Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: a6 c4 navi paigaldamine (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 3025)
henryf
huviline

Registreerunud 25.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.11 16:25 Tsiteeri
a6 c4 navi paigaldamine

Kas keegi pon kunagi proovinud c4 a6 panna c5 a6 navi või kas sellinne asi on võimalik? kas pistikud istuvad või annab neid ümer teha?

audi 90(minevik), audi v8 4,2Q(minevik), audi a6 Quattro(minevik), Nissan 300zx TT(minevik), vw passat b5.5 1.9 tdi (olevik), Audi a4 1.8T(olevik)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 21.02.11 17:50 Tsiteeri

Jahh, annab panna. Olen paigaldanud, samuti veel mõned klubilised. Kasuta otsingut.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
henryf
huviline

Registreerunud 25.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.11 20:25 Tsiteeri

Aga kas oleksid panija mingi tasu eest või annaksid juhtnööre? Tegelt leidsin müügist terve konsooli

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/326/367/081683795b49b1.jpg

Oleks targematelt veel selline küsimus, et kas sel pildil oleva kliima puldi saab ka minu autole panna, autoks c4 97a 2,8 142kw a6.

audi 90(minevik), audi v8 4,2Q(minevik), audi a6 Quattro(minevik), Nissan 300zx TT(minevik), vw passat b5.5 1.9 tdi (olevik), Audi a4 1.8T(olevik)
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.11 21:29 Tsiteeri

Jah, saab ka selle kliimaploki käima ka C4 masinal. Pistikud peaksid istuma suht 1:1, kuid kliima toimimiseks tuleb vedada mingilt andurilt lisakaabel. Hetkel jääb täpsema koha pealt vastuse võlgu.

Samas kui sa pakutava süsteemi ära ostad(peaks pärinema A4-lt), siis ma hea meelega vahetaksin esipaneeli A6-lt pärineva NaviPlusi vastu. Erinevus on meil selles, et A6 paneel on lühem, kuid laiem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
henryf
huviline

Registreerunud 25.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.11 21:34 Tsiteeri

Selge, saan vast home hinna teada ja siis vaatan edasi, kuigi kas see värk minu konsooli sisse ära ka mahub on juba teine teema peale ühendamiste. Margus millist esipaneeli sa silmas pead?

margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.11 08:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: henryf
Selge, saan vast home hinna teada ja siis vaatan edasi, kuigi kas see värk minu konsooli sisse ära ka mahub on juba teine teema peale ühendamiste. Margus millist esipaneeli sa silmas pead?

Pean silmas seda esimest nö. katet või paneeli

https://lh4.googleusercontent.com/_98fHcotVOPg/TWN0CmOKlKI/AAAAAAAAAd8/JmwF03hLgI8/naviplus.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 22.02.11 08:38 Tsiteeri

Kui saladus pole, siis mis hinnaga selliseid komplekte liigub?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.11 09:23 Tsiteeri

Aaaaga palun justkui tellitult: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=89710

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 22.02.11 09:36 Tsiteeri

Antud navile ei ole Eesti kaarte saada, telekat sealt enam ei näe ning DVD-sid ta ka ei loe.
Mis point on?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 22.02.11 10:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Antud navile ei ole Eesti kaarte saada, telekat sealt enam ei näe ning DVD-sid ta ka ei loe.
Mis point on?

Kuidas nii? Mõte käis ka endal peast läbi see seade paigaldada. Minu puhul just see, et mul on vaja autosse uut heli millalgi ( üle aasta juba vana blaukkari ja 1 esikõlariga sõitnud), mis sobiks konsooli, kindlasti on mul tarvis navi autosse ja ka tv ei teeks paha( digiboxiga peaks saama lahendatud? )

Roland

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Rolevents digiturundus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 22.02.11 10:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: margus
Aaaaga palun justkui tellitult: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=89710

See ikka ainult juhtseade ma saan aru, ma rääkisin eelmistel piltidel olevat komplektist, kui sa üldse minu küsimusele vastasid:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 22.02.11 10:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Mis point on?

Kuidas nii? Mõte käis ka endal peast läbi see seade paigaldada. Minu puhul just see, et mul on vaja autosse uut heli millalgi ( üle aasta juba vana blaukkari ja 1 esikõlariga sõitnud), mis sobiks konsooli, kindlasti on mul tarvis navi autosse ja ka tv ei teeks paha( digiboxiga peaks saama lahendatud? )

Roland

Kuna niikuinii pead CANBUS emulaatoriga jändama ja RNS-D jaoks pole eesti kaarti lihtsalt olemas, siis puhtalt sellepärast osta parem RNS-E ja paigalda see, konsooli mahutamisega pead niikuinii samapalju vaeva nägema.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.11 11:07 Tsiteeri

Eesti kaarti tõesti ei näe ning CD-d ka ei mängi see asi. Samas endal olemas juba kõik peale vajaliku kaabli(peaks saabuma nädala pärast) ja siis saan nii DVD pildi eraldi mängijast, muusika välisest mängijast ja vajadusel ka TV pildi käima. Kuigi kui aus olla, siis TV eriti ei huvita, sest asjalikku enivei midagi ei tule :)

henryf
huviline

Registreerunud 25.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.11 15:26 Tsiteeri

Too kompott pildil maksab 400 eur(täna sain alles vastuse) Aga küsimus kas RNS-E sobib pistikute suhtes, ma saan aru, et see on veel uuem värk. Neile kes asja mõtet ei näe siis niipalju, et kuna mulle meeldib c4 kerga a6 aga seest võiks natukene modernsem välja näha. Gps oleks ka vaja aga mulle ei meeldi eraldi kuhugi klaasikülge topitavad esemed.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.5% - SQL: 64.5%]