Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  3  4  5
Autor:
Pealkiri: Audi Coupe Quattro 2.3 20V - 1991 - furvios (Vastuseid: 109 | Vaatamisi: 15351)
furvios
huviline

Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 4-Motion

postitati 29.03.11 16:51 Tsiteeri

Täna mõtlesime paari sõbraga natukene ronida, mina ronisin suvekatega:cool:

http://static3.nagi.ee/i/p/719/93/17998447a5296d_m.jpg

vasakult: Audi 100 2.3 Quattro, minu Coupe, Audi S4 2.2T

http://static3.nagi.ee/i/p/719/87/179968717df67c_l.jpg

Auto algab ju A tähega.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 29.03.11 19:15 Tsiteeri

Ma räägin BBS kärjed tehtigi spetsiaalselt audi coupe jaoks!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 29.03.11 19:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: furvios
Pm on nad niisama. Aga teatud inimeste jaoks mitte (võõraid ma ei puutu). Siin kus ma elan, liiguvad mõned sellised tropid ringi, kellel lube ple ja sõidavad mu majast purjus peaga täie lauluga mööda, kuna mu maja asub suht teele ligidal, siis on need möödasõidud paar korda ka suht ohtlikult lõppenud (minu jaoks). Siis vahepeal peedistan neid, kui nad siit mööda sõidavad, aga peale paari korda vahele tõmbamist ja sõimamist, ple enam siin kandis väga liikunud.

(tglt vist ei tohi olla peal)

Edit: Peal võivad vist olla, aga kasutada ei tohi.

Mõneti on selline õpetamine hea nendele junnidele, kes sigadusi korda saadavad. Peaasi, et ise vahele ei jää. Muidugi võib keegi ka politseisse avalduse teha: "Näe, tuli mulle järele, strobod vilkusid kuid tegu polnud politseiikuga". Annavad auto margi ka ja siis võib asi muidugi jamaks minna, aga loodame, et siiski mitte.
See vähemalt natukenegi tõmbab õhku noortest juhtidest välja.

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
furvios
huviline

Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.03.11 19:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiku
Ma räägin BBS kärjed tehtigi spetsiaalselt audi coupe jaoks!

Kui need alla panin, meeldisid mulle ka need ikka räigel, meeldivad siiamaani.

Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Tsitaat:
Pm on nad niisama. Aga teatud inimeste jaoks mitte (võõraid ma ei puutu). Siin kus ma elan, liiguvad mõned sellised tropid ringi, kellel lube ple ja sõidavad mu majast purjus peaga täie lauluga mööda, kuna mu maja asub suht teele ligidal, siis on need möödasõidud paar korda ka suht ohtlikult lõppenud (minu jaoks). Siis vahepeal peedistan neid, kui nad siit mööda sõidavad, aga peale paari korda vahele tõmbamist ja sõimamist, ple enam siin kandis väga liikunud.

(tglt vist ei tohi olla peal)

Edit: Peal võivad vist olla, aga kasutada ei tohi.

Mõneti on selline õpetamine hea nendele junnidele, kes sigadusi korda saadavad. Peaasi, et ise vahele ei jää. Muidugi võib keegi ka politseisse avalduse teha: "Näe, tuli mulle järele, strobod vilkusid kuid tegu polnud politseiikuga". Annavad auto margi ka ja siis võib asi muidugi jamaks minna, aga loodame, et siiski mitte.
See vähemalt natukenegi tõmbab õhku noortest juhtidest välja.

Täpselt minu mõte. ÕNNEKS need kutid ei ole sellised, kes kaebama lähevad ja naq ma juba korra mainisin, siis võõrastele ja põhjuseta neid ei kasuta.

Auto algab ju A tähega.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
furvios
huviline

Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.11 19:39 Tsiteeri

Niisiis, kirjutaks ka vahepeal.

Sai siin laupäev Soomaal käidud, üleujutust vaatamas. Sai natukene sügavasse vette ronitud ja autost saigi bassein. Naqnii oli vaja põhjamatt välja võtta, kuna oli suhteliselt must. Kuid ei olnud ennem viitsimist, nüüd siis sai kõik korraga ära tehtud. Matt sai puhtaks pestud, vesi sai autost välja kuivatatud. Taha, kütusepaagi peale ja tagumiste ratta koobaste peale, sai pandud pigimatt, seisis juba ammu mul garaa˛i all. Pluss sai kõik helitehnika juhtmed veetud ilusti põhja alt. Ühesõnaga, auto seest nüüd päris hea. Pidin laepolstrit ka tegema hakkama, aga ei olnud viitsimist. Sellega veel kiiret ei ole ka. Pildimaterjali kahjuks pakkuda ei ole. Ahjaa, peale seda Soomaal käimist viskas geneka rihma puruks, sai see ka uus pandud.

Auto algab ju A tähega.
egert57
huviline

Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 q, w passat, rover 420

postitati 16.04.11 07:57 Tsiteeri

Kumm läks ka tühjaks ja ise kukkusid ka vette:D

furvios
huviline

Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 16.04.11 11:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: egert57
Kumm läks ka tühjaks ja ise kukkusid ka vette:D
Nii see oli :P

Auto algab ju A tähega.
Tõnts
klubiliige

Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.3 , Coupe 2.1 typ 81, 3x 90 2.3, A4 1.8 TQ, 2x 90Q 2.3

postitati 17.04.11 19:14 Tsiteeri

Tsitaat:

Sai siin laupäev Soomaal käidud, üleujutust vaatamas. Sai natukene sügavasse vette ronitud ja autost saigi bassein.

Tegid vaese mehe salongipesu??:D

Life is too short to drive slow...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zandr
klubiliige

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex steroididel Sigar

postitati 17.04.11 19:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Pidin laepolstrit ka tegema hakkama, aga ei olnud viitsimist. Sellega veel kiiret ei ole ka.

Järgmine kord tuleb rohkem uputada, küll siis viitsib vahetada:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
furvios
huviline

Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.04.11 07:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tõnts
Tsitaat:

Sai siin laupäev Soomaal käidud, üleujutust vaatamas. Sai natukene sügavasse vette ronitud ja autost saigi bassein.

Tegid vaese mehe salongipesu??:D

ah krt, pidi tegema jah :P

Auto algab ju A tähega.
 Lehekülgi:  1  ..  3  4  5
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.1% - SQL: 61.9%]