ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
fred2103
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.11 18:01
|
|
|
Kusjuures see veel miilitsamaja juures ! Põhimõtteliselt nende endi nina all, toimub selline korralagedus
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 17.02.11 20:00
|
|
|
TV-s (vist Kanal2-s?) on mingi autodeteemaline saade, kus on muuhulgas näidatud selliseid lausrikkumisi (viimati mäletan, et näidati stop-märgi
eiramisi), pead neile vihje saatma.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.11 20:15
|
|
|
Liikluskorraldusel pole mitte midagi viga, erinevalt autojuhtidest.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 17.02.11 20:21
|
|
|
paras hullar...meenub kohe naljarubriigis lingitud India
liikluskultuur.
Oskaks kosta ainult; et löuga!
Päris vinge vaatepilt vöib olla, kui "augu" tekkimisel need 3 ka koos sööstaksid.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.11 20:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Päris vinge vaatepilt vöib olla, kui "augu" tekkimisel need 3 ka koos sööstaksid. |
Jah, näiteks midagi sellist:
Fordimees mõtleb: ma olen kõige lähemal ja jõuan kõige enne pöörde teha. Volvomees aga vaatab, mingi ront Ford seal kõrval, mul on küll natuke suurem
ring teha, aga oma võimsama mootoriga jõuan temast enne pöörde ära teha. Audimees aga vaatab ja itsitab pihku, haha, neil tontidel on küll paar
meetrit lühem vahemaa, aga neil ei ole quattrot. (ma küll ei tea kas see pildil olev Audi on Q, aga oletame. )
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.11 20:54
|
|
|
ok, sel juhul Audi juht mõtleb, kõrval on küll ka neliveoaga masin, aga see ei ole ju Audi...
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tonx
huviline
Registreerunud 08.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: G31 540; Tucson AWD
|
|
jetLine
huviline
Registreerunud 19.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 4,2 V8 q
|
postitati 17.02.11 22:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 100
TV-s (vist Kanal2-s?) on mingi autodeteemaline saade, kus on muuhulgas näidatud selliseid lausrikkumisi (viimati mäletan, et näidati stop-märgi
eiramisi), pead neile vihje saatma. |
Natuke teemaväline, aga samas vist ei ole ka.
Seesama tundmatu liiklussaade kutsus kunagi üles ise filmima ka minu meelest igasuguseid nõmedaid olukordi. Just kahetsesin eelmisel nädalal, et
polnud kaamerat ega fotokat, kui avanes aknast vahva vaatepilt.
Tuukri ja Jõe ristis olevast Statoilist (täpsemalt Lootsi tänavalt) ei tohi juba mõnda aega ei paremale ega vasakule Tuukri tänavale keerata. Ühtlasi
ei tohi Lootsi tänavale keerata Tuukri tänavat mööda tulles vasakpöördega. Seda kõike on seal väga tihti passimas patrull, kes naudib kuuma kohvi ja
kabanosse. Mõnikord vahivad tunde ja muudkui laksavad trahve, sest väga paljud eiravad seal lihtsalt neid märke.
Ükspäev siis lõpetas seesama patrull passimise ja keeras sujuvalt keelumärgi alt vasakpöördega Tuukri tänavale ja sõitis Pirita poole minema. Mul jäi
karp lahti.
Polekski nende peale nii verine, kui nad oleks sealt lihtsalt möödaminnes läbi sõitnud. Ikka juhtub endalgi, et ei viitsi päris näpuga seaduses järge
ajada, aga rikkujatele trahve kirjutada ja ise sama rikkumine kohe peale seda korda saata on ikka uus tase...
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 18.02.11 08:15
|
|
|
Ja teemaalgataja tahaks sinna ilmselt moodsaid, 10 meetrise läbimõõduga ringristmikke?
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.11 09:33
|
|
|
Nagu juba ka öeldud, siis ideeliselt ei ole tegelikult seal miskit valesti, vasakule keeramiseks on ka kolm rida ilusti olemas (kaks järve poole,
kolmas kesklinna poole). Probleem ei ole seal muus kui vaid see, et lihtsalt liiklustihedus on suur ning paremalt tuleb muudkui masinaid peale ja nood
kolm siin ootama jäävadki, ei jää muud üle kui nina lihtsalt vahele pressida
Probleemiks on seal teekatte märgistuse ja liiklusmärkide puudumine, sest nt kui too parempoolne audi jõudis sinna esimesena kus pööret ootamas veel
kedagi ei olnud, võttis ta loomulikult parempoolsesse serva... mõte aga oli tal aga äkki järve poole pöörata... siis on tal küll juba probleem sinna
saamisega.
|
|
|
|