüüd ei teagi kas nö aint pühapäeval neid peal hoida,muidu iga hommik pilk kohe velgede peale, et kas on
ikka alles. |
Äkki tuleb elukohta või velgi vahetada, kui iga sellise väikese asjaga niipalju meelehärmi ja muretsemist on? Tõsiselt ma mõtlen, mis kodu see selline
on, kus pidevalt peab muretsema, et paljaks varastatakse? | See on Mustamägi ja pealtnäha elavad enam vähem no0rmaalsed inimesed kulla
sõber Ju siis öösel muutub mõni teistsuguseks ja hakkab uitama ja kraami
kokku ajama võõrastelt autodelt.Mul nt ühel naaber maja vennal on bemmil mitu ringi iluliiste ära varastatud nii, et teha polegi midagi ja vaevalt
keegi kolima hakkab.Muretsemist polegi lihtsalt jutt algas sellest, et kust neid kapsleid osta saaks.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |