eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 d3 171kw
|
postitati 23.02.11 20:25
|
|
|
Audi A6 Avant 2.8 quatto - 1999 - eko89
Tere kallid huvilised/klubilised!
Minu autoks siis hetkel 1999 aastal tehasest välja veerenud rohekas avant quattro.
Auto peaks eestis olema aastast 2006(ennem mind vähemalt 2 omaniku eestis).
Läbisõitu näitab hetkel auto 305tuhat km, ei oskagi kommenteerida, kas uskuda või ei, kuid juhiiste külg kulunud, käigukanginupu nahk ribadeks.
Minukäes ostes LS 302tuhat
Esinudes tehtud rihmavahetud 2010 aasta mai kuu ls 198tuhat.
Auto sai toodud muidu tartust detsembrikuus.
Käike õnneks/kahjuks vahetan manuaalselt, seda ka otsisin.
Miks just see imepärane hobune(auto)?
Olen omanud esimeseks autoks "Audi 90, 91aasta, 2.0 85kw,R5" sain sellega kõvasti närve rikkuda, kuid mulle meeldis.
Vahepeal sai omatud oma 10 erinevat autot, kuid siis ühel saatuslikul suve õhtul läksin tlna ja sealt sai toodud mu eelviimane masin "Audi 100,
92aasta,2.3 98kw quattro Avant" autoga olin rahul kuid süda ihkas uuemat
Nii, aga siis audist, kuna ostsin ta kõvasti üle oma eelarve siis alguses oli suht kitsas käes, aga see eest sõita mõnus, eriti hetkeste ilmadega.
2.8 142kw mootor on hetkel täpselt see millega käia poes saia järgi ja last lasteaeda viia, ei ole uimane ja ei joo ka palju
Miks manuaal kast? Armastan küll automaati, aga niikaua kui elan selles armsas väikses külas nimega "Jõhvi", siis siin on liiklus suht õre ja ei
tunne automaadi puudust!
Lisavarustust nagu autol polegi, see mida mina tahtsin on olemas:"töötav püsikas ja kliima" aga see oli vist juba baas varustuses.
Peale auto ostu oli esimene väljaminek ümbervormistamine ja kindlustus.
Teiseks väljaminekusks olid tutikad naelrehvid, kuna ostes olid all suht kulunud lamellid!
Kolmandaks uued orginaal porikummid autosse, mida kahjuks seal ennem ei olnud.
Hetkeks olen vahetanud autol: mootoriõli (castrol 5w-30), õlifilter, bensiinifilter, õhufilter,salongifilter, taga diftris õli ja ka käigukastis
õli.
Lisaks said kõik uued kettad klotsid.
Olen ka natuke tegutsenud salongi kallal, vahetatud esimene topsihoidja uue vastu, el.peeglite nupulüliti vahetus, tagumiste sahtlite mehanismi
vahetus.
Hetkel ootab vahetamist veel esimene logar, vanal on väike nurk katki ja siis veel alla vaja panna orginaal karterikaitse.
Kuna tehasest on see imepärane isend välja tulnud Xenonitega siis vahetasin parktulede pirnid ledide vastu, tundub nii silmale tunduvalt parem ja
ühtlasem.
Ennem mind on auto vahetatud Tartu esinduses rihm, rullikud, veepump, termostaat jne(LS juure 298tuhat, hetkel 305).
Filtreid ja asju vahetades oli arusaada, et need mis ma maha kiskusin olid suht uued ja veel korralikud.
Kes on kuulunud või teab midagi sellest autost siis ootan huviga juttu halba või head
Aga Lisadest: Katuseluuk(klaasist) töötab ideaalselt.
El aknad
El peeglid
Muusikaks on cd-box, tv box(mitte digi), supikas, kõlarid ja Navigatsion plus.
Xenon lähituled, sellest lähtuvalt pesurid jne.
Nahksisu, esiistmed on köetavad.
Kindlasti oleks veel palju palju pajatada, niipalju kui on vigasid, aga nendega ma tegelen igapäevaselt.
Mõni täiesti suvaline pilt ka, et te´kiks ettekujutus asjast :
|
|
|
Auditehh
huviline
Registreerunud 20.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Tid
|
postitati 23.02.11 20:37
|
|
|
VW klubi kleepsu lisasid ise ? Kui autoga natuke vaeva näha siis saab päris hea.
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.02.11 20:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Auditehh
VW klubi kleepsu lisasid ise ? Kui autoga natuke vaeva näha siis saab päris hea. |
Jah, kuna olen omanud palju vw ja käin seal klubis ka praegu, lisaks mulle täiega meeldib see logo.
Loodan, et keegi ei pahanda.
Auto on nagu naine, kes tahab: raha, armastust ja hellitust, tean seda juba aatsid ja olen arvetanud.
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.11 17:27
|
|
|
Täna sai tehtud korda kõrvalistuja aken, vahetatud ära akna hoidjad.
Lisaks sai tehtud tagaluugist "clean luuk"
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.03.11 21:06
|
|
|
Täna sai audi omale külge uue juhipoolse peegli, kuna vana peegli soendus töötas lahjemalt.
Kui keegi soovib minu vana peeglit endale, võib pakkumise teha
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
postitati 02.03.11 21:42
|
|
|
Usun, et müüd pigem peegliklaasi?
Kui nii, siis kasutaja Madtuning`u käest saab poeuue tsirka 13 euro eest.
Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0
aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 }
Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
|
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.03.11 21:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Big
Kui nii, siis kasutaja Madtuning`u käest saab poeuue tsirka 13 euro eest. |
Nuh minukäest saab 1 euriga, sobib sulle selline vastus?(13 korda odavam ja ikkagi a osa, mitte b)
Aga, kui ei ole nii, kas siis oled esimene tahtja?
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 03.03.11 06:17
|
|
|
Automaailmas juba aastaid b5 ja c4 a6 peegliklaasid (lähevad mõlemale ühesugused) ca 10 eur, polegi uurinud, kas c5-l on samad või sama hinnaga!
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.03.11 09:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Automaailmas juba aastaid b5 ja c4 a6 peegliklaasid (lähevad mõlemale ühesugused) ca 10 eur, polegi uurinud, kas c5-l on samad või sama hinnaga!
|
Hello, hello
Ma ei sa aru, mis jutt siin teemas käib, lihtsalt kasutaja Big või Mig mis ta oli, kirjutas, et umbes kui soovin teenida , siis tea, et uus maksab
niipalju ja niipalju, vaata, et sa ei teeniks, sry kui sain valesti aru.
Minu point asja juures oli see, et kui kellegil on huvi, asja vastu siis pakkugu välja kuidas mis traransaga kätte tahab saada ja 4-packist ei ütleks
ära ka
Muidu ostisn ise ka uue peegli madtuningu käest. Hind transaga oli vist 12.10eur/tk, kuid vahe orginalil ja b- ikkagi on märgatav.
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.04.11 15:46
|
|
|
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.08.11 06:19
|
|
|
Uut pole muidu audiga muud juhtunud kui olen sõitnud, sõitnud, sõitnud
Alla sai uus esisilla kmp(kuigi servises öeldi, et all olev kmp on veel niiheas korras, et võiks mõnele teisele autole veel alla vabalt kruttida,(vana
kmp sain kaas, kuigi 1 õõts pidi natuke pehmem olema)), uus õli, ennem sõtisn koguaeg castrol 5w-30-ga, mis on küll väga kallis, hetkel läksin visko
5000 peale, ja kõik töötab samamoodi ilusti.
Vahetasin ära ühe esimese logari, sest vanal oli eelmisest talvest üks väike nurk kannatada saanud, alla läks orginaal audi logar, lisaks logarile
lisasin alla karterikaitse, et lumi mootori ruumi nii kergesti ei roniks, alla läks jällegi orginaal plastikust kate!
Puhkusea aeg käisin veel audiga trippimas ja tankisin 88l bensiin 95 ja sõita sain sellega 1076 ja 40km näitab veel sõita.
Hetkel on aga asi niikaugel, et lähinädalatel läheb alla uus siduri kmp.
Miks? Sest tundub, et vana on väsimas/väsinud(libisatab) ja talv on tulekul
Autoga siga rahul, kuigi tahaks c6 3.0 171kw quattrot
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.03.12 10:08
|
|
|
Tere taas
Lisaks siis vahepeal ka midagi.
Auto teenib mind väga ilusti
Vahepeal on saanud kallata ja tallata.
Vahetatud jälle mõned osad:
Mootoripadjad, raamipuksid, kastipadjad.
Suveks sai alla uued vedrud, tootjalt FK ja -40mm peaks madaldama
Ning alla sai ka modidud suve veljed rehvidega.
26.03 sai tehtud sillastend
kõik on ikka tiptop, kuid kui kunagi keegi tahab oamle seda c5e, siis aaan mina omale c6-e
Niikaua rahulikult tallan ja kallan
1 pildike ka
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.12 08:32
|
|
|
Võtsin auto müügist maha, kuna sain vist aru, et pole mõtet heas korras autot odavamalt müüa.
Mõned huvilised kes olid, olid rohkem kauplema tulnud, kui ostma.
Eks igalühel oma maitse ja nüüd sain küll aru, et inimesi ei huvita, kui palju ja milliseid varuosi sa oled kasutanud.
Hetkel käivad mõtted auto alumise osa värvimisest kerevärvi.
Autopoed pakuvad sprei värve sama tooni, kuid karda, et jääb laiguline.
Värvitöökojad küsivad ulmelisi hindu.
Kellegil nõu on anda?
|
|
|
Nico
klubiliige
Registreerunud 12.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: 59kw
|
postitati 04.05.12 08:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: eko89
Võtsin auto müügist maha, kuna sain vist aru, et pole mõtet heas korras autot odavamalt müüa.
Mõned huvilised kes olid, olid rohkem kauplema tulnud, kui ostma.
Eks igalühel oma maitse ja nüüd sain küll aru, et inimesi ei huvita, kui palju ja milliseid varuosi sa oled kasutanud.
Hetkel käivad mõtted auto alumise osa värvimisest kerevärvi.
Autopoed pakuvad sprei värve sama tooni, kuid karda, et jääb laiguline.
Värvitöökojad küsivad ulmelisi hindu.
Kellegil nõu on anda?
|
Kena auto. Soovitan julgelt kasutada sprei värvi! Kasutan ise sprei värve värvi kahjustuste eemaldamiseks.
Lase auto originaal värv sprei purki panna ja lase ainult kätel käia! Ainuke vahe mis võib jääda on see, et värvitud osa on üldautost säravam. aga
selle saab auto vahaga ühtlustada nii et tulemus on hea.
Parimat,
Nico
Cute but psyhho
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 04.05.12 08:56
|
|
|
Autokaupade poest saad auto värvikoodi alusel täpselt vajalikku tooni värvi aerosoolina osta. Mine vaata näiteks Agdeck-Autost, sealt saab tellida ka
vajadusel
|
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.12 09:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Autokaupade poest saad auto värvikoodi alusel täpselt vajalikku tooni värvi aerosoolina osta. Mine vaata näiteks Agdeck-Autost, sealt saab tellida ka
vajadusel |
Jah, tean seda, et saab, aga küsimus, kas keegi on ennem nii värvinud, kardan, et lõpptulemus jääb laiguline?
tahab keegi Ida-virus mulle pakkuda seda teenust?
Lisaks kas keegi teab ida-virumaal kes tegeleb nahatamisega?
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 04.05.12 10:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
vajadusel |
Jah, tean seda, et saab, aga küsimus, kas keegi on ennem nii värvinud, kardan, et lõpptulemus jääb laiguline?
tahab keegi Ida-virus mulle pakkuda seda teenust?
Lisaks kas keegi teab ida-virumaal kes tegeleb nahatamisega? |
Ise värvisin kunagi B3 kapoti aerosooliga, ei jäänud laiguline ega midagi. Suht lollakas värv oli ka, helepunane. Aga tulemus jäi päris hea. Kahjuks
pole pilte kuskil sellest tööst, kuna sai tehtud ammu enne seda, kui AC-ga liitusin.
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 15.06.12 20:33
|
|
|
Tahad juhiistme korda teha?
Esimesed istmed võiks üle teha küll - teeb auto jälle tükimaad uuemaks visuaalselt. Eks see nahkistmete miinuseks, et kuluvad niimoodi läbi nagu Sul
on. Ja kui lased korda teha, siis ära unusta regulaarselt hooldada, muidu varsti jälle käest ära. Ise lasen iga kuu üle ja siis iste kogu aeg nagu uus
ja mõnusalt pehme jääb ka
Kui selle alumise osa ära värvid, siis lase ära ka kiletada, et liiv ja muu saast seda värvi maha ei hõõruks - lihtsalt soovituseks.
|
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.06.12 19:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mtaudi
Tahad juhiistme korda teha?
Esimesed istmed võiks üle teha küll - teeb auto jälle tükimaad uuemaks visuaalselt. Eks see nahkistmete miinuseks, et kuluvad niimoodi läbi nagu Sul
on. Ja kui lased korda teha, siis ära unusta regulaarselt hooldada, muidu varsti jälle käest ära. Ise lasen iga kuu üle ja siis iste kogu aeg nagu uus
ja mõnusalt pehme jääb ka
Kui selle alumise osa ära värvid, siis lase ära ka kiletada, et liiv ja muu saast seda värvi maha ei hõõruks - lihtsalt soovituseks.
|
Tere.
Jah tahaks juhiistme korda teha, endal mugavam ja ilusam vaadata. Üritan ka praegu neid regulaarselt hooldada.
Tänud soovituste eest.
|
|
|
|